bugün orta göbek bir kobi yavrusu bangaya gidip kredi istese geçen aya göre faizi düşmüş mü düşmemiş mi ? ayrıca o krediyi banga veriyor mu ? yani faizleri düşürdük deyince ne oluyor onu anlayalım
Printable View
bugün orta göbek bir kobi yavrusu bangaya gidip kredi istese geçen aya göre faizi düşmüş mü düşmemiş mi ? ayrıca o krediyi banga veriyor mu ? yani faizleri düşürdük deyince ne oluyor onu anlayalım
13,69 direnç noktasıdır umarım.
Ayhan Başkan daha iyi bilir.
Alayının dolarda olduğuna yemin edebilirim, ama ispatlayamam. Yıllık %16 faiz olan ortamda, kur günde %7 yapıyor, vah ki ne vah...
TL de olanların bugün parasının % 7 si buhar oldu, alım gücümüzün olduğu gibi..
Bunun kazanani yok..
Yakındır yiyecek içecek satan büyük marketler kapanır yakında. Kimse yağmayı göze almaz. Milletin tüm malvarlığı sıfırlanır bu gidişle. Elinizdeki mal mülk para etmez.
Sıfırlıyoruz
Bu muhalefet 0lkeyi insanını hakkaten düşğnse bu gece mv liğinden istifa eder toptan.
Ama adamlar akp yancısı hepsi ama hepsi
şafak sezer 'in satılığa çıkarttığı villasının iç dekorasyonunun kasveti bile şu anki durumdan daha iç açıcı... vay be ...
arka plandan da buram buram bir ingiliz kokusu geliyor...
flama bayrak neyin bişeyler yapıyor di mi şimdi bi de bu
Hani ikili tepe...marta kadar takılcaktı, bişey beklemeyindi...
Dayu. O faizler artacak. Once kur, sonra faiz carpacak millet lacka olacak. Sonra gucumen ortak ortaya cikip ulkeyi birden bire erken secime goturecek.
İzledik dayu biz bu filmi. Bas rol oyunculari ayni. Farkli birsey cikmaz bu filmden.
medium rare biftek suratlı churchill'in cebindeki nottan günümüze... batı dünyasının bu yönü çok kuvvetli ; süreklilik !
bizde olmayan şey bu işte... bizde doğu toplumlarında ( japon falan hariç ) kendimi kurtarsam günü kurtarsam yeter mantığı. Batıda benden sonrası da var mantığı ile işler yürüyor...
möntrö ...
Büyüksün Reyis, memneketin ... ...
Ben bir cigara içip, bir duble daha rakı doldurayım, memleketin nasıl ... ... gördük.
Türkiye ' de tatile mi geleceksiniz ? eğer nezih ortam istiyorsanız , sonradan parayı görmüşlerle , oturup kalkmasını bilmeyen ezngin züpplelerle , gürültücü tayfa ile iç içe olmak istemiyorsanız öncelikle iki yerden şaşmayın
1 ) alarko'nun hillside beach club
2 ) erozanlar'ın maça kızı
üçüncü bir tercih mandarin oriental bodrum olabilir.
not : çeşmeye gidecekseniz otele para vermeyin boşa , bana haber verin.
https://i.hizliresim.com/s53qpb4.PNG
Gunun anlami uzerine.
En azindan son baktigimda spread/likidite sikintisi gozukmuyordu.
Boş ver sen keyfine bak Bosporos kardeş, Reyizin emri ile 3 çocuk yapanlar düşünsün biz allah için yıllaca uyardık ama en son yetmez ama evet deyip işi geri kılı olmaya kadar götürdüler o halde yerleride o olmak istedikleri yer olsun. Beter olmadan yeter olmaz, biz üstümüze düşeni yaptık uyarılarımızı yaptık, artık köşemize çekilip çekirdek çitlemeye devam ediyoruz.
2023 ocak Sakarya da ilk gaz çıkıyo hadi iyiyiz
Doğru…
İnalcık yazar, x padişah ölünce x’ten kalan ne imtiyaz varsa iptal, her kademeye yeni adamlar dolar… sistem, yok!
Kim gelir ise o’cuyuz…
Sistem diye bir şey, yok…
Ex-şehzadem yeni hünkarım yanında kimi getirdiyse yeni ekonomi programı böyle başlar. Hayırlı olsun
Alparslan: Büyük Selçuklu başladı...atımı getirin sefere çıkacam.
Uç Beyi Hıdır...
Batı dünyası aslında sinyal verdi taa on 12 sene evvel felan o Meksika gezisi dönüşünde ama sinyali alan yok Nerdeeee :))
Madem alamıyon sinyali dedi heralde. O da naapsın gariban
En yüksek ne gördü?
-Yarın tarihi bir gün olabilir?
-Ne bakımdan tarihi bir gün?
-Dünya vizontelelerine çıkabiliriz.
-Vizontele nedir ki?
-Radyonun resimlisidir.
belçikanın fransa sınırında kırsalda hobi olarak şarap bağımız var , çok iyi şampanyası oluyor , Çeşmede şurupluk yok. ayriyetten çeşmeye en son 11 yıl önce gitmiştim. Oraya yat da bağlamam. İki tane villa var orada senelerdir boşta durur biri denize sıfır diğeri deniz görür yamaçta. kiracı da istemeyiz. Senede nadiren bir ay falan bazı tanıdıklar kalır o kadar. hani dedim bisikletçi arkadaş çeşme düşünüyorsa , otele para gömmesin boşa ...
Ekotürkteki madam.!!!:kahkah:
Yine puro .!!
Putra şekeri etkisi yapmış.!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Arkadaş bir soru sorduk işiniz gücünüz geyik. Twitterdan bakayım bari.
Doğru mu bu? Adam sallıyor mu yoksa?
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1 sa
Kırmızı daire#SONDAKİKA
1 ABD Doları = 14 Türk Lirası seviyesini gördü.
Bizim Güney Amerikalılardan neyimiz eksik, asılın.....
Küreklere, kürek çekmek iyidir kanat sırt kası yapar.
Geçen ayakkabı aldım, hanım dedi atıyom bunun kutusunu, atma lazım olur didim, inşallah lazım olmaz.
https://pbs.twimg.com/media/FFd8d_hX...jpg&name=small
Ya şu türbanlı gerisinin kılı olacaklar güruhundan bir dişi oluşumun twitter` ı vardı hani Dolar 7 yimi ne geçerse Kızılay meydanında soyunacaktı ? Gören var mı o kal..k varlığı benim fantezim var ulaşamadım kendisine ?