https://i.hizliresim.com/0Z9YZ3.jpg
Printable View
Y.finansı alista gormek guzel. Tesekkurler paylasim icin
Saat 6 ya 3 dakka kala 5.02 ye 5.03 iken 5800 lot alım girdim.vermedi.sadece 40 lot verdi.son dakka alışı 5.03 çektim.yine vermedi.karankikta 5.05 yaptım emri.gelmis hepsi.hedefim 4.90 civarı idi ama kısmet değilmiş.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelmemiş almışsın.
5.25 e 100 bin lot satış yazarak neyi ispat edeceksin.Ben onay vermeden hisse bir yere gitmezmi? Komik.ytd
Hisse zaten bir yere gitmez korkma haber bekliyor hisse son raund maçı yapicaz hep birlikte.ytd
O 100 binliği satısa koymasaydı şimdi 5.30 ları konusuyor olabilirdik. Yükseliş süreci uzayacak gibi bundan dolayı..
https://i.hizliresim.com/8O5Yji.jpg
Yabancılar da al sat yapıyor.
Bugünde 4200 lot aldık 5.15 ten.biraz yüksekten maliyetlendim.4.80 ile 4.90 civarı alabilseydim iyiydi.riskimiz yüksek.endeksin düşüşünde hızla 4.90 Lara gelebilir.gecen 4.80 -6 hareketini kacirmistim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kötü günde iyi kapanış.5 TL altına düşüp tekniği tekrar bozacağını hiç sanmıyorum. endeksin biryere düşeceğinede inanmıyorum. son kalan totocuları silkeliyorlar sonra ver elini rekorlar. 5,15 üzeri kaldığı sürece önce 5,40 sonra 5,55 i test edeceğine inanıyorum. 5,15 altına tekrar düşerse 5 de güzel desteği var,onun altınada sarkarsa bilinen yerlerde al/sat zamanı yine. bu arada trade mallarımın bir kısmını her gün 39 a yazacağım. alacaklarsa oradan alacaklar diğer kısmınıda daha yukarılardan vereceğim.almazlarsa canları sağolsun,para benim mal benim. arsan gibi malım olsun...
Tavsiyem kapanis fiyatinin uzerine % 4.1 bilemedin 4.2 koy oyle gir.oteden beri gelenek edinmisler bugunde bir onceki kapanis olan 5.05 in uzerine % 4.1_ 4.2 cikarip al sat yaptilar.Geçmiste yaZmistim. Periyodik olarak % 3.2 ve % 4.2.. uzerine kadar cikartarak geri getiriyorlar kagidi.. Tabi olagan gunlerde...
Eksik olsunlar,ezber ettiriyorlar kendilerini. Tarih tekerrur den ibaret der isek bu hafta 1.2 gun islem hacmimizin artmasi ve bu.Fiyatlarin uzerine minumum toplamda % 7-9 ilave yapmalari gerekir. Aksi takdirde ayip etmis olurlar. Izleyelim gorelim derim. BU arada bende 5.11den aliyorum agalara duyurmus olayim.. Y.t.degildir..
Hissenin Temmuz ve Ağustos ayındaki gün içi en iyi fiyatlamaları 07-08 Temmuz tarihlerinde görülmüş.
7 Temmuz da 6,14 ve 8 Temmuz da 6,29 görülmüş ancak hiçbirgün günsonunu 6 nın üzerinde kapatmayı başaramamış.
En yüksek iki kapanışı 5,89-5,84 olmuş. Bu durumda Arsan da 6 lara doğru yaşanabilecek bir yükseliş harika bir sat ve 5 lere doğru beklenerek al fırsatı doğurabilir. Daha önceki tüm yükselişler bu şekilde yaşanmış. Tarih tekrar tekerrür eder mi kesin bilmek tabi ki mümkün değil ama mantıklı olan strateji bu gibi.
Aylık grafiğe bakarsanız 5.39 -40 civarının üstünde kapanışta nerelere gidebileceği gözüküyor ...Benim tahminim 6.29 zirvesini gecer...
Günlükte 6,29 un üzerine dahi çıksa ve yeni zirve görse bile 6 nın üzerinde günü kapatamaz görüşündeyim. Bütün istatistikler bu yönde çünkü..
O yüzden de 6 ya doğru sat 5 e doğru veya 5 in altında al yapmak daha mantıklıdır.
