Siyasî problem derken??
Printable View
Siyasî problem derken??
https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim...lestirildi.pdf
Toplam 189 sayfa'nın 50 ve 51 sayfalarında.
Arkadaşlar zor olduğunu biliyorum fakat izahnameyi (189sayfa) baştan sona okumanızı tavsiye ederim, farklı ve çok önemli bilgiler var çok faydalı olacağına inanıyorum,ben 2 günde bitirebildim.
Olacak mı ne... :kmk:.... :yes:...!!!
Bilanço ne zaman açıklanacaktı. 11 ine kadar mıydı?
Kötü tarafı tahtada ki en buyuk alıcı A1 ve gedik..
Keko dostum ıskpl için ne düşünüyorsun..
gelecek vadediyor gıbı..
Edip Akbayram, Güzel Günler Göreceğiz
Martın ortasına kadar hareketli geçer sonra duraklama ya girer. (ki daha neredeyse hiç yatay bir seyire girmedi.) 2. Fabrika ile yeniden yukarı ivme kazanabilir. Ben orta vadeciyim iyi giderse Mart ortasında kaçarım. 2. Fabrikadan önce gelirim. Şimdilik düşüncelerim böyle, nasipde varsa bu stratejiyi uygulayacağım kendime.
Kontrolmatik gibi haber üstüne haber göndermesinler
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum şirket güzel gelecek vadediyor.. İçi boş bir sürü şirketi halka arz ettiler hepsı de en az dört beş kat gıttı.. Iskpl bunların yanında prımsız kaldı ve yeni arzlarda en iyilerden bırı.. İkinci fabrika ve yeni ürünler şirkete ayrı bir ivme kazandıracaktır.. Bu hısseyı satmak çok kötü bir durum olmadıkça kayıptır benım için..
Kontrolmatık 24 mılyon karla sektörler farklı olsada 100 tl yı fıyatladı en basit mantıkla. Sanırım 8/9tl den arz olmuştu.
ıskpl de benım beklentım 2020 karı 75/80 arası gelebilir eğer bu karı yakalarsak 2.fabrıka ve şirketin yeni adımları ile çok farklı bir boyuta geçebilir hıssemız.
31 mart ta fabrikayı teslim edecekler ve ağustos gibi üretime başlayacak bır aksilik olmazsa.
Ayrıca şirket ıkı yenı ürünü daha pıyasaya sürüyor. Arge kısmı güzel çalışıyor.
%78 ihracat oranı da çok iyi bu oranda gittikçe artacaktır. Ayrıca yurt dışındada buyumek istıyor şirket.
Çizilmez buğulu aktivit aynalı levhalar ureteceğiz diyordu genel müdür. Ve bu ürünler Türkiye de üretilmeyen ithal edilen ürünler eğer bu noktada ithalatın önüne geçip bu ürünleri iç pıyasaya sürerse işte O zaman çok daha yuksek rakamları bılançolarda görebılırz.
En ucuz maliyetler bu tahtada 32 bilemedın 33 tl dir..
16 tl den halka arz olmuş bır şirketten bahsediyoruz..
Arzdan bu gune %150 gıbı bır prım mevcut şuan hissede..
Fade, dnısı, esen, kontr, vs fiyatlamalarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Iskpl nin bunlardan gerı kalır hıcbır yanı yok.. Bilakis artıları oldukça fazla..
Şirketteki en buyuk sıkıntı kap göndermemesi bır ayı geçti halka arz tek bir haber gelmedi..
Çok ta önemli değil.. Gelsede gelmesede burada olacağım.
Bilanco gelmiş 65 000 000 kar .
Hayırlı olsun arkadaşlar..
Vergi dairesi ile uyumlu göndermişler..
2019/12 karı 916 bın miş..
Asıl beklenti yeni fabrika.. Ay sonunda tamamlanıyor.. Bakalım pıyasa nasıl fiyatlayacak..
Md. 7...
Umarım temettü vereceğiz gıbı bır çılgınlık yapmazlar..
Iskpl nin buyume zamanı..
Şuan kar payı verecek dönemi değil..
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20210311_130503.jpg
Bu ara moda ıyı bilanço açıklayan şirketleri önce biraz al sonra gelenlere ver malı..
Nasıl olsa guç sende, devamında topla malı..!!!
Ve birkaç gün sonra vın vın..!!!
Örn. Arsan...
Ben olsam 41 tl altında kapatmam gunu.!!
Bunlar tahtaya bastıkça ben açıp izahnameyi okuyorum.. Acaba şirket mı yalan söylüyor yoksa tahtacı mı..
Bakın şirket ne demiş bunlar ne yapıyor...!!!
Kontrolmatikte de az insanları bezdırmediler..
https://i.hizliresim.com/4sjxLD.jpg
Son zamanlarda halka arz olanlar arasında beğendiğim şirketlerden ikinci fabrika tam randıman vermeye başladımı sektöründe tek başına çok güzel işler yapacak
Bence en ıyısı.. Ama bıktırana kadar uğraşacaklar.. Ben full portfoy buradayım.. 31 martta fabrikanın anahtarını teslım edecekler ağustos gıbı üretime başlayacak.. Pıyasada cıddı manada söz sahıbı olacaktır.. Yenı ürünlerle beraber şirket çok farklı bir vizyona girecektir.. Gerekli olan ise bir kaç ay sabredebilmek..
Şuan prımsız senet ve maliyetler bu fıyatlara çok yakın..
Gıt artık çok uzattın..!!!
Bu şirkete inanmasam çoktan tüymüştüm..alıp bır senedı ıkı üç ay beklemek bana ters olsada sende bekleyeceğim.
Çunku potansiyeline inanıyorum..!!!
Kontr.. 1068..
Ardyz.. 1031
Fade...552
Esen... 391
Dnısı.. 353
Bayrk.. 264
Iskpl... 36
Krvgd.. 102
Trılc.. 95
Arzum.. 43
Halka arzdan bu gune hısse getirileri..
Soru şu bunların içindeki en kötü şirket.. Iskpl mi..
Değilse neden..?
Şirketimiz paylarının ilk halka arzında ilan edilen İzahname'nin "İhraççı tarafından yapılmakta olan yatırımlarının niteliği, tamamlanma derecesi, coğrafi dağılımı ve finansman şekli hakkında bilgi" başlıklı 6.2.2 bölümünde belirtilen Kocaeli Gebze OSB 1832/28 parselde yer alan Işık-2 Fabrikası binasında ürün ve hammadde depolama faaliyetleri 17 Mart 2021 tarihi itibarıyla başlamış olup depolama faaliyetleri kapsamında dışarıdan alınan hizmetler için ödenen aylık kira bedeli 28 Şubat 2021 tarihi itibarıyla sona ermiştir. Bu kapsamda Hammadde ve ürün stoklarının Işık-2 Fabrikası alanına taşınması ile ödenen depolama maliyetlerinde tasarruf sağlanacaktır.
Haber harika.. Beklediğim haberlerden bırı..
:halay:... Malı kaptıranlara geçmiş olsun..
ABD den ilk sipariş alınmış bakalım ne kadarlık sipariş aldık diyecekler..
Bu haberın karşılığı direk tavan... TÜBİTAK onaylı proje ve iç pıyasada bir ilk olacak. İthalatın önüne geçilecek..
Bugunün kaz***** vakıf 37 ve altından guzel mal aldı..
670 bın lot bekleyenle kapadık..
Bir türlü çıkamadığım bir hisse ne zaman düşse bir sonraki sefer cikacam diyorum yine bekliyorum öyle bir güven veriyor bana. İnşallah hafta sonu faturanın ayrıntıları da açıklanır da millete güven verip yeni bir tavan serisi başlatmış olur kendine umutlarım ve kişisel görüşlerim bu yönde
Cümleten hayırlı akşamlar.