Zirve yaptı ama devamı gelecekmi
Printable View
Zirve yaptı ama devamı gelecekmi
Şirketimizin hisselerinin tamamına sahip olduğu İngiltere'de mukim bağlı ortaklığımız Anel Engineering & Contracting Ltd. şirketinin, yine İngiltere'de mukim Shotton Mill Ltd. (projenin sahibi) tarafından ihale edilen Kuzey Galler bölgesinde yer alan Shotton Kağıt İşleme Fabrikasının Mekanik ve Elektrik işleri (MEP) ile ilgili sözleşme görüşmelerimiz devam etmektedir.
28 Aralık 2023 tarihli KAP açıklamamız ile imzalandığı bildirilen niyet mektubu kapsamında (Letter of Intent- "LOI") İşveren ile sözleşme görüşmelerinin tamamlanabilmesi için 04.03.2024 tarihli açıklamamızda belirtilen 1 aylık süreye ilave olarak 2 haftalık süre uzatımı alınmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.
NİYE İŞİ UZATIYORLARSA ARTIK ?
Zirveleri yıkarsın yaranamazsın yürü aslanım
Hadi be sende çorbacı ! Burada yıllarını vermiş nice yatırımcılar varken nasıl ve kime yaranacaklar ? Söylesen de bizde bilgilensek !
Şirketimizin hisselerinin tamamına sahip olduğu İngiltere'de mukim bağlı ortaklığımız Anel Engineering & Contracting Ltd. şirketinin, yine İngiltere'de mukim Shotton Mill Ltd. (projenin sahibi) tarafından ihale edilen Kuzey Galler bölgesinde yer alan Shotton Kağıt İşleme Fabrikasının Mekanik ve Elektrik işleri (MEP) ile ilgili devam eden sözleşme görüşmelerimizin neticelendirilmesi için 29/03/2024 tarihli KAP açıklamamızda 2 haftalık süre uzatımı alındığı paylaşılmıştı.
Bahse konu projeye ilişkin mobilizasyon çalışmalarımız hızla devam ederken mobilizasyon paralelinde devam eden Sözleşme görüşmelerinin tamamlanabilmesi için 29.03.2024 tarihli açıklamamızda belirtilen 2 haftalık süreye ek olarak Nisan 2024 ayı sonuna kadar süre uzatımı alınmıştır. Bu süre zarfında sözleşmenin imzalanması öngörülmektedir.
AN İTİBARİ İLE FİİLİ DOLAŞIM %20,13 e gerilemiştir. Hadi koçum topla toplayabildiğin kadar.
Nisan da bitti. İmza ne oldu? Bir cevap etseniz gari. Jet Fadıl'ın işine dönmesinde.
Gözümüz aydın olsun. Anlaşma imzalanmış
Anel Elektrik (ANELE,Pozitif): (KAP) Anel Elektrik şirketi iştiraki Anel Engineering & Contracting Ltd. şirketi
ve İngiltere'de mukim Shotton Mill Ltd. şirketi arasında Shotton Kağıt İşleme Fabrikası Projesi Mekanik ve
Elektrik işleri sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmenin bedeli 154mn GBP olup 2025 senesi içerisinde
tamamlanması planlanmaktadır.
https://news-files.foreks.com/attach...03.05.2024.pdf
Tasarruf tedbirleri mi vurdu kağıdı?
Sanki 150 milyon sterlinlik işi başkası mı aldı. Nedir bu ya. Bu kadarda olmaz ki
Alttan güzel güzel topluyor kağıdı.
H.A.O%19.23 E geriledi.
Bu anel in borçları nedeniyle deniz bankda rehin tutulan hissseler vardı. ödeme takvimine bağlanmıştı. Ne oldu bu ödemeelr. Ne zaman rehinler kalkacak? Bilen biri var mı acaba?
İLK ÖDEME EYLÜL SONUYMUŞ. 30 EYLÜL 2024
Bu kapsamda yukarıda adı geçen şirketlere ait nakdi borçlar, Finansal Yeniden Yapılandırma mevzuatı kapsamıda TL krediler için %16, döviz kredileri için %4 faiz oranı esas alınarak; 6 senelik bir vade ile
(ilk 18 ayı ön ödemesiz olmak üzere) yeniden yapılandırılmıştır. İlk anapara ve faiz ödeme tarihi 30 Eylül 2024 olarak belirlenmiş olup her bir ödeme 6’şar aylık vadelerle yapılacaktır. Ödemesiz dönem içerisinde gerek gayri nakdi gerek nakdi kredilere ilişkin oluşacak her türlü faiz ve komisyon bedelleri ödemesiz dönem sonunda anaparaya eklenerek aynı şartlarda vadelendirilecektir.
Bir de ufak bir ayrinti vardi.
Eğer gayrimenkulu satabilirsek erken kapatacagiz borclari diye kap bildiriminde yaziyordu.
Ne bileyim ben olsam toplardim hisseyi , cekerdim piyasadan, piyasaya aciklik oranini surekli dusururdum.
Son ana kadar aldigim ihaleyi bir turlu kesinlestirmezdim.
24 liradan 14 liraya basardim hisseyi.
Bir gunde 300 milyon TL hacim yapardim ama 50 cent ustune bir turlu cikarmazdim fiyati.
Gulesim geldi
85,4 m den 44,2 m parça parça alsatbyaparak toplayan kim. Patron alsa kap atar değil mi. Duyumu yada fikri olan arkadaş varmı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6742725
Kendi almaz.Arka bahçeden taşeronuna toplatır.
