Geçen sene başlamıştı hareketine pandemiden dolayı satmadım.İnat var bende biraz.Beklentim olmadan satmam.Ağustosta 1.yaş günüm olacak.Gayet iyi bence.
Printable View
Geçen sene başlamıştı hareketine pandemiden dolayı satmadım.İnat var bende biraz.Beklentim olmadan satmam.Ağustosta 1.yaş günüm olacak.Gayet iyi bence.
Tabana çekmenin mantığı vardır heralde.Hareket olması iyidir.
Bu gün bir 50 lotcuk daha attık kumbaraya. İŞBİR'e niyet Merit'e kısmet oldu. Daha yolu var beni bekliyor. YTD değildir.
Ailenin toplam 8.000 lotu oldu. En küçük üyesi galiba benim. YTD değil
Kıbrıstaki merite ait otellerin
haziran ayında doluluk oranları nasıl bilen varmı acaba
Arkadaşlar 16:00 itibariyle eşleşme 19:50 görünüyor Kim satıcı bilen varmı
Versinler bakalım 5000 lot daha alıcıyım bakalım verecek mi
İnşallah satanlar tavanlardan alış beklerler. Böyle güzel kaç hisse sayabilirsiniz borsada. Ytd.
20.18 den 7 lot daha aldım. 1 lot daha alım yazdım piyasadan. Benden destek bu kadar
Sabah 50 lotda ben alacağım. Tam maliyetlenme yerleri buralar.
Şuan İŞBİR'den sonra borsanın en gözde hissesi olmaya aday
Adyda yibitaş tan sonra bence.Tabi bence.
Hey Maşallah Meritime. Böyle devam..
Çok güzel hareketler bunlar :)
Arkadaşlar nthol ün ilk çeyrek bilançosunda bişey dikkatimi çekti. İştiraklerinden olan merit in 600 küsür bin kar da olduğu belirtilmiş. Ancak bu fiyata şirketin faaliyet karları dahil edilmemiş. Geçen yıl ilk çeyrekte bu fiyata faaliyet gelirleri de dahil edilmiş ve 1 milyon üzeri bir kar yazmışlar. Burdan ben şunu çıkardım merit ilk çeyrek faaliyet karları hariç 600 bin karda. Ayrıca net holding sanırım merit in artık büyüdüğünü yuvadan uçması gerektiğini düşünmeye başlamış bile. Ytd
Sayın Harsh kardeş nthol 2020 ilk çeyrek bilançosunu detaylı şekilde inceledim.Ayrıca 2019 ilk çeyrek bilançoyu da inceledim. 2020 ilk çeyrekte MERİT 2,416,317 Net HASILAT VE 615590 tl kar açıklamıştır. 2019 İlk çeyrek te ise 1,591,264 net hasılat ve(161,723) zarar açıkladığı görülmektedir. 2019 ve 2020 yi kıyasladığımızda 2020 nin ilk çeyreğinin 2019 yılı ilk çeyreğinden iyi olduğu gayet açıktır.sizin sunduğunuz bilgileri bilançoda bulamadım bilançonun neresinde yazdığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim. YTD
2019 bilançoda iştiraklerde yıldız işareti meritte varken 2020 de merit ten yıldızı kaldırmışlar. Yıldızlı olan iştirsklerin faaliyet karları dahil edilmiş yani merit o anlamda diğerlerinden ayrılmış. Belki sehven yapılmış da olabilir ama dikkatimi çekti paylaşayım dedim üstad.
Bilanço ne zaman bu meretin
Ağustos ayının 10'nuna doğru gelir, tahminen.
Ya kimseler yok yada millet hareket bekliyor bilgi paylaşmak için. Ben Merit'i çok uzun süre takip ettim işlem gördüğü pazarda şuan için en ucuz kalan ender hisse. Neredeyse defter değerinde işlem görüyor. Hareketleri de orta vadede bir şeylerin olacağı izlenimi veriyor. galiba tahta yapıcı henüz yeterli pozisyon açