dayumun jetonu iyi geldi endexe hemen annadılar dayumun olduğunu :)tepkımeye başladı haydi son 20 dakka...
Printable View
dayumun jetonu iyi geldi endexe hemen annadılar dayumun olduğunu :)tepkımeye başladı haydi son 20 dakka...
düşen çizgisinde jeton atıyor.. 138.500 geçişindede jeton atsın dayanamayıp hemen jetonu yutacak teknik olarak :D :halay:
Garan 9.62, endeks hafiften toparlanıyor,bunda ema'nın aşı açıklaması etkili oldu gibi, şortörler bence dikkat, bence!!!
Biri palaya söylesin dow artıya geçti geçecek asdas
Grafiker nassı graf cızdı öyle...
Ne zorladı peehhh...
Tom'a güvenmek doğru olmaz...
Suya götürür,sısuz geri getirir...
alım çılgınlığı geliyür puhahaha vob 100 puvan yükseldi :oleyo:
Ahanda aynen haşırt the Tom...
Tom'a güvenme...
Tomsuz da kalma...
bugün bam bam:).. bu gün 550 kontrat hacim...8.4 mil.tl...aracı kurum zengin olsun.
https://i.hizliresim.com/9La6SE.png
Hala Garantiyi 10 liraya götürcem diye uğraşıyo , sok biyerlerine o balon Garantiyi...
reis seni bekliyor 138.400 de tutuyor.. jetonunu bekliyor önceki tepeyi geçemez aşşa yol oldu artık diye at istersen :rules:
Hatırlatmaya gerek var mı...
Saygılarımla...
Pala işi biliyor sar yataya Shorta niyetelenenlerde dökülsün Ek 26525
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahmetli Üstat Kemal Sunal' ın Şikişikibaba filmi varya burasıda aynı öyle hiç grafik falan bakmaya gerek yok aynı o dolmuştaki gibi....
9. 7 altını nihai ihlal edip formasyonu mu doğrulayan garan a da çok teşekkür ediyorum...
9.69 ü bile kıramayan Garan.
O değilde bu hisseye balon diyen yazılar okudu an itibariyle bu gözler..
Teknikse biz netiz..
Saygılarımla..
Garan trend kopuşu aşağı yönlü 9.29 da başlar 9.5 de bu ayki yön değişimidir..
9.69 saatlik..
Ne. Dedik barlar herseyi söyler okumasını bilene
SPOT TÜM (BOFA 200 mlyn üzerinde en iyi satıcıydı neredeyse alıcılı kapatacaktı)
https://i.hizliresim.com/9Qk8IW.png
Şimdi. Shortcular da umduğunu bulamama var...
Ve gene diyorum bu düşüş ise takip ettiğim hisseler neden düşmüyor..
Yav bu nasıl düşüş..
Yarın karar verici gün..
Yarın ki. Günlük bar herseyi bize söyleyecek
Kolay gelsin..
(siz) Profosyonel tradırrrrrrrrlar işlem yapamaz mı oldu çok iyiymiş bunuda duyduk :D Müthiş bir balon mu var (oha moha yani ) :D bencede faiz almaya devam ....
Dow SP DAX falan bakıyon heralde balon falan filan yani....
Garan e balon dedigin için yazıyorum
>>>>şu anda 1.27 usd.... Daha önceki tepesi 5.40 kusur usd...Gider 12 usd ye balon dersin ordanda gider 24 usd ye o zaman zeplin falan filan dersin borsalar böyledir...
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Şır şır olsa hergün yılsonuna kaça yetişir
Sayın paragöz yan kağıtlar dışında balon yok borsa içinde de bir enflasyon var..
En az TL kaybının oranını hisse dip seviyesi üstüne eklerseniz dediğim anlaşılır..
Merko gibi 1.83 TL den 23.5 yapan bir bist 30 göster bana..
Öyle de yapsa kazanamazsınız bu mantıkla SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bu.?
Ölü kaplan sıçraması mı,?
Abka
H4 nasıl.?
Senin sistemde
Dow adına tebrik ediyorum abi seni..
Ancak vadeli piyasaya göre analizlerin yanlış bence sen spotta daha başarılı olursun başkan bu konu da ciddiyim..
Neyse ne abi ölü kedi vs vs istenilen düşüş te benim beklediğim. Hisseler düşmedi bunu açıkla SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.