Mia bugünde çok sertti 110lira makasmi olur
ben şahsen dayanamazdim
Printable View
Mia bugünde çok sertti 110lira makasmi olur
ben şahsen dayanamazdim
tavan 111.717
A1 bosaltmazsa bişey olmaz
çok da uzun olmayan bir vakitte tavanda bekleyen lot miktarları 600 binler olacak...sen hiç merak etme...beklentileri yeni yeni fark ediliyor...greenx lansmanı olduğunda bu hisseyi alabilmek çok zorlaşacak...green x atatp yi uluslararası şampiyonlar ligine taşıyacak..şirketin kredibilitesini çok yükseltecek...bu kredibilite ile birlikte daha önce kapalı olan kapılar ona sonuna kadar açılacak..böylece ciro ve karlılığı katlanacak...sabır sabır sabır...
ya deme söyle şeyler bende kalp var:)
güya miatk hissesini 3tavan yaptı aşağı yaptı tavandan eksi 6 ya düştü .bekleyip daha aşadan alacaktım güya aynı gün tekrar tavan kapattı .brüt geld 350 den 600 ye gitti .ekranı seyredince bizi sinek gibi avlıyolar .senet iyiyse sabreden kazanır .inşALLAH ..
bende korkudan eksi acicagini bildiğim halde dün satmadım:) 41 sat 39 al iyi ekmek vardi
öyle %2-3 lere tamah ederseniz %20-30 kardan olursunuz...sonra da gidip ucuza sattığınızı çok yukarılardan yerine koymak zorunda kalırsınız...yarım saat kadar önce bir dostum aradı 41,70 ten trade amacı ile satmış ,güya aşağıdan alacaktı...ama olmayınca gidip tavandan sattıklarını yerine koymuş...bu hareketi ile 250 bin tl zarar yapmış...:yes: üstelik de trade konusunda kendine güvenen bir dostum idi...
bana sordu sen ne yaptın diye...ben de dedim ki ben sizin gibi trader değilim...:kahkah: ben 34,50 den aldıktan sonra 41,90 dan takviye yapmıştım...daha da bir şey yapmadım...sadece izliyorum...:yes:
trade ile bir kazanırsınız iki kazanırsınız üçüncü de ya hisseyi komple elden kaçırırsınız yada ilk iki tradede kazandığınızın hepsini geri verirsiniz...sizi bilmem ama çok geçmişte (2010-2013 yılları arasında ) sadece teknik ile uğraşırken benim borsa hayatım böyleydi...:)
işte benimde korkum kacar diyeydi:)
boş ver dostum bu işlerde uzman değilseniz (ki uzman olduğunu söyleyenler bile çoğu sefer başarısız oluyor ) bence pek uğraşmayın...ben gesanda iken aylarca emek vermeme ve her türlü beklentisine hakim olmama rağmen ancak 8 kat kazanabildim..ama hiç kafasını yormayan ve sadece benim yorumlarıma güvenerek alıp sabır eden bir dostum ise tam 20 kat kazandı...:kahkah: sanırım artık fazla bir şey söylemeye de gerek yok..:) tabi trade yapana da saygım var..yapabilen yapsın..sonuçta lot artırmak iyidir..ama bana göre şeyler değil bunlar...
gesanda bende vardım o ara:)
20kat iyiymis
Fiyatlama yeni yeni oluşmaya başlıyor..miatk piyasa değeri 25 milyar tl iken atatp 4 milyar tl olamaz…
-4 den tavana götürdü piyasa bizi masallah:)
Elinde bulunduranlara hayırli ve bereketli olsun..
Grafiğin güncel görünümü..
https://i.hizliresim.com/mp8en3a.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.Bereketli bir gün olması dileğiyle.
Bu hissede beklenti nedir arkadaşlar
Tahtada 700 bin lot civarı el değişimi oldu..philip dünkü gibi alıma devam eder ve tavan olursak piyasa bu tahtayı alır uçurur..miatk 25 milyar piyasa değeri biz ise 4 milyar tl..
surekli MIATK paylasimi yapmak istemiyorum ama muadil firma oldugundan
adamalr tam anlamiyla Yazilim-Enerji firmasi oldu
MIATK KAP
Bağlı
ortaklığımız Enerjey Enerji A.Ş'nin %100 bağlı ortaklığı olan aşağıda bilgileri
bulunan şirketler tarafından 19 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan
Elektrik Piyasasında Depolama Faaliyetleri Yönetmeliği kapsamında Depolamalı
Elektrik Üretim Santrali Projeleri için Fotovoltaik Güneş Enerjisi ile Elektrik
Üretim Santrali (GES) ve bu santrallere bütünleşik Elektrik Depolama Tesisleri
(EDT) kurmak amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na ön lisans
başvurularında bulunulmuştur.
Diltekin
Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.: 40MWe GES
+ 40MWh EDT
Censan
Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.: 10MWe GES + 10MWh EDT
Önceki
başvurumuzla beraber Depolamalı Elektrik Üretim Santrali Projeleri için ön
lisans başvurularımızın toplam kapasitesi 95MWe (GES) ve 95MWh EDT olmuştur.
Kamuoyuna
atatp bu gün de üçüncü tavanını yap....tüm borsa seni araştırmaya ve tanımaya başlasın...küçük mia kızını herkes beğenecek...:kahkah:
Abi bir maaşallah diyelim:)
Bizim bebek emeklemekten yürümeye başlıyor gibi sanki
Inşallah koşmaya basladigi günleride görürüz
Kasım ayında sinemalarda diyorsunuz yani?
emeği geçenlere çok teşekürler...bu gün de tavan olduk...tebrikler...devamını diliyorum...:bravo:
ikna edilmislerle yola çıkılmaz.yola speklerle cıkılır
sanırım artık piyasa bu hisseyi tanımaya başlıyor..şimdi harıl harıl millet bu hissenin beklentilerini ve bilançolarını araştıracak...küçük mia nın gerçekte de ne kadar kaliteli ve güzel olduğunu keşif edecek...türkiye ve global anlamda kapasitesini fark edecek...malum greenx platformunu kurabilen dünyada 3-5 şirketten biridir atatp...kurduğu bu platform türkiye dışında 5 ülkede de lansmanı yapılacak ki dünyada yenilenebilir enerjide ÇİN bir numaradır...2 milyarlık nüfüsü ile dünyanın en etkili ülkelerinden biridir...teknolojide faaliyet gösteren şirketlerini geçmiş sayfalarda anlattık...işte böyle bir ülkeye kök salıyor atatp..
Benim twetter paylaşımlarımda karşılaştırmalarımı dikkatle göz gezdirin geriye dönük..
biraz daha yüksekse milletin eli gitmez zaten almaya bize ky deil by lazım:)
tavan da 200klot oldu böyle bitirir günü ins.
bu miktar dün 40-50 bin civarı idi...:kahkah: ama dikkat et artık gittikçe artıyor...:yes: dün size ky yı tanıdığımı söylemiştim...ileride tavanlarda 500-600 bin lotlar olacak da demiştim..:yes: ölmezsek hep birlikte göreceğiz dostum...belki de milyar dolar değerindeki bir hisseyi buralarda bırakmazlar...boşuna küçük mia lakabını takmadık...
buna erkenden yatırım yapanlara selam olsun o zaman:) avucum kaşınıyor gene
kyna mal bırakan tahtacı sanada slmlar:)
çok vicdanlı insanmis