sulu boya kullanıyor alçaklar. hadi boyacı olmasam neyse:)
Printable View
sulu boya kullanıyor alçaklar. hadi boyacı olmasam neyse:)
borsa bu işte.. düzgün bi karar verdikten sonra alıncada, satıncada kazanılabiliyor. yön falan hikaye. yön, seans içinde görünen yoldur..
bugün çok sert piyasa oldu. özellikle endeks30 u harmanlattılar. benim dikkatimi garan çekti. nedense bugün hiç katakulli yapmadan çok düzgün çalıştı. ne bileyim belkide iyi gününe denk gelmişizdir.
şu hale bak yaa.. resmen gasp bu
xu030__ destek 1494.12
Sn.karar-anı birkaç gündür yoktunuz.Hoşgeldiniz.Bu bahsettiğiniz put cal nedir? Selamlar.
ne oldu büktülermi:) iyi o zaman söyleyinde şurayıda 1486.09 büksünler
xu030__ şimdi doktora gitsek rapor alabilirmiyizki bu hastaya.. bence vermezler:) zaten 1486.09 kırılırsa mork"u hazırlayın derler. şimdi suni teneffüs yaptırıyorlar. çıkmadık candan ümit kesilmez derler ama, pala bu...
bi borsacı gördüğümde aklıma çürük hasan geliyor:oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=dL7clnCCGo4
sauna"ya gidilse bu kadar terlenmezdi:oleyo:
bişey diyecektim ama, araba devrildikten sonra akıl veren çok olur dendiği için vazgeçtim. iyi tatiller
GRAMALTIN için konuşulanları alıntıladım ....
https://i.hizliresim.com/ebn59bk.png
GARAN__ yarın endeksin çok çalkantılı geçeceğini düşündüğüm için, biraz garan kurcalayım dedim ve 9.33 ve.. 9.38 dirençler olarak gördüm. tabii bu arada geçildiğinde 9.33 destek yapmış oluyor. tekrar dönüp bu desteği kırması olumsuz olarak görmeme neden olur. nasıl yazarsam yazayım tavsiye verir gibi algılanmasını istememe rağmen, kazıdığımda altından tavsiye, cee.. diye karşıma çıkıveriyor:) siz ona inanmayın. nasıl yazarsan yaz, altından ben çıkacağım diye dalgasını geçiyor benimle:) hadi bol şanslar
xu030__ hani pazarcılar bağırır ya.. alan yok satanı diye... bugün ne aldıkları belli olur, nede sattıkları. hem almak, hem satmak, için bence çok uygun bir gün olur. hadi bol şanslar kafaları tokuşturmayalım:)
https://www.youtube.com/watch?v=TewJakMkVDs
beraber...:bravo:
xu030__ bana göre bu yatay hareketle böyle devam etmez. ancak bir yöne sertleşeceğinide düşünmüyorum. ters köşe yapmak için hareketlenmeler olabilir. çünkü bana görere direkt satacakları veya, direkt alacakları, bir pozisyon yok. bol şanslar
oyun takip etmek yerine, zenginin malı züğürtün çenesini yorar hesabı amerika avrupa takip edersen ters köşe olmaya mahkumsun
GARAN__ 9.33 ve 9.38 gibi önemli dirençerini geçtikten sonra, 9.33 desteğe tutunamayıp tekrar geri salmasına şüphe ile bakıyorum. dolayısıyla hala endeksten ümidimi kesmiş değilim. sabah ola hayrola diyelim
xu030__ destek 1481.46.. kırılsın istemem ama bence burasınıda kırar.. alın size yatırım! bol şanslar
xu030__ sabah artı bir açılıştan sonra geriye dönüp tam üç tane desteği kırmasına rağmen, tekrar yukarı yapmasını ben gel, gel, olarak değerlendiriyorum ve seansı satıcılı olarak kapatacağını düşünüyorum.
ama başkalarının ne düşündüğü değilde, insanın kendi aklını kullanması gerekiyor.
ne diyordu neşet usta? el aklıyla gezen baş"a bin bir türlü hal gelir.. hadi bol şanslar
xu030__ harbi kumar işte.. palanın neler yapabileceğini tahmin ederek, haber falan dinlemeden taktik uygulayarak sadece oyuna adapte olmak lazım. dünya yanacak deseler bile.. ben şahsen bunların allah birdir demelerine inanmam. hiçte inanmadım bugüne kadar.. eğlence olsun diye yalanlarını dinliyoruz işte. özellikle bloomberg tv gibi büyük ekonomi kanallarında konuşulanları. al işte şimdide güya alıma geçtiler... bol şanslar
585 nolu ileti deki grafiğimiz 08/10/2021 günü yönünü al olarak güncellemiş resim gönderemiyorum ....
xu030__ yaklaşık bir hafta oldu endeksin oldukca agresif hareketlerinden dolayı hiç takip etmiyorum. dolayısıyla bi öngörüdede bulunamıyorum. bari nefes alıp verebiliyorum diye karaladım. herkese bol şanslar. çünkü buna herkesin ihtiyacı var. heleki böyle günlerde...
xu030__ aşağısında 1200 puanlık bir boşluğu olan 1512.75 desteği kırmasına rağmen, hemen yukarı aldılar. ilginç bir piyasa oluyor. buna göre yine satışa döneriz diye düşünüyorum. bol şanslar
xu030__ grafikte tesbit edilen destek ve dirençlerin insana zaradan başka bir faydası sağlamayacağına bugün bir kez daha şahit oldum. arada çalıştırarak sevindiriyorlar işte.. sabahtan destek 1512.75 destek kırılmasına rağmen hemen yukarı aldılar ve bir daha hiç kırmadı. yani madik attılar. grafikte ayan açık görülüyor. doğruyu söylemek gerekirse ben ikinci kez kırıp satışlara devam eder diye düşünüyordum. çünkü aşağıda büyük bir boşluk vardı. bu günde böyle geçti. hadi bol şanslar
GARAN__ bari bunu yazayım. 9.25 direnç yolunu açıp öylece bıraktı. göstererek alacak değillerdi yani.. ben böyle düşünüyorum. bol şanslar
garan_ bu arada tam 8.95 desteği vardı değdirip döndü
kan kusturuyorlar kan.. hele birde sabırsızlım varsa, içini dışına çıkartırıyorlar:)
GARAN__ taze direnç 9.22..
bu piyasada uzaktan bakmak en hayırlısıydı.
Garanti için 9 altına bida inmez diyorlar :kahkah:
yıllardır söyleniyor.
akbank 8 in altına inmez derlerdi. halkbank 20 leri görücek. İnanmayın kardaşlar yok öyle birşey. Tüm hisseler hem düşer hem çıkar adı üstünde borsa bu.