Geçen garantiden 84 milyon lot alan maiyeti 7,27. Şimdi satıyor mu satıyor gibi gözüküp yukarı asılıp basacak mi. O kadar lotu iyi paraya satmasi için kulağını gözünü kapayıp götürmesi gerek. Yada bir cisim yada kötü bir veri gelecek.
Printable View
Geçen garantiden 84 milyon lot alan maiyeti 7,27. Şimdi satıyor mu satıyor gibi gözüküp yukarı asılıp basacak mi. O kadar lotu iyi paraya satmasi için kulağını gözünü kapayıp götürmesi gerek. Yada bir cisim yada kötü bir veri gelecek.
Borsa formlarıni da gezdim geldim. Bir çoğu yeni evini arabasını neyi varsa satıp giren var üstüne kredi çekenler var. Bu iş boka sarar. T kuru hayaliyle.
AKP hiç bu kadar kontrolü kaybetmemişti... Yakınına bile yaklaşmamıştı... Tam bir panik halindeler...
Muhtemelendir ki seçim olsa şuan yüzde 30 alamazlar...
Sanırım 2001 krizinin benzerinin çok daha büyüğünü yaşıyoruz... Hatta siyasi kriz ayağı da git gide benzemeye başlıyor...
Yalanlarının yanında Tv de birşey dedi Canikli... Allahım... Ülkem için ilk kez bu kadar korkuyorum...
Enflasyonda düşüş yıl sonundan sonra olur dedi... Sonra kırdığı potu farketti ve en geç yıl sonu dedi...
Yıl sonu...!!!
Biri bu adamı indirsin Tvden piyasaları iyice panikletecek!!!
Tepkisiz, yedire yedire..
Bazı kağıtlar vadeli 1300 altındaki
Rakamlara geldi..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birşey yazdım, sildim... Önce vatan...
🛑Bundan önceki yaptığı haberler doğru olan bir site önemli gelişmelerde bulundu!!!!!
23 Nisan-17 Mayıs arası tam kapanma geleceğini duyurdu.
(Geçen sefer önceden yaptığı haber kabinede açıklandı ve doğruydu.)
-ilan365
ÖZEL: Büyükşehir statüsündeki illerde 23 Nisan ila 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma ilan edilmesi kabinenin gündeminde.
Haberleri 2 siteden alıntı yaptım.satisin sebebi bu olabilirmi acaba diye düşünüyorum.zira dünya borsalarında birşey yok.
Tam kapanma olacaksa ne zaman insanlara duyurulacak, 22 Nisan saat 22de mı, 23 Nisan itibariyle tam kapanma imkansız, en az 5 gün önceden haber verilmesi lazım...
tam kapanmayı zor yaapr bizimkiler en fazla 3 gün
Tam kapanma kesinlikle mümkün değil.
Velev ki böyle bir karar alınacak 23 Nisan’dan başlatamazlar çünkü az bir süre kaldı. Yine panikle herkes alış verişe koşar.
Olacaksa önümüzdeki haftadan başlatılması daha mantıklı olur.
Olsa olsa AVM’leri kapama, okulları kapama, geçerli izni olmadan yasak saatlerinde dışarı çıkanlara sıkı denetim şeklinde ek kararlar alınır diye düşünüyorum.
kabine ne zaman toplanacakmış? 23 nisan'a 3 gün var...ne ara karar alınacak ne ara uygulanacak? insanlar hazırlıksız v.s. böyle bir karar en azından 1 hafta önce duyurulur...insanlar ona göre hazırlık yapar...ilk hafta sonu yasak kararını hatırlıyor musunuz? bir anda pat diye açıklanmıştı gece marketlerde kuyruklar oluşmuştu izdiham v.s. neredeyse 25 gün kapanmadan bahsediyorsunuz ama bunu insanlar hazırlık yapmadan uygulamaya koyacaksınız...olmaz o iş...
kapanma en fazla bayramdan önceki hafta sonunu kapsayacak şekilde olur...bir kısmı bayram tatili zaten bir kısmı cumartesi pazara denk geliyor...10 gün falan bir kapanma olursa olur...
az önce hurriyette bir haber okudum...hükümetin gündeminde tam kapanma yok daha sıkı denetim var diye... :he:
vaka sayıları tavana vurmuş...sıkı denetim falan filan...şaka gibi bir ülke oldu burası...
Tam kapanma hiçbir zaman olmaz. Vaka sayıları yakında 30 binlere iner. Aşılama hızlanır. Gün geçtikçe yeni hasta sayısı düşer. Bayramdan sonra daha bile gevşetici tedbirler gelir.
kapanak şövalyeleri vol bilmem kaç..
bu iş kapanarak olmaz , aşı nerde aşı..
dandik sinovac değil , alman olanı..
ve artı ;
80 milyonluk bir ülkeden iki bilim adamı çıkıp kendi aşımızı üretemiyor mu..?
hep yanlış algı , hep yanlış yönlendirme..
bi ton masal anlatan bilim adamı çıkıyor ekrana , niye aşı üretmiyoruz neden biz bu işe öncelik vermiyoruz sorusunu soran yok..
sabah canikli çıkmış habertürk te , bulunda bi izleyin..:)
fahrettin bey , aşı nerde.. ?
1.5 yıl olmuş nerdeyse, hala kapanmadan medet uman tek hücreli primatlar var , sabah sabah insanı zorla çileden çıkaracaklar..
Günaydın millet. Vurduğunuz gol kazancınız bol olsun.
İnsanlar kapatılmaya amma meraklı hakikaten yahu.
İlla bizi kapayın deyip duruyorlar.
Bir kısmı reel hayattan uzak üretimden uzak maaşını hesabına her ay geçen üretenlerin mal ve hizmetini tüketen kesim,
Bir kısmı da mazo karakter.:evil:
Bu virüs tek bir kişiden yayılmadı mı? 84 milyonu hadi 1 ay kapattın diyelim; Sonra atıyorum Nijerya'dan enfekte biri gelirse ne olacak her şey baştan başlamayacak mı?
Çok korkan kendini korusun milletin özgürlüğünü kısıtlayıp durmasın yeter artık.
Dolar psikolojik direnç 8.10 un üstünde
Zarar eden, küçülen, borcu harcı çok olan, gelecek vadetmeyen, döviz borcu çok olan şirketlerden uzak durun..
Bu tip şirketler iflas ettiğinde paranız ufff olur
Hedefiniz her zaman, büyüyen , kar eden, geleceği olan
Namuslu yönetilen şirketlerde yatırım yapmak olsun
Pala süpürerek başladı. Maşallah Maşallah
Belki yaşamak istiyordur. Sevdikleri ölsün istemiyordur. Yaşamayı istemek suç mu ?
Ülke bir ay kapandığında ülkede iki dozu alıp, tam korumaya ulaşmış insanların sayısı artarcaktır. Bu ölümleri azaltacaktır bunu anlamak için dahi olmaya gerek var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selamun aleyküm dostlar
https://i.resmim.net/70Oef.png
Hisse net muhalif seçmenin fazlaca olduğu bir mecra.Çoğu haktan ,eşitlikçi paylaşımdan ve özgürlüklerden yana olan sol görüşe sahip insanlardan oluşuyor.Ama bu pandemi insanlara kim olduklarını unutturdu.
Arkadaşlar ÖZGÜRLÜKLERİNİZ HAYATINIZDAN BİLE DAHA DEĞERLİDİR.Bireyin otorite karşısında insanlık tarihi boyunca elde ettiği en büyük kazanım özgürlüğüdür.Kendi elinizle bunları otoriteye teslim ediyorsunuz.Senin rakamlarına sağlık sistemine adaletine güveniyorum diyorsunuz.Hemde bu hükümet otoritesine..
Pala bu kez çok kızmış dayu. Zopalayacam shortçuları deyo
Millet bu mallar yüzünden ölüyor.. görün bu malları...
piyasadaki bazı kağıtların tam kapanmayı fiyatladığını düşünüyorum. olur veya olmaz bilemem.
Türkiye senin gibi ileri zekalar yüzünden hiç bir alternatif düşüncenin oluşamadığı tam da tek adam zihniyetinin istediği teslimiyetçi anlayışa gün geçtikçe teslim oluyor.
Bugün Fransa da,ingiltere de,almanya da insanlar kısıtlamalara karşı çıkıyor.Medeniyetin beşiği avrupa da (ki bu insanlar ekonomik desteği bizden fazlasıyla alıyor) insanlar normalleşme yönünde kararlar istiyor.Siz orta doğu bataklığında kapatın bizi diye otoriteye yalvarıyorsunuz.
Senin o mal diyen dilini bir tarafına tıkarım,haddini bil
Püüüü gene saldı. Bir yaprak dökümüylen sonbahar gelmez aga. Genciz, güçlüyüz ralliye inandık emanuke.
Korkuyor muyuz? Elbette hayır. Yıkılmıcazzzzz :oleyo:
Dolar psikolojik direnç 8.10 un üstünde
Zarar eden, küçülen, borcu harcı çok olan, gelecek vadetmeyen, döviz borcu çok olan şirketlerden uzak durun..
Bu tip şirketler iflas ettiğinde paranız ufff olur
Hedefiniz her zaman, büyüyen , kar eden, geleceği olan
Namuslu yönetilen şirketlerde yatırım yapmak olsun
F/K sı şişmiş
Pd/Dd i şişmiş
Fd/Favok u şişmiş
Hisselerden uzak durun. Bu oranları şişikliğinin manası, gelecek 3-5 yıl kar larını şimdiden fiyatlamış demektir
Sizleri 3-5 yıl bekletir demektir..
F/K sı şişmiş
Pd/Dd i şişmiş
Fd/Favok u şişmiş hisseleri, grafiklere , formasyonlara, teknik analize göre, desteğe geldi vs göre diye alırsanız 3yıl 5yıl 10yıl beklersiniz..
Ederi 1 tl olan hisseyi 5 tl den 10 tl den almayın. Pazardan domates alırken bile saatlerce seçiyorsunuz. Araba ev alırken aylarca araştırıyorsunuz kazıklanmayalım diye, ev alırken sadece dış cephesine mi bakıp bakıyorsunuz? Araba alırken sadece kaportasına mı bakıyorsunuz?
Hisse alırken niye hiç araştırmadan, sadece grafiğe bakıp alıyorsunuz?
O zaman ağlamaya hakkınız yok.
Adamı kucağında malla yıllarca bekletirler
Kamil
Fiyat ŞİŞMİŞ BALON olmuşsa
Kırılmaz dediğiniz destekler de kırılır
Buraya da düşmez dediğiniz ortalamanın bile altına düşer
Formasyon da bozar
Düşmeyin o kuşlu sitede ki çetelerin
Patron destekli pazarlamacıların
Teknikçi taktikçilerin ağına..
Ayrıca, artık Kanun mu çıkar, yönetmelik mi çıkar bilemiyorum lakin
Bedelli arttırım soygunu, borsamızdan söküp atılmalıdır. Bedelli arttırım diye bir şey olmamalı artık. Şirketlerini iyi yönetemiyorlarsa, borç içinde yüzüyorlarsa defolup gitsinler borsa kotundan..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.
Kaldıralım tüm kısıtlamaları.SÜRÜ BAĞIŞIKLIĞI denilince pandemi başındaki MAĞRUR İNGİLTERE AKLIMA geliyor.Az kalsın BAŞBAKAN önde topluca HAKKA YÜRÜYORLARDI..:)
ha doğal seleksiyon olsun da güçlüler ayakta kalsın diyorsanız o ayrı...Ama İSTANBULDA YOĞUNBAKIM %75 DOLU İKEN KİME KILIÇ SALLIYORSUN..
bu yoğun bakımın neredeyse tam olması demek.çünkü gelecek trafik kazası-kurşunlama vs. için zaten orası boş bırakılır.Pandemi biraz daha artsın; hangi hasta yaşasın veya ölsün seçeneği konuşulur.
Kısıtlama varken bile AVRUPA REKORU biz de.kısıtlama kalksın direk SAĞLIK SİSTEMİ ÇÖKER...
Aga bu virüs işi şakaya gelmez. Genç, sapasağlam birçok yakınım çok ağır geçirdi, geçiriyor. Aman ha. Yiyecekseniz kendi başınızı yiyin, milletin vebaline girmeyin.
Zorunda kalmadıkça hiç bir yönetim kısıtlama/kapanma kararı almaz. Biz alınan önlemler yetersiz diye eleştiriyoruz adam diyorki FREEDOMMMM. İskoçyalı seni:oleyo: