Bu eski PowerPC olabilir. Değişik isimlerle gelip gidiyor arasıra.
Printable View
Vekil olma sansin yok, ikbal yok desene be adam, bir suru palavra atiyorsun, 3 gun sonra, secilme sansin olacak partiye gecersin.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/akp-...a-etti-1767770
https://dunyalilar.org/wp-content/up...y-Godiva1.jpeg
At da kiralasak, ahali görmekte sıkıntı çekmez.:oleyo:
o dünden razıymış göstermeye belkide kızılaya kadar da sabredememiştir hayeller şukela
Kimse malum şeyin fiyatını yazmamış 7.665 güncel fiyat
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
olmasın tabi de
10 olursa, sıfır atılır mı sizce arkadaşlar ?
Sadeleştik derler adına
Ne yapıyoruz şimdi Kızılay 'da mı toplanıyoruz?
dün taksimde birkadını taciz ettigi iddasıyla tutuklanıp serbest bırakılan vatandaş sosyal medyadaki tepkiler üzerini tekrar tutuklanmış
şimdi buna benzer çok haber duymuşsunuzdur (yukardaki haberde dogru)
böyle bir adelet olurmu sosyal medya olmasa bunlar serbestti
kimin tutuklu kimin tutuksuz yargılanacagına medyamı karar verir oldu
adalet olmadıgını biliyordumda oyuncak oldugunuda ögrenmiş olduk
https://i.hizliresim.com/ZVTpSp.png
seni namıssız seni
Başlık başlık gezerek , TL. yi tüm gücünle savunmana hayran kalıyorum ! Merkez bankasının hisse net temsilcisi olarak mı yoksa hükümet hayranı olarak mı bunu yapıyorsun bilemedim. Ama sorun doların orayı burayı görüp görmemesi değil, bizim ebemizinkini görmemiz. yani sade vatandaşların hayatı..... Bırakın boş işleri.
67.3 den satın alıyorlardı satanlardan 69 u gördü
Başlıkla ilgisi yoktur. Öylesine.
https://i.hizliresim.com/Bz5b2M.jpg
e507 bile twitterda sermaye kontrolü vs yazmaya başladığına göre dikkatli olmak lazım.
Ons altın düzeltmesini bitirdi gibi, gece hareketli olabilir..tabi dolar da, YTD
https://www.tradingview.com/x/DO9DVVnG/
Doların 7.65 olmasıyla 10 lira olması arasında fark yok ki...
O eşik çoktan geçildi. Alım gücü zaten epey yüksek bir kesim için belli bir seviyenin altına düştü.
Yarın dolar 10 lira olsa;
Bugün 350bin tl'ye alamadığınız arabayı 450 bin liraya alamamış olacaksınız.
Bugün 10bin liraya alamadığınız telefonu yarın 15bin liraya alamamış olacaksınız.
Velhasıl bu listeyi istediğiniz kadar uzatın.
Asgari ücretli veya en alt kesim için zaten çoktan aşılmıştı.
Onlar 4 ekmek alıp 2sini çöpe atarken bunu zamanla 3 ekmek alıp 1'ini çöpe atmaya indirgediler.
Yarında 2 ekmek alabiliyor olacaklar ve fakat çöpe atamayacaklar.
Herşeye ulaşabilen yine ulaşabiliyor olacak. Ulaşamayan kesim çok fazla genişlemez. O yüzden doların 7.60 ile 10 olması arasında ben psikolojik etkileri dışında hiçbir fark göremiyorum. Üretici zaten yok oldu veya üretmiyordu...
Zaten böyle düşünüyor olmalılar ki kıllarını kıpırdatmıyorlar. Sorun ekonominin kötüye gitmesi değil, iyiye gitmesi için göz göre göre hiçbir adım atılmak istenmemesi.
Küreselciler insanların et yemesini istemiyorlar. Neymiş efendim küresel ısınmanın sebebi hayvanların gübreleriymiş. Greta Thunberg iyi yetiştirilmiş Soros ve Rothschild fonları ile. Rolünü iyi oynuyor.
Climate campaigners turn their focus on meat
Investors pressed to price in financial risks to agribusiness as a result of global warming
https://www.ft.com/content/2a09202e-...a-5ca475b943b6
No commentAlıntı:
bir chp seçmeni olarak diyebilirim ki, sola ve chp'ye en büyük zararı veren kişi bülent ecevit'tir. sosyal çevremle bunu pek paylaşmam, çünkü daha ağzımı açmadan linç ederler. sizlerin anlayacağını düşünüyorum.
- erbakan'la birlikte kıbrıs zaferinden sonra, güya milliyetçi oyları da alırım diyerek, ona çelme takarak erken seçime gitti. planladığı gibi oldu, tarihinin en yüksek oy oranını aldı. ancak bu hükümet kurmak için yeterli olmayınca tarihin en büyük siyasi ahlaksızlık örneği sergilenerek 9 milletvekili transferiyle, hepsine bakanlık verilerek hükümet kurdu.
- görev süresi biten birini tekrar genelkurmay başkanı olmasını sağlayarak o kişinin darbe yapmasına zemin hazırladı.
- cumhurbaşkanlığı seçiminde demirel ile ortak bir aday üzerinde uzlaşıp krizi aşmak yerine sürekli inatlaştılar. zeki müren'e, ajda pekkan'a oy verenler oldu. bu kriz darbenin zeminini hazırlayan olayların başında geldi.
- stokçuluk ve karaborsacılık yıllarında gereken polisiye önlemleri alamadı. günümüzde ise depolanması gereken soğan için bile gözdağı maksatlı baskınlar yapıldı. diğer ürünlerde kimse stokçuluğa cesaret edemedi. levent kırca rahmetlinin filminden hatırlarsınız kabzımalların denize ıspanak attırdıkları sahneyi.
- deniz baykal'ın chp'yi tekrar canlandırarak solda birleşme önerilerine kulak tıkadı. 1994 yerel seçimlerine giren 3 sol partinin toplam oyu refah partisi'nden fazlaydı... rahşan hanım'a mektup yazan birinin milletvekili olabildiği ilginç bir karı koca partisiydi dsp.
- son dönemini hepimiz hatırlıyoruz. ismet inönü'nün yaşlandığı için parti genel başkanlığını bırakması gerektiğini savunurken, kendisi ölmeden genel başkanlığı bırakmadı neredeyse. 2001 krizinde partisini bir arada tutamadı, hergün her kafadan bir ses çıkıyordu.
- cumhurbaşkanlığına yine toplumun tanımadığı sadece kendi bildiği bir ismi seçtirdi. oysa bugün hepimizin kızdığı devlet bahçeli, lise mezunu olan kendisinin seçilmesi için kanunu değistirebileceklerini belirtmişti. ilkeli adam ya, olmaz öyle şey dedi. sonra baktı ki hazine tam takır, yine mağduru oynayayım dedi. cumhurbaşkanı seçtiği kişiyle anayasa kitapçığı krizini yaşadı. bu ise beklediğini vermedi, aksine ülkenin büyük bir ekonomik krize girmesine neden oldu.
- fetönün, hakkında bir kişiye şefaatçi olacaksam o isim bülent ecevit dediği kişiydi.
hülasa, döşediği iyi niyet taşlarıyla günümüz cehenneminin, demirel ile birlikte geçmişteki baş müsebbiblerinden biridir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru olsun veya olmasın ben bu tür şeylere itibar etmiyorum.
Trollerin "şu anki iktidar iyi" diyecek yüzü kalmadığı için "eskiler daha kötüydü" argümanına abandılar. Üstü kapalı bir şekilde beyin yıkıyorlar.
Yoksa bu devirde kime ne ecevitten erbakandan.
Ben şimdi menderes ülkeyi süt tozuna "kobay" etti desem yeni nesil için ne fark edecek?