Fiili dolaşım %16,62 ye indi.KAP map atmaz bunlar.
peki ne zamana kadar toplacak arkadaş.. primsiz diyemem hisseye ama çokta fiyata bakıp ta alım yapmıyor sanki nereden den denk gelirse alıyor. yavaş yavaş topluyor. 2023 mayıs 4tl %30 2024 nisan 23tl de %20 temmuzda 14tl %17,6 dibi 12.60tl %16,60 yani fiyat bakmaksısızın almış ortalama maliyeti kaç acaba.2022 aralık 98,5 milyon şimdi ise 44 milyon 54m lot toplamış farklı takastakiler varsa o hariç. 54 m maliyeti kabaca 10 olsa 540 m tl zamanlada artıyor bağlanan para .yıllık %50 faiz bir sene geçti say bir sene daha tutmakla geçse 1080m tl maliyet olmalıki kafa kafaya gelsin demine ne dersiniz hesabım doğrumu. . dünya bankasıile ilgili bir haber mi yada ingilterede bağlanan büyük işin bilanço etkisimi haber yada beklenti varsa konu hakkında bilgisi olan var mı. y.t.d.
Yeniden Yapilandirma Sozlesmesi" hukumleri ile ilgili surec devam ettiginden, finans kuruluslarinin mutabakati ile sure 2 ay uzatilmistir.
Gelismeler tam ve zamaninda kamuya aciklanacaktir
02 Aralik 2024
Tam iki ay oldu. Bakalim gelismeler TAM VE ZAMANINDA aciklanacak mi?
Bir sirket dusunun 18 ay odemesiz borc yapilandirma yapiyor. 18 ay bitiyor 2 ay uzatma aldik diyor. Bu 2 ay da bitince bir 2 ay daha aldik diyor. Bugun o iki ayda bitiyor son gunu. tam ve zamaninda aciklayacak ya ne oldugunu bugune birakmis
Bu hisse ile ilgili bekleti nedir bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim.
İki ay daha uzatilmis. [emoji4]
18 ay
2 ay
2 ay
2 ay
uzatmaya bak.
Yersen.
bu hisseyle iigili senet bazlı saklama dökümü tablosunu (kurumların 3 aylık farklarınında dahil olacak sekilde ) paylaşabilecek biri varsa sevinirim.
Bu hisse son günlerde çok dikkatimi çekiyor. Böyle bir toplama yok. Amaç ne olabilir? Fiyattan bağımsız topluyor. Rasyolar çok iyi.fiyata tam olarak yansıması olmasa da...
Bu abimiz çok zeki müthiş bir planı mı var acep. Ama her yerde kızgın yatırımcısı dolu . Sanki tahta yapicidan çok daha iyi anloyormuş gibi bağırıp çağıran bir sürü küçük yatirimci. Ya bir sakın diye yazayım diyorum ama adam takmış kafaya beş yaşındaki çocuk gibi fiili dolaşım diyip duruyor. Adam nasıl dolduracak deposunuda bir gürültü yapma birader. Kime faydası varsa Ses sürekli tantana. Abi adam senin tantanamı bakar. Bir dur ya sakın.
test başarısız oldu değil mi. Tekrar test etmek için % kac daha dökmeli. Yada daha ne kadar daha almalı. Fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de dağılımın son halini gönderebilecek detaylı bir şekilde 3 aylık olarak ya da test sonrası sevinirim.
Bu gün toplamış ol . Lütfen kıvır şu işi..
*ANELE-Anel Elektrik 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem karı 186.205.336 TL (Önceki -417.153.421 TL)
topla artık şu malı.. Düşüremedin bi adamı adam kene gibi yapıştı kaldı . olmadı dibine dibine vur sonra çek en yukarıya kadar kademeleri temizle 3-5 gün aşağı yukarı vur sert sert. 30m kadar düşürsene fiili yi.. hadi aslan parçası güveniyorum ben sana ... yaparsın sen..
Sat.. olmazz. Sat lan sattt.. olmaz olmaz olmaz. Koçum satacaksın dedim sana.. ama ama abi çok güzel diyorlar. Takası öyle böyle degilmiş. İngiltere diyorlar. Fiili dolaşım diyorlar . Yabancı yabancı oranı diyorlar. Kes len kes. Sat şılak sat ulan sat şılak şılakk. Bu arada sağ sola doğru değil az hacimle aşağı yukarı tokalıyor kötü adam ve bağrıyor toplamadan götürmem toplamadan götürmem ulan. :)))
Vur kral yoksa dökülmez bu daldakiler. Vur ki ses gelsin hadi bakalım bileğine kuvvet. Ama malida kaptırma sakın. Hızında kesildi bu aralar kral tereyağından kıl mı çekiyon hayırdır.5-10 daha koyman lazim sepete. 18 milyon diğerdeki mal. Yazık degilmi onca emeğe.vur kral vur bak sanki tam zamanı...
kral ne yapacaksan çabuk yap uzatma aman rüzgar tekrar çıktığında yelkenlerimiz açık olmalı yolumuz uzun malum.Ek 30505
Umarım bütün kademeleri yukarıya doğru sıyırıyorsundur kral. 300,500 bin lot topla yukarıya sonra sal bir daha sal bir daha.. Maşallah diyorum kral. Helal sana.
Anel Elektrik, mevcut 400 Milyon TL kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresini 31 Aralık 2029'a uzatmak için SPK ve Ticaret Bakanlığı'na başvuracağını duyurdu.
Bu haberi yorumlayabilecek bir baba yiğit aranmaktadır.