Tesvik fed powell yetisssss :)
40 hatim indirsek gece gunduz dua etsek bu fed in hakkini ödeyemeyiz
Printable View
Tesvik fed powell yetisssss :)
40 hatim indirsek gece gunduz dua etsek bu fed in hakkini ödeyemeyiz
Munchin trump
Harmaniz beee gonder su tesvigi :drunk:
TAP hattı Kasım'da İtalya'ya gaz verecekmiş.
Bu arada.
Türkiye'de elektrik üretip Avrupa'ya vermek karlı olabilir mi acaba.
KDV, ÖTV vs olmadan ihraç amaçlı elektrik üretimi ilginç bir alan olabilir. Al ya da öde vs yükümlülükleri azalabilr.
>>>>>>>>>>>>
https://mc2haber.com/fosil-yakitlar/...vermeye-hazir/
Azerbaycan’ın “Şah Deniz- II” doğalgaz sahasından Avrupa piyasasına doğalgaz taşıyacak Trans Adriyatik Doğal Gaz Boru Hattı (Trans Adriatic Pipeline/ TAP)’nın inşaatı 4,5 yılın ardından tamamlandı.
TAP tarafından yapılan açıklamada; inşaatın başlamasından bu yana yaklaşık dört buçuk yıl sonra, Trans Adriyatik Boru Hattı’nın büyük ölçüde tamamlandığı açıklandı. TAP Boru Hattı, Yunanistan-Türkiye sınırından Güney İtalya’daki boru hattı alım terminaline kadar doğal gazla dolduruldu.
TAP şu anda ticari operasyonların başlatılması ve bitişik iletim sistemi operatörü (Transmission System Operator /TSO) ile uyumlu olarak piyasaya kapasite sunmak için hazırlıklarını tamamlıyor. TAP Boru Hattı ile Puglia’daki (İtalya) Snam Rete Gas’ın doğal gaz iletim sistemi arasındaki Ara Bağlantı Noktasının 2020 Kasım ortasına kadar tamamlanması ve gazı nakletmeye hazır olması bekleniy
1303 flat bugünü az da olsa karla kapattık şansa.
1298 (8 günlük ortalama) üstü kaldıkça short bana göre hala tehlikeli ve erken
Once soguk gelıyor ama gırınce alısıyorsun...
dolar bugünü 7.95 üstü kapatacak gibi.
Ipeke de fulledim 12.85 maliyetle, toplamda maliyeti 4 liraya filan düştü ta o zamanlardan taşıyorum 5 liraya almıştım kadere bak. .
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
badem endeksini yine almaya başladılar 3 gündür yükselemiyordu
xtumy
Dünyada Pompaj Depolamalı HES ler yaygınlaşmaya başlamış, ucuz olan saatlerde suyu üst baraja veya su deposuna basıp, pik saatlerde elektrik üretimi yapılıyormuş. Gündüz 500 TL olan elektrik gece 250 TL oluyor. %50 üzerinde verim kurtarabilir.
Türkiye'de de yapılabilir. Bir haber var ama sonradan gelişme duymadım.
Ahaa trump geldi tesvik diyor :kahkah:
Yurt dışı kötü, seçimlerden önce elleri rahatlatıyorlar gibi
https://i.hizliresim.com/3I65db.jpg
Seneye yabancı da kalmaz. O zaman bist 30 da tavanlar bekleyeceğiz. Sabır biraz daha :)
atilla yeşilada bundan tam hatırlamıyorum 7 8 ay önce olabilir.
borsa konusunda yatırımcılar çok soru sorunca gelişmekte olan ülkelerde genelikle biyolojik sanayide gblobal anlamda çok yatırımlar var demişti. ozamanlar düşündüm bizde ne var diye baktım rtalb var. ilkkez baktığım bir hisse.
benimde kendi listeme girip duruyordu. ozamanlar 2,15 civarımı ne almıştım. ortada virüs falan yoktu böyle :he:
bir ay falan bekleyip satmıştım % 5 karla.
martta koptu gitti.
:drunk:
Valla en kısa sürede en güzel parayı short veriyor. Çıkışlar ağır ağır düşüşler çok ani oluyor. Ama borsalar doğası gereği hep boğadır, çünkü teorik olarak insanların nüfusu, üretimi, verimliliği artıyor pasta büyüyor yani. Zero sum game diyenlere katilmiyorum belki bir gün için evet ama 1 yıl 10 yıl için kesinlikle katma değer oldugu surece borsa çıkmalıdır bu nedenle zamansiz mal taşıyorum spotta, viop ise süreli trade için ve sigorta amaçlı faydalı bir araç. Unutmamak lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garan yat....aldıgı malı mı satıyor....yoksa yukseltı omu
TRUMP: ARTIK HERHANGİ BİR KARANTİNA ÖNLEMİNE BAŞVURMAYACAĞIZ
Aferin Trump reis, aklın yolu bir... piyasaları rahatlat biraz...
Kod adi the Herif
Adam dow dusmesin diye kirk takla atiyor helal olsun
Bizim ki bist düşsün diye yapmadigi kalmiyor
bizimki asıl long.
açığa satışlar yasak
marjlar % 5 - %9
nerdeyse sat tuşunu sökecekler.
kim short abi ..
burası piyasa alırken alıyorsan ucuz görüp çok yükseldi diye de satabilmen lazım açığa.
hisse gitmiş %1500 mesela.
kredili aldırmasını biliyorlarda neden sattımıyorlar ???
Benim de bilançosu dikkatimi çekmişti kimya sektöründe alkim taşıyorum daha iyi daha kurumsal diye girmemiştim nasip işte.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump: Yeniden seçilirsem gelir vergisini indireceğim
trump önce kendini bir kurtarda virüsten, seçilirsen bakarız :he:
Trump : Yeniden seçilirsem Dow Jones u 60.000 yapacağım
Trump atışa başlamış. yakında Çiller gibi 500 günde 2 anahtar vaad eder. Yaşı tutanlar bilir.
2 gundur takip ediyorum bu topici.. keyfimiz yerine geliyor :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demek dowa eksi beş çaksalar, trup yatacak asdas.:he:
Adamsinnnnn adammm trump neler diyor
Adamin kare koku
Yalvarırırmmm diceksin trupp. :he:
ya arkadaşlar biraz tuhaf olacak bu topicte sormak ama fitness yapan vardır belki diye sorayım dedim.benim oğlum 14 yaşında şimdi evde malum okula gidemiyor hareketler kısıtlı evde spor yapıyor youtube dan izleyip dambıl istedi kolları için ama kaç kg lık almak lazım ben hiç anlamam...
yani biraz garip oldu evet viop topiğinde ama burası kalabalık mutlaka fitness yapan vardır diye düşündüm hepiniz benim gibi göbek yapmıyorsunuzdur herhalde :he: