sessizlik iyidir. gün gelip çamura bulanan bu altın elbet çamur gidince farkedilecektir. Bir de bulunması sonrası coşkuyu düşünemiyorum bile..
sessizlik iyidir. gün gelip çamura bulanan bu altın elbet çamur gidince farkedilecektir. Bir de bulunması sonrası coşkuyu düşünemiyorum bile..
Koronavirüs birey ve toplumların yaşam şekillerinde kalıcı değişiklikler oluşturdu. Bu da muhtemelen yalıtım sektörünü ve devletimiz tarafından desteklenmesini arttıracaktır.
Ayrıca görünen o ki sera gazlarının etkisi nedeniyle küresel ısınma problemi sektörün canlı kalacağının ve ihtiyacın birebir göstergesi.
Bahsettiğim konular iyi konular olmasa da borsa açısından şirketin ve sektörün en az 20 yıllık canlılığını düşünmek gerekir.
DNISI aylardır elimde mevcut olup yatırımcısıyım. Bu şirketin diğer şirketlerden farkı nedir? bunu konuşmak lazımdır. Ben en az 6 sebepten ötürü borsamızda ki diğer karları kat be kat artan güzide şirketlerden daha da pozitif yönde farklı olduğunu söyleyebilirim.
Bir de yaklaşık 3 aydır halka arz sonrası süreçte bazı arkadaşlarımız jeotermal işi ile bu şirketi karıştırmış, heyecanlanmıştır. O şirket DİNAMİK ENERJİ şirketi olup DİNAMİK ISI dan bambaşka iş kolunda olan bağımsız bir firmadır.
Patron bir röportajında yıllık karın %30 unu temettü olarak dağıtmayı düşündüklerini söylemişti.ileride güzel bir temettü şirketi olabilirmi sizce.?
benim beklentim o yönde. Gerci hele bir 2021 de %25 temettu ustu yasağı kalksın. Aslinda bundan çıkış yolu iki tane. Biri temettu nakdi verecegine bedelsiz versin hem para iceride kalir sirket büyür hem de temettu canliligini piyasa vermis olur. Sirketin atil kalan alanlari olsa da korona doneminde kendi eski ozkaynagina gore ne guzel kar acikladi. Korona da yavastan dinerse...taban en az 20. kendi gorusum olup bana takilmayin.ytd
Su an piyasanin hesaplamadigi bir konu var.ozsermaye hallerine iliskin.Şu 2 milyon lot sirkete para olarak girmis olacak. Yani yaklasik 75 milyon olan ozsermaye 100 milyon civarina cikmis olacak. Herkes patron satacak kotu olacak psikolojisinde.halbuki iyi olacak.cunku ozsermaye artisi bir sirkette aranan yegane öznedir.
Evet.sirket kap atmiyor belki ama attimi da tam atiyor. Calisan sayisinda artiş...hem de bu dönemde...az rastlanan bir durum olmali. Herkes cikarmaya calisirken..
Elimizdekinin kiymetini bilmek gerekiyor. Altin yavas yavas parlamaya basladi.
Yeni fabrika yapilmasi..suan 36 000 metrekare var ve 20 000 metrekarelik fabrika yapilacak..
Genel kurulda esas sozlesme tadilinin degisikligi sonucu gecmis donem ve halka arzdan gelen paralar ile bedelsiz sermaye artisi ihtimali..
Özsermayenin ciddi miktar artisi..Bilanco sonrasi pd/dd nin 3 un altina dusme ihtimali..
Calisan artisi..daha ne olsun.
Tek sorun piyasa hisseyi bimiyor. Bilmesine de az kaldi inşallah. Ytd.
elinize sağlık harika anlatmış bilgilerinizi paylaşmışsınız. Zaten ikimizden başkası yok sanırım :) şöyle ki tahtayı iZliyorsanız yabancı istekliliğini de görmüşsünüzdür. Kap ile ilgili herkes olumsuz yazmıs hatta komik bulanlar olmus ama bence oradaki iş yoğunluğu denmesi ve işçi alımı yapılması bilanço hakkında tüyo verir nitelikte
gecmis hisselerde yabancilarin eline verdigim gibi burada da verecegiz inş.
Benim merakım şu an kasada ciddi para oluştu.ve şirketin agresif yatırım yaptığı gözlemlenmiyor.sadece 20 dönüm fabrika arazisi var. Ve kasada ciddi para var. Son teknoloji makinelerle bir yatırımmı olacak bunu izliyor olacağız.işi geliştirmeye i bakacaklar yoksa farklı bir sektöre yatırım mı olacak. Kasada paranın öylece veya mevduata tutacaklarını sanmıyorum.
Yeni oluşan kasadaki parayla artık hammadde peşin satın alınıyor tabiki şirketin açıklamasına ve fonun kullanılan yerlerine bakarak söylüyorum. Patronlar iyiniyetli olursa bu şirketin ilerisini hayal edebiliyorum.
