37 civarına dizmiş alışları mal gelecek sanıyor :)
Printable View
37 civarına dizmiş alışları mal gelecek sanıyor :)
Mal kaptırdıysan düşen piyasada ne güzel işte hisseyi diri tut hem malını topla hem de belki malını kaptırdığın fiyatın altından alırsın ama öyle yapıyorsun ki alan bende benimle kalsın senin yaptığın bu spek belki adam uzunun daha uzuncusu şirket zaten ucuzun ucuzu sen anlaşılmaz şekilde çift taraflı zarara oynuyorsun devam et aynen böyle o gün ki yükselişin boştu zaten şimdi normale döndün vur daha aşağı bedava olsun gören alsın gelen kalsın verdikçe ver şirketin zaten kaçı kaldı ki dolaşımda.
Katolik nikahı kıyalım seninle sen evet diyorsun şu an böyle gitmesi durumunda ben zaten dünden razıyım
Dün satılan mallar yarın geri alınınca mızıkçılık yapma spek tamam mı sen böyle istiyorsun böyle devam.
ortalamayı düşürmek için elimdeki hissenin %50 si kadar alım yaptırdı bana... bıktım bunlardan
Bunlar açıkladıkları geri alımdan fazla mal kaptıracaklar burdan kaptırdıkları malın ortalamasını düşürecekler şahsım adına bende ufak ufak almaya devam edeceğim kimse yatırım tavsiyesi olarak almasın zaman gösterecek neyin doğru neyin yanlış olduğunu bu yanlışla ömür boyu bulunmaya razıyım eğer yanlış ise….
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kaliteli bilançosunu,yapacaği yatirimlari,mefkuresini ,cibilliyetini,insanlarin tertemiz duygularini sui istimal yapan vicdanini sevdigim sirketi....hakem hakem anlarsin ya
Golda payını %44 den %34 düşürüp bera ya peşkeş çektiler orada hatırlattı sahiplerinin kim oldugunu ?
Ve aralık 2022 ye kadar söz verdikleri bera pay satışını izahnamede söz verdiler ve söz tutmadılar
Amanda konyalım ….konya mı kayseri mi kaç bizden daha akıllılar ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gitti gidecek olan kaldık senle başabaşa spek efendi artık temettü hesabı yapacağız yapacak bişey yok sen kur baskını kısa orta vade senin olsun uzun vade bana yeter sende istersen sonra kafanı duvarlara vur ömürlük kağıdım kaçtı bende zaten seni alırken bunu kabullenmiştim o yada sen olacaksın ömürlüğüm senle kaldık başbaşa artık o düşse sen tavanda olsan geçmeyeceğim bu bir işaret belki bana hadi eyvallah.
Kuruldan sonra istersen 36 yı istersen 25 i test et istersen yıllarca yatır dedim ya köy senin keyif benim tavanlar yapıp yalvararsan alamayacağın lotlar var artık ve onlara uzun vade hep eklemeler göreceksin savaşı güçlü olan değil dayanıklı olan kazanacak hep böyle olmuştur.
Diğer tarafta zaten kafamda bazı tereddütler vardı sende daha rahat o yüzden diğer tarafta lot sayımı artırdığım halde alım yapmamıştım hadi ortaklığımız hayırlı olsun.
KONKA yıllık kar değişimleri
2019--------------------------->19 mil.
2020--------------------------->171 mil.
2021--------------------------->403 mil.
2022--------------------------->995 mil.
ortalama artış %50 düzeyinde... bu yılın kar rakamı 1,5 milyar olma ihtimali var buda sermayenin 11 katını aşıyor...
spek efendiye hatırlatmak istedim.
imkb nin genelinde tedirginlik ve belirsizlik havası hakim..özelinde ve spesifik olarakda, hükümete yakın, yeşil sermaye denen yada anadolu kaplanlarıda denen şirketlerde ise ekstradan bir panik havası var..olası bir iktidar değişikliğinde aldıkları iş ve ihalelerin soruşturulması ihtimali yada başka bir şeylerden korku hakim..bu kadar karlı bilançoları, ucuz fk ve defter değerleriyle, sektöründe öne çıkan şirketlerin, bu denli düşmesi, bu derece kötü performans göstermesinin başka bir izahı yok..bence tabi...
bütün bunların işığında, kendimce bulduğum tek çözüm, borsayı bırakıp çıkıp gitmek ve nadasa bırakılan tarla gibi rahatlamak...ürettikleri kağıtlarla kıçlarını temizlesinler artıkın...
Anadolu kaplanlari ha babam ha..ha haci dayim daya bakalim...
Sn krokodil sizin vesilenizle tanıdım bu şirketi siz bu hikayeniz sonunu görecektiniz vaz mi geçtiniz üzülürüz o zaman
Spek daha hala 36 yakamadınmı mı ��yazık sana hızlı dedik cesur değilmişsin…
Şimdi sıra 25 de hadi bakem…
Aferin len kes devreni sür tabana sür tanıyalım çirkefliğini sonra ne olacak sen de benle bekleyeceksin paşa paşa.
vay be ne kadar kötü bir guruba denk geldik... inşallah iflas edersiniz...
geri alım başlatmadıklarına göre daha salacaklar
Seneye temettü… 2025 yılında temettü bu temettüleri aldığımda burada sana teşekkür edeceğim spek derinlik gördüğüm programların lisanslarını yeniden satın almadım bu aydan itibaren ortaklağımız çok daha güzel bir perçinle perçinlenmiş oldu spek efendi çok sağol günler haftalar aylar senin olsun yıllar lazım bana sizinle başka türlü uğraşılmazdı zaten bunu biliyordum.
Benim umrumda olacağını sanıyorsun spek senin daha çok umrunda olacak fiyattan bağımsız hedefimin üzerinde bile yalvaracaksın vermeyeceğim sana tek lot ve buralardan yapışan herkesin bana değil sana maliyeti olacak devam böyle akılsız.
Fk 1 e getir pd/dd 0.99 olsun bu kadar kansızlık yap istersen umrumda olmayacak devam sen.
Buralardan bi uzaklaşayım ben şöyle minimum yıl bazında hadi kolay gelsin ahmak sakın yeşil yakma hep aşağı vur ahmak seni.
52.150 adet 36 TL ortalama ile geri alınmıştır.
durmayın geri alıma devam edin, 52 bin lot yetmez
Sirket Genel Bilgi Formu
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
Ticaret Unvanı
Şirketin Faaliyet Konusu
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi
Şirketin Sermayedeki Payı
Para Birimi
Şirketin Sermayedeki Payı (%)
Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
GOLDA GIDA SAN.VE TİC.A.Ş
Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama
200000000
68000000
TRY
34,00
İştirak
BERA HOLDİNG A.Ş
Holding Şirketlerinin Faaliyetleri
683200000
7761272
TRY
1,14
Bağlı Menkul Kıymet
TAÇHAN TURİZM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş
Turizm Hizmetleri
8.620.187,97
2.930.863,91
TRY
34,00
İştirak
Kombassan muhalefete yakın olacak değil ya.CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben anlamadım yakın mı değil mi ?
bilmece gibi yazmayın şunu ya...biraz açıklama lütfen...
Konya Kâğıt'ın Dekor Kâğıt Yatırımı, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili İDK toplantısı 16 Mayıs'ta yapılacak27/04/2023 15:51:49
Konya Kâğıt'ın Dekor Kâğıt Yatırımı, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme toplantısı 16 Mayıs'ta yapılacak.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İZMİR ili TORBALI ilçesi sınırları içerisinde Konya Kâğıt San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Dekor Kâğıt Yatırımı, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 16/05/2023 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
gereksiz bir toplantı haberi düşmüş...
geri alım işi ne oldu ?
78 tl den 33 tl ye düştü hisseniz
ne bekliyorsunuz ?
torbalıdaki tesis ne oldu, golda arzı yalanmıydı?
işiniz gücünüz dalavere, ky den hisse almak ile ihya olamazsınız. bilin istedim.
vay be 34 mil. kar açıkladı.
sahipsiz kaldı
bilanço detaylarda gizlidir...
Dönem Başı Nakit Değerler----> 99.273.639 tl iken
2023 ilk çeyrek Nakit ----> 270.779.012 tl ye yükselmiş... süper
Net Yabancı Para Pozisyonu ---> 78.422.492 seviyesindeyken ilk çeyrek itibariyle --->220.221.534 tl ye yükselmiş,
Geçmiş Yıllar Kar/Zararları---->536.282.083-----> ilk çeyrek ---->1.535.160.216 tl ye yükselmiş,
Net Borç-----> -232,2 mnTL
Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller--->446.240.957tl den-----> 829.948.686 tl ye güncellenmiş...
bu kadar nakit üreten KONKA can çekişmesin
Portföyündeki en büyük hayal kırıklığı şirketin büyüme hikayesine inanmıştım.
SM-A346E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konka can çekişiyor vay beeeee
78 nere. 25 nere , yukarıdaki böyle bir düşüş hiç bir hissede görülmedi...
konka patronları geri alım için daha aşşağıları bekledikleri aşikar .
yoksa bu seviyeden neden alım yapmıyorlar?
golda arzı
Torbalı yatırımı
ile alakalı neden hiç bilgi paylaşımı yapılmıyor
ky nin mutsuzluğu üzerine saadet inşa edemezsiniz...
bilin istedim
https://www.haberturk.com/konya-kagi...588641-ekonomi gülermisin ağlarmısın.....vah vah vah
bence küfürü hak ettmişlerdi bende aradım kaç kere şirketi ama küfür etmedim malımı sattım zarara çıktım
27.3 ortalama ile 36 000 geri alım olmuş