Akp kötü mü, kötü.
Uçuş garantileri geçiş garantileri önümüzdeki 20-30 yıl kol gibi girdi mi, girdi.
Gerisi boş laf.
Vobelitte arkadaş paylaşmış yazıyı ve ilgili paragrafı paylaşıyorum.
https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...siyacak-51482/
Birçok KOİ ihalesi ve fizibiliteleri Türkiye’nin kişi başı milli gelirinin 2023’de 25,000 $’a ulaşacağı varsayımı ile yapıldı. Bugün ise bir “B planı” olmadığı ortaya çıktı. Açıkçası çok hesapsız kitapsız projeler yapıldı. Burada kimse gerçek yükümlülükleri bilmiyor. Kişi başına 2 bin dolarlık, vergi mükellefi başına da 12-13 bin dolarlık bir taahhüt söz konusu. Devlet benim adıma 2 bin dolarlık taahhüt vermiş ama kime hangi şartlarda verdiğini benden saklıyor..Bunların ihalelerinin gerçek bir rekabet ortamında yapılıp yapılmadığına ve revizyonların içeriğine bağlı olarak fiyatlarının ve şartlarının kesinlikle revize edilmesi gerekiyor. Yoksa altından kalkılmayacak bir yük olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye 5 yıllık CDS 568
başlığı Ayhan başkan açınca yeşil şey tutulamıyor :plc:
cin şişeden erken çıktı, ekim sonu gibi çıkacaktı...AKP'nin cinci hocaları;cinleri sıkılmış,yırtık dondan çıkar gibi çıktı:))
sizce DTHları bankadan çekmek mi yoksa Eurobond almak mı güvenlik açıcısından?
Parayı çekmek saklayabilen için en güvenlisi ancak enflasyona yeniliyorsunuz.
Devlet ben ödemiyorum demediği sürece eurobond’da güvenli, tek risk devletin getirebileceği ekstra vergiler.
Bende 23-24-25 eurobond var. Vergi artışı dışında bir kaygım yok.
https://eksisozluk.com/erdil-yasarog...?a=popular&p=1
Ekşi sözlükten alıntı.
“erdil yaşaroğlu internette karikatür paylaşılan her paylaşıma bir avukatlık şirketi üzerinden dava açmasıdır.
açılan davada karikatür başına 18.000tl istendiği söyleniyor. avukatlar yoksa hapse girersiniz diye tehdit ediyorlarmış.
bu resmen insanlara tuzak kurmaktır. instagramda falan paylaşımlarınız varsa silin.
erdil yaşaroğlu’nun haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama, “son bir vurgun” yapan film karakterlerini hatırlattı bana.
tamam telif istersin de 18.000tl nedir kardeş. bu insanlar karikatüründen kitap basıp satsa, bardak falan bassa o karikatürle anlam bulan bişey yapsa ok o fiyatlar diyelim. ama haber siteleri için vb özel bir paket olmalı. daha erişilebilir daha ucuz bir paket vb. bu türlüsü doğrudan vurgun yapma hissi veriyor bana.
ekşi’de karikatür paylaşanlara da 18k ceza gelecektir diye tahmin ediyorum.”
Tam 3 yıl oldu bankada param yok. Sadece 3 aylık emekli maaşımı fonlarda değerlendiriyorum. Ödeme günü satıp işimi görüyorum. Ben müslümanım faiz haram !! O halde sözde müslümanlık olmaz, çektim paramı koynumda gezdiyorum. Bir ara erik bahçesine gömmüştüm. Sizin 3 yılda aldığınız faizin en az 10 katını erikten almışımdır.
Kısacası, banka kazanmayacaksa sizin paranızı neden alsın. Kazanç varsa siz bankaya neden yediriyorsunuz ?
Konuyla ilgisi yok emme halk ekmek güncelleme yapmış.
Konu başlığı ise oldukça yerinde kaçınılmıyor.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.