Bir yatırımcı olarak yatırım yaptığım şirkette aradığım 4 özellik.
1)hersene ciro büyüyormu
2hersene kar büyüyormu
3)borçlululuk
4)şirket vizyonu ve yeni teknolojilere ayak uydurabiliyormu
Şimdi bunları dinamik ısıyla karşılaştıralım
1)3 senedir ciro ve kar büyüyor
2)3 senedir kar büyüyor
3)borç çok düşük ve kasada fazlasıyla para var
4)vizyonu büyüme yönünde ama bunu daha izlemek lazım. Yeni teknolojilere yenilikçi makinelere yatırım yapılacakmı bunu izleyeceğiz.
Gayet güzel gidiyoruz. Biraz hızlı olsa da bir süre dinlenip yola devam etmesi ve bilanço ile beraber taçlandırılması çok iyi olur. İnş güzel günler göreceğiz. Sonra da marttaki genel kurulda iyi beklentilerim devam ediyor.ytd.
15.00 direnci kırılırsa işler değişir burada.
Sütre gerisindeyiz :)
sayfa boş ne hikmetse
Uzun vade gelecek vaat eden potansiyele sahip bir şirket ve sektör...
Bilançosu tertemiz, borçsuz bir şirket. Yeni fabrika kuruluşu çalışmaları var. Büyüme potansiyeli görüyorum. Takibe aldım.
Bilanço gayet güzel geldi. Hasılatı ve esas faaliyet karı ciddi oranda artış gerçekleştirmiş. Ülkemizin yaşadığı son üzücü olaylardan sonra yangın-ısı-ses izolasyonunun gerekliliği bu şirketi öne çıkarabilir.
-Yatırım Tavsiyesi Değildir, Öngörüdür.
Tek bir şey yazacağım ,doğru bilgi adına onu dokuzu bilmem bu şirket şimdiye kadar yatırımcısına doğru bilgi verme adına en iyi şirketlerden birisi belkide en iyisi çok şeffaf,ben halka arzında şirketin yönetim kurulu başkanını videodan izlemiş inşallah göründüğü olumlu imajının yanında verdiği bilgiler gibi sözüne sadık çıkar dedim,öylede oldu helal olsun adama adını bile unuttum alıp bir kenara attım hisseyi ,en ufak durumu yatırımcısıyla şeffaf ve düzgünce paylaşıyor,tek kelimeyle helal olsun NOKTA başka diyeceğim yoktur
genelde elimde olan şirketlerle ilgili bilgi paylaşırım ,ancak şirketin şeffaflığı ön plana çıkınca bunu paylaşmak istedim,hepinize saygı ve sevgilerimle,bol kazançlar dilerim.
https://invst.ly/vrd2p
güzel bir şirket :%500 pirimin düzeltmesi bir tamamlasın ..?
sonrasını takip ederiz:bol şanslar
bugün az birşey porföye kattık:kısmet bakalım..
4 liralardan halka arz olması risk teşkil ediyor mu acaba? Bu fiyatlarda olması.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kazancın %62 geri vermiş bu iyi fakat %78 geri verebilir fakat o zaman mal kaptıracagını bildiginden aşagı hareketlerde bile alım geldiginde hemen yukarı çekiyor..?
https://invst.ly/vtlka
acemice bir calışma : Y.T.D
bakalım önümüzdeki hafta ne yapacagı belli olur..?
8.700.000 ilk satış,ilave olarak 1.12.2021'le 2.2.2021 arasında 2.125.000 lot daha 10tl-13 tl aralığında satış yapmış,ilk satış geliri 30.624.000 sonraki de 30.727.634...yani toplam dolaşımda 10.825.000 lot var....masraflar harici yatırımcılara maliyeti toplam satış geliri 61.351.000 tl bölü lot adedi 7.051 tl 4 tl değil..masraflar düşüldükten sonra desek o zamanda bile satış geliri 54.934.936 tl firma arz net gelirini lot sayısına bölsek 5.122 tl net halka arz fiyatı...ytd
sadece 1 ay 10 tl altında fıyatlanmış o bölümde de işlem kısıtlı, fazla alım fırsatı vermeden tavan giitmiş 10 tl üstüne..alım-satım kararı herkesin risk iştahına göre değişeceği için tercih kişiye ait...ytd
Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/vyrwb
ikici kulp yapıyor :işi uzattıkça uzatıyor...?
patlaması bakalım nasıl olacak bu arada düşen çizgi ile arasıda bayagı daralıdı..izleyip görelim..
bol şanslar
Y.T.D............:wave:
tahtacı hisse ile dalga geçiyor bakalım nereye kadar kafa bulacak :
istiyorsa bir trakya gönderelim daha çabuk kafa bulur::kahkah:
Bir süredir fırsat kolluyordum, stoklamaya başladım. Hadi hayırlısı..
Hacim yok hisse sıkıştı verin yolu gitsin gari[emoji848]
En güvendiğim büyüme hissem ama hala biraz pahalı