İstatistik borsada en güvenilmez şeyler arasında 1. Bence...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 5 15 60 dakikalikta binlerce kez oradan dönen sistem bile onlarca kez hacimli kırıp geçebiliyor. Borsanın istatistik ile çözülüp de kazanılabilir bir yapısı olsaydı şimdiye kadarki on binlerce istatistik profesörünün birinden biri köşe olurdu.
Köşe olanlara bakarsanız hemen hepsi temel analizcidir. Diyeceklerim bu kadar, Arsan ile ilgili yorum ve tahminim yok kimsenin gunahina girmeyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsanın temelde sıkıntısı yok, teknik grafiğide gayet güzel oldu. neyi paylaşamıyorsunuz anlayamadım...
yanlış anlaşılma olmasın. ben de temel analize önem veririm.çoğunlukla hisse seçimimi temel verilere ve bilançosuna bakarak belirlerim.
zaten buraya gelme sebeplerimden biri bu. işlemlerimde teknik analizin önemi düşüktür.
Önceden bir grafik çiziliyor sonrasında burası destektir deniliyor ;Özellikle düşüş dönemlerinde ise şurası destek orada durur falan denen yerde durduğunu göremiyorum. o zaman neye yarıyor bu teknik analiz?! sanırım sadece teknikçileri kandırmaya :kahkah:..
arsana gelirsek yaklaşık 2 aylık dönemde yaptığı atakları baz aldım. genelde hep aynısı oluyor çünkü.. her seferinde benzer şekilde 6 lardan dönüş yapıyor. 6 ların üzerinde durdugunu görmedim daha..bu da büyük olasılıkla tekrarlanırsa yine güzel bir sat al olanağı verecektir demek istiyorum.onun dışında başka bir anlamı yok bu verinin benim için.
hisse daha 5,16 da millet 6 lardan bahsediyor. eyvah eyvah yandık yine..
Yarın genel kurul toplantısı var. Gündemde herhangi bir durum yok ama İnşallah hayırlı haberler gelir.
Bugun 5.30 a değdi. Bakalim oyalanacak mi yoksa devam edecek mi ? 5.30 üstü sert hareketler beklerim. Ytd.
Genel kurulda gündeme madde eklenebiliyor. O yüzden herşey olabilir. Görüşülmesini istediğimiz bir husus varsa Maraş à gitmeye gerek kalmadan Elektronik Genel Kurul sisteminden yazılabilir.
Yarın öğleden sonra müsait olursam genel kurula katılıp deneyeceğim.
Olmayan çocuğa don biçilirse olacağı buydu. Yok genel kurulda bomba haber bekliyorlarmış.
Ve bende zarara girdim.yukari trend durdu.asagi çevirdi yönünü yine.dedigim gibi sakin endekste 4.80 ile 4.90 aralığında almam lazımdı.risk aldık.sonucuda kotu oldu
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik geçen gün 75 bin lot aldı bu gün 110 bin lot ekside 13 günde hesapta hisseler bölündü mü?
Genel kurul oldu bitti haber çıkmadı bizimmi haberimiz yok.
Senin amacın ne sen onu yaz kimse bir şey yazmasın herkes satsın bunu kağıt 1.50 deykende yaptın yemedi şimdide 1 yıl sonra yırtık dondan çıkar gibi çıktın hep millete eleştiri sen hedefini ve amacını hissen gercekten varsa yazda bilelim.Yoksa boşuna kalabalık yapma.ytd
Virman yapiyorlardir.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası da iyice çocuk parkına döndü vesselam.
Ego tatmin duvarı gibi. Doğru dürüst işlem hacmi yok, kağıt 5 kademe çıkıp inse buradaki yazılanlara bağlayanlar var hala bu çağda:) Ortada bişey yok 7-8 bandında olması gereken hisse uzun zamandır buralarda geziyor hepsi bu...
5-10 günlükçü, Gömlekçi, çekirdekçi her neyse hisseye gelmişti, bu saate kadar bekledikleri çıkışı bulamayınca mutsuz oldular çıkıp gidiyorlar özellikle Yunan-ABD tatbikatının da gerginliği bunu teşvik etmiş olabilir hepsi bu.
Şirket taş gibi yerinde para basıyor arkadaş ; Mart ortasında 2,25 i görmüş oradan gelmiş bir kağıt bu...
Hissesine, güvenmeyen, inanmayan buyursun kapı orada...