aciklanan mart primine nereden ulastiniz acaba? sigorta birligi sitesinde henuz yayinlanmadi da...
Printable View
Taşınan Açıklar da biraz azalış var gibi ama farklı hisseler taşımaya başlamışlar! HALKB KRDMD THYAO TTKOM YKBNK SAHOL TURSG
https://i.hizliresim.com/imknc49.PNG
#TURSG: TURSG 1Ç22'de piyasa beklentisinin üzerinde 307mnTL net kar elde etti. Piyasa: 214mTL, OYAK: 168mTL.
Oyak Yatırım
2022 yılı 3 aylık konsolide net karı 306.648.628 tl (2021/3 aylık: 334.319.597)
2022/3 aylıkta geçen seneki aynı döneme göre primi %74 artırıpta kârı düşürmekte ayrı meziyet. Varlık fonunun çapsızlığı her yerde belli oluyor. Tıpkı kamu bankaları, türktelekom, tcell gibi. Bilançoyu değerlendirecek üstad varmı?
Hocam mevzu varlık fonu kaynaklı değil... Hasar ödemelerinin dolar artışı kaynaklı yüksek olması... Diğer sigorta şirketleri özellikle kasko kesenler bir yollasında siz onları görün... Diğer çeyreklerde yavaş yavaş artış olacaktır tahminim bilançoda
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kâğıt bugün ne kadar o.... olduğunu ispatladı. Vermez komaz ol temettünü. İçinden geçtiler resmen. Sıfırlayın lan
Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı AŞ Pay Satımı hk:
11.05.2022 tarihinde iştirakimiz Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı AŞ payları ile ilgili olarak,
5,69-5,70 TL fiyat aralığından 361.380 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi
Şirketimizce gerçekleştirilmiştir.
Bu işlem sonucunda Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı AŞ sermayesindeki paylarımızın oranı %9,8 olmuştur.
Sermayeye Oranı Önceki Lot : 3.299.999,72 Oranı: %11
Sermayeye Oranı Son Durum: 2.938.619,72 Oranı: %9,8
TURSG Bugün Fiyat Aralığı:
4,690 - 4,930
Bugün işlemler aşağıda grafikte, derinlik var.. Vakıf bu malı ne zaman satmış böyle bir fiyat yok.. Tarihi yanlış diyeceğim işlem tarihi bugün diyor KAP ta.. ne aptalca bir açıklama bu..
https://pbs.twimg.com/media/FSfzbHrW...name=4096x4096
Tursg , vakıfdaki payından satış yapmış. Tursg hissesinde satış yok.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay arkadaş,
Bugün enkaz altında kaldık okuduğumu anlamaz olmuşum.. .
Dün,
Yapılan değişiklikle, 1 Haziran 2022 den itibaren trafik sigortası azami primleri, Mayıs ayı primlerine göre yüzde 25 artacak. Trafik sigortası priminde aracın yakıt cinsi ve emisyon değerine göre yüzde 10 olan indirim ve artırım yetkisi yüzde 20 olacak
Bugün,
Türkiye Sigorta/Türkmen: 18 Yaş Altı BESte hedefimiz 150 bin katılımcı - 18/05/2022
18 Yaş Altı BESin sunduğu ayrıcalıklar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen: 18 yaş altı genç ve çocuklara sunduğumuz ürünlerimiz, herkes tarafından ulaşılabilir ve avantajları yüksek ürünler olma özelliğiyle öne çıkıyor. Ürünlerimiz sadece geleceğe hitap eden ürünler olmayıp, katılımcılarımıza ilk günden itibaren birçok ek fayda sağlıyoruz, dedi.
Bireysel Emeklilikte 18 yaşından küçüklerin sisteme dâhil edilmesi ile tasarruf bilincine sahip bireyler yetişmesine yönelik büyük bir adım atıldı. Türkiye Hayat Emeklilik de, 18 Yaş Altı BES ürünleri ile ebeveynlerin bütçelerini zorlamayan ödeme planları hazırladı. 200 TLden başlayan aylık katkı payı tutarının, faizli ve faizsiz fon alternatifleri ile yüzde 30 devlet katkısının olduğu 18 yaş altı BES planlarında, aynı zamanda başlangıç katkı payı alternatifiyle de yönetim gider kesintisi olmadan sistemin ayrıcalıklarından faydalanma imkânı sunuyoruz.
18 Yaş Altı BESte 60 bine yakın gencimizi sisteme kazandırdık
EGMnin 6 Mayıs 2022 verilerine göre sektördeki 18 yaş altı BES katılımcı sayısının 300 bini aştığını aktaran Bilal Türkmen, devlet katkısı hariç fon tutarının ise 735,5 milyon TLye ulaştığını söyledi. Türkmen ayrıca şöyle konuştu: Türkiye Hayat ve Emeklilik olarak, 18 Yaş Altı BESte 100 milyon TLnin üzerinde fon büyüklüğü ile toplamda 60 bine yakın 18 yaş altı gencimizi sisteme kazandırdık. Türkiyede 20 milyondan fazla 18 yaş altı nüfusumuz var ve bu gençlerin doğrudan BESe katılması, hem gençlerimiz hem de ülke ekonomisi açısından çok önemli. 2022 yılı ve sonrasında da katılımcı sayısı ve fon tutarının hem şirketimiz hem de sektör genelinde katlanarak artacağını öngörüyoruz.
Çocukları eğitim ve sağlık alanında desteklerken ebeveynlerine de ek faydalar sunuyoruz
2022 yıl sonuna kadar 150 binin üzerinde katılımcı sayısına ulaşma hedeflerinden bahseden Türkmen; 18 Yaş Altı planlarına özel, çocuklar ve ebeveynler için eğitim ve sağlık alanında birçok hizmetten ücretsiz veya indirimli yararlanabilecekleri ek fayda paketi oluşturduklarını ve bu paketi tasarlarken detaylı araştırmalar sonucunda, anne ve babaların taleplerinin çocuklarının sağlıkları ve eğitimleri odağında olduğunu analiz ettiklerini belirtti. Türkmen şöyle devam etti: Eğitim alanında Online Öğretmen Desteği, Evde Bakıcı Hizmetleri, Online Eğitim Paketi, Kariyer Koçluğu, kırtasiye indirimleri; sağlık alanında ücretsiz online doktor, diş ve göz sağlığı, sağlıklı beslenme ve psikolojik danışmanlık, check-up gibi hizmetlerle çocuklarımızın gelişimini destekliyoruz. Çocukları için tasarruf yapan ailelerimiz için de diş ve göz sağlığı, sağlıklı beslenme ve psikolojik destek, doğuma hazırlık, yeni doğan hizmeti, nefes ve yoga gibi wellness hizmetleri, akaryakıt indirimi gibi faydalar sunuyoruz. Sunulan ek faydalar, ürünün sadece gelecek ürünü değil, aynı zamanda bugünün de ürünü olduğunu gösteriyor. 18 Yaş Altı BES planlarımızı satın alan müşterilerimize yönelik kurguladığımız sürpriz ödüllü kampanyamızı da yıl içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çocuk ve gençlerimizin yarınlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler tasarlayarak, yaşamlarının her evresinde yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ebeveynlerimizi ve çocuklarımızı hem geleceklerine hem de bugünlerine dokunan bu ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmaya davet ediyoruz.
18 yaş altı BESte ihtiyaçlara uygun ürün ve hizmetler tasarlanıyor.
Türkiye Hayat Emeklilik, bireysel emekliliği merkezine alan Bütünleşik BES ile 18 Yaş Altı BES planlarının yanı sıra sigorta ürünlerini bütünleşik güvence paketi olarak sunmaya hazırlanıyor. Beklenmeyen olumsuz durumlara karşı, anne ve babaları çocuklarının geleceğini güvence altına alma konusunda desteklemek için ürünlere yaşam kaybı teminatı sunan hayat sigortası ile birlikte kurgulanıyor.
Ahı gitmiş vahı kalmış desem... Vahı da kalmamış gibi davranıyor... Yazık valla yatırımcıya
aralık ayından beri perişan etti bizi.
aralık ayında alınan bir araç,gayrimenkul nerede biz nerede..
yazık yazık çok yazık..
hala maliyet altındayız yahu. enflasyonu mu düşünelim dövizi mi düşünelim birde yetmiyor tursgde zarardayız. adamlar bırak paramıza para vermeyi eldekini bile soymaya kalkıyor.
Al benden de o kadar. Kasım da aldım mahvetti beni. Döviz veya enflasyon bazın da zarar üstüne zarar. Bir de maliyetin altına getirdiler. Şirket yöneticileri neyi bekliyor geri alım programı için? Geçen sene 1 dolarken şimdi 0.26 dolar. Tüyü diktiler bize. Yazıklar olsun Atilla benli denen ceoya
Ahh şöyle ya... Bu şirketin yeri buralar olur mu hiçEk 28758
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.06.2022 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında;
Şirketimizce 01.07.2022 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 5,04 TL - 5,09 TL (ağırlıklı ortalama 5,07 TL) fiyat aralığından toplam 200.000 TL nominal değerli TURSG payları geri alınmış ve payların sermayeye oranı %0,0018'e ulaşmıştır.
Alıma başlamışlar.Haftaya şenlik mi var acaba? Bekleyelim görelim!!!!!:halay::bravo:
Piyasada halka açık 220milyon zaten :) halka açığın %15 ini genel in %3 ünü alıcam diyor ve alıma geçiyor... Verdiği ortalama fiyatta 8.5x yani daha ne desinler ortak ne istersin ki başka... Bundan iyisi ortak alımı veya toptan satıştır bence
O gün tavan defalarca bozulurken alımda olan Şeker Yatırım'dı.( 3 milyon lota yakın) Aynı Şeker Yatırım ertesi gün 3 milyon lotu 5.29 ortalama ile boşalttı.Ancak gün sonunda Halk Yatırım 3 milyon lota yakın artıda kapattı.Benim öngörüm o iki gün tahtayı şöyle bir silkelediler.Ve Cuma kapanıştan sonra alıma geçtikleri haberi geldi.
Tabi her şey yarın ki seansta belli olacak.......i
Sen yenisin galiba... Yanlış anlama ama şöyle bir geriye dön bak... Nerede GAP bırakmış speğimiz... 4.94 kapanış 5.01 açılış oldu çarşamba... 4.95 gelmeden asla gitmeyecekti ve o hareketi yaptığı için çok mutlu oldum... Resmen yola çıktık artık demekti kendi adıma... İnşallah yanılmıyorumdur... Asla yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin
Ee o zaman bu speğin GAP la yürümediğini biliyorsundur... Neden şaşırdın ki perşembe düşüşüne
Speğimiz enteresan bir tip hocam... Dönüp bakın asla yukarı giderken GAP bırakmıyor... Onu söylemek istedim... Daha öncede bunu yaptı çok defa onu söylemek istedim... Sizde bundan sonra dikkat ederseniz bunu göreceksiniz tabii spek değişmezse
KAP: TURSG [ ] TÜRKİYE SİGORTA A.Ş. Bilanço
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1053899
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...82837f949a487a
Bilanço 2022-06-30 2021-12-31
Trafik sigortasına zam haberine tüm sigorta şirketleri borsada olumlu tepki verirken
bu olumsuz olarak diğerlerinden ayrıldı
bir süredir şirket tarafından hisse geri alımı yapılıyor ,dün de 450 bin lot geri alım yapılmış
Tüm bunlara rağmen, hisse eksi %1.66 kapatması tuhaf değil mi
şirketi tanıyan varsa nedir bunun sıkıntısı düşüncesini yazarsa seviniriz
en azından hissenin ilgi alanımda olup /olmayacağına karar vereyim
Şirket varlık fonundaymış , buradan 1-0 geride başlıyor zaten
ancak varlık fonu kolay kolay geri alım falan yapmaz
22/06/2022 yılında geri alım kararı almış
35 milyon lot için 300 milyon lira ayrılmış
bu güne kadar 5 kez geri alım yapmış ,toplam da 2 milyon lotun biraz üzerinde
2.çeyrek bilanço çok kötü değil ama iyi de değil , Merril bilanço öncesi aldığı 2,5 milyon lotu , bilançoyu beğenmeyip kusmaya başlamış
takasa baktığımız da ziraatten sonra (ziraatin lotlarının çoğu varlık fonunundur)
en fazla lot 34 milyon ile iş yatırımda görünüyor , 35 milyon geri alımla iş bankasını bile geçecek , şirketin zaten halka açık kısmı %18,90
Netice de umutsuz vaka değil , takibe değer
Böylece yukarıda sorduğum soruyu kendim cevaplamış oldum :)
Kasko fiyatları çok artacak diye haber vardı dün gazetenin birinde... sigorta şirketleri kazançları katlayacak galiba...
teknige bakarsak sigortalarda kıprasma ve kalkısma var ama bu kagıt 2 gundur bunu savdı saçma sapan seyler yapıyor uv ve orta vade olabilir ama kısa da düzgünlesmelı
Hayırdır beyefendi size ne oldu. Nereye böyle.
Geri alıyorduk sahi ne oldu o iş... Geri yapan memur izne mi çıktı yoksa kovuldu mu
Çok uyuşmuş ve ağlak durumdasınız. CANLI geldi. Ayağa kalkın, canlanın. Kendinize ve hissenize güvenin. Daha ne yapsın bu hisse ; kazandıkça kazanmış. Alacak olan yeni yatırımcı burayı okuduğunda arkasına bakmadan kaçıyor sayenizde. Oysa çok şey kaçırıyor. Hedeflerine ulaşması yakındır diye düşünüyor ve buraya kilim seriyorum. Oturacağım gayri..
Yatırım ve batırım tavsiyesi olamaz. Parası kıymetli olan uzmanından yardım almalı. Her okuduğuna , her gördüğüne inanmamalı.
Yemezler güzelim . Yediremezsin. Koskoca sigorta , şahane kazanmış ama beyim paçasından aşağı çekmeye çalışıyor. Az daha çekersen don düşer. O zaman takım taklavat ortaya çıkar. :yahoo: gel üzme diye şarkı var. Artık müzik sever oluyoruz.
Yatırım ve müzik tavsiyesi olamaz.
Canım benim, sevgili tahtacım. İnsana tahta mezarlıkta lazım ama CANLI iken de tahta parası lazım be güzelim. Cumaya cenaze törenim olacak, 2 gün içinde masrafları çıkaracak para lazım. Yoksa cenazeyi kaldırmak sana kalır. CANLI iken yazayım da vasiyetim olsun. :wave:
Yatırım tavsiyesi olamaz. Kesinlikle uzman kurumlardan profesyonel yardım almadan yatırım yapmayınız. Cenaze işleri için Belediye ALO 180 arayınız.