1.6 milyon tavanda
ytd....
Printable View
1.6 milyon tavanda
ytd....
Tavanda 400 bin kaldı.
410 bin tavan eşleşen 2.5 milyon
ytd....
Tavan açmayacak gibi. Tavandaki lotlar bitti.
An itibariyle 6.22
Şu an 5.77 açtı
Bugün bütün ky dökülecek...
Almak isteyen varsa alır.
Güzel fırsat verdi... Ama ben bir bölümü sattım [emoji16]
ytd....
2 milyon lottavan. Aracı kurumlar satıyor bankalar topluyor.
Evet alan aldi. Satan satti. Maliyetlendi sanirim herkes. Suanda 2.4m tavanda mal var.
Bugunude boyle kapatirsak pazartesiye Allah buyuk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende sattım 299 lotu, kalanlara bol kazançlar. İnşallah alanlar daha yüksekten satar
Vedalastim...alan hayrını görsün
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben uzun zamandır bugünü bekliyordum ve kendimce epey almış oldum. Çoğunluğun maliyeti 5.70 veya üstü oldu. Sanki bu seviyelerden satanlar yeni bir ekibe devir yaptı gibi. Hayırlısı olsun bakalım herkese bol kazançlar...
bekleyen kaç
5.77 açınca saat 9.59 da 5.49 5.52 ve 5.53 e alış yazdım ama gelmedi zaten 5.48 i görse devre kesecekti bana neden gelmedi acaba
Akşam seans kapanınca 6.34 ten talimat vermiştim. 5.77 den almış.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ayrıldım,kalan arkadaşlara başarılar dilerim.
Bereket versin...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.6 milyon tavanda a1 kapital aldıklarının çoğunu vermiş 270 k kalmış elinde bu iyi haber gibi hayırlısı olsun.
Hesaplardan birindekini sattım. Yeter şükürler olsun neredeyse ikiye katladı. İlerleyen günlerde bakarız duruma göre.
Bu arada aracı kurum dağılımını gören varmı ilk zamanlar tacirler aldı diyorlardı. Şimdi kimde ne var acaba.
Umarım yüklü alan yoktur.spk en büyük cezayı kesti .3 aylık brüt takas .denge fiyatı görememe,emir iyileştirme veya silme yok.yani anlayacağınız spk bize müebbet verdi,ağırlaştırılmış müebbet olması için tek fiyat ,ve 6 aylık brüt takas idi.pazatessi bence ismine yakışır şekilde taban bekliyor bizi :)
Hisseye 3 ay boyunca bürüt takas uygulaması gelmiş.
Pazartesi yukarı giderse kimse tutamaz ama ptesi taban yerse 4 tl de soluğu alır
Rtlb güler hepsi böyle oldu ceza gelecegini sanki kurumlar bilmiyordu 4 milyon alıcı vardı verselerdi buradan dönen milyon lotlar kötü havada alıcı bulamaz 50 binle taban yer kime satacaklar spk denen kurum %100 pirim yapana kadar neredeydi danışıklı dövüş bu işler beyaz filo vardı böyle halka arz oldu 100 liraları gördü piyasadaki milyon lotlar babalarda biz den oarmak onlardan kol bacak gider düşerse alırız cıkarsa devam panik sattırır menderes 3.60 dan 3.05 düştü ordan topuk 3.80 aynı günde 4 leri gördü pd si 6 katı burası borsa sığ olması iyi bir yöne
Bence ceza bayrkı yukarı taşıyacak... Rta glr taban taban giderken emir iptal etmeme cezası verildi yukarı döndü... Pazartesi panik satışı sonrası hızlı tavan yapar...
ytd....
Bence çok daha iyi oldu. İstikrarlı şekilde yükselmesini beklerim. Pazartesi kısa panik ardından dvm etmesini beklerim. Al sat tavsiyesi içermez...
Tabana kuvvet artik.tabanlari yağlamak diye bir laf var.belki bu şekilde 20 lere gelir
İşte gerçek bir test zamanı. Tavanda bekleyen 10 milyonlar, 30 milyonlar, 3 milyonlar gerçek ise hiç korkulacak durum yok. Kaldığı yerden devam eder. Yok gerçek değilse pazartesi hoş geldin bist'e partisi verilir :) Umarım hiçbir arkadaşımız terste kalmaz. Balinalar değil küçük yatırımcılar kar etsin derim.
Emir miktar iyileştirme kısıtlama iyi oldu gerçek alıcı satıcı olacak
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayces ne oldu bakın rtalb glryh onların hikayesi vardı artık spekülatif
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ardyz de de aynı durum yaşanmıştı ama sanirim %20 falan aşağı saldiktan sonra toparladi.
Yalniz temel anlamda bu şirket ile ardyz arasinda dağlar kadar fark var.
Tek iyi haber alanların maliyetleri bu seviyeler. yani kol kesmedikleri surece fazla aşağı salmaz diye düşünüyorum.
Hala insanları gazlıyorsunuz. En az 2 tabanı var çarşambadan önce hareket olmaz sadece taban kendinizi kandırmayın
Bir görelim bakarız. .
bol kazançlar herkes kendi kararını kendi veriyor kimsenin kimseyi gazladığı da yok gerçekler konuşuluyor.
Sanırım eşleşme rakamı görülmeyecek demek istenmiş
"Emir Toplama Bilgi Yayınının Kısıtlanması"
tek fiyat tedbirinin olmaması sanırım şimdilik tek olumlu kısmı fakat kağıt yeni ve hareketli yani tedbıre rahmen bu durum devam ederse tek fıyat tedbırı kacınılmaz olabılır biraz karısık bır durum rıskı fazla gıbı bol şans