mmcas 1.15 üstü başka olur ytd
Printable View
mmcas 1.15 üstü başka olur ytd
dogub sistem al vermiş 2.25 stop la hedefi 2.90 ilk hedef 4 .00 sonraki hedef ytd
boluc ilk hedef 5.10..5.90.7.00 ve çift haneler
anele ilk 3.90 4.30 4.60 ve sonrası kopuş uzun vade 20 hedefim var
polho 3.42 üzeri 4.10 ve kopuş olur
vkgyo 3.27 ilk hedef sonrası 5.20 ve kopuş çift haneler YTD
Hocam atlas hedefleri devam ediyor mu ?
Hocam Aslan Çimento için yorum yaparmısnız. Teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam teşekkür ederiz . Temel ve fiyatları ucuz hisseleri paylaştığınız için. Bunların çoğu ilk çeyrek bilançoları iyi olacak ve haber beklentileri yüksek olan kağıtlar. Dün de Goody biraz hareket etti . Şeker ise bankacılık düşmesine rağmen iyi tutundu . Bunları işe giderken yazıyorum. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsfin alctl ve fmizp için yorumlarınız nedir hocam. Teşekkürler.
Yılbaşından bu yana hisselerde yabancı oranı artışında ki listede 3. Sırada OZGYO 14. Sırada POLHO 16. Sırada MAKTK olarak sıralanmış gerçekten çok ilginç. Bu kadar olumlu ve göstergeler iyileşmeyi belirlemektedir . Hayırlısı diyelim.... listeyi ekleyemedim . Petkim sitesinde bulunmaktadır...
Bilanço dönemleri yaklaşıyor. Trump' in bu akşam açıklamaları barış doluydu . Orta doğuda filistin ve yeni oluşumlar için göz kırptı. Buda sektöründe iyi olan ERBOS için atilim olabilir . Limanı olan BUCIM yarar . Bu konu hakkındaki düşünlerinizi merak ediyorum. Hocam teşekkürler...
Hocam sizi bir aydır keşfettim. Bilgilerinizden faydalanmaya çalışıyorum. Size teşekkür etmek istiyorum. Küçük yatırımcıyı düşünüp yardımcı olduğunuz için Allah sizden razı olsun.Boluc birleşme hikayesi nasıl olur. Bir cümleyle olumlu olumsuz cevap verebilirmisiniz.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erbos yatay bölgede aşağı yukarı al sat fırsatı veriyor bucim 7.20 drenç sonrası 8.00 ve çift rakamlar bekliyorum portföyümde var izliyorum ytd
adese sistemim al vermiş sırası ile hedefleri 2.60 drenç kırılımı 3.30 hedef ytd
serve sistem al vermiş lakin grafik inceledim yön aşağı görünüyor cok karışık bir durum ilk defa böyle durumla karşılaştım izlicem sadece YTD
Çok teşekkürler.
Kardeşim iyi akşamlar Aslan çimento için yorumunu istemiştim. Galiba görmedin. Birde netaş yorumlarmısın. Allah razı olsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın çelik çomak arena ya bakar mısınız?Tşk
Hocam Alkim ve Atekse de bakar mısınız?
Bizim ne olacak üstad. Dirençleri kıramadı aşağıda desteğine geldi. Hacim yok. Ne yöne kırılır. Yukarı mı yoksa aşağı mı. İyi geceler.
alkim ve ateks porföyümde var bekliyoruz süreçlerini başladıklarında hızlı gidecekler ytd
bizim sıkıntı yok beklemeye devam oda porföyümde hacimli kırılım bekliyorum YTD
Ustad sasa icin ne dersiniz, tesekkurler
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petkim 4.10 üzerine atamadı. Atsa süper olacaktı. Petkim de diğerleri gibi Ozgyo ve maktk gibi direnç altı kapatti .
ozgyo günlükte 1.89 altına düşmeyeceğini düşünüyorum eğerki düştü haftalık desteğe vurup 1.80 e haftayı yukarıda kaptıcağını düşünüyorum ..şubat ayına 2.03 üzeri girmemiz cok güzel olur petkim yolu uzun hissemiz artık 4 .00 altına düşeceğini sanmıyorum 4.20 üzeri uçar YTD
İyi akşamlar
Gsdho hakkımda düşünceniz nedir?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Sağolun iyi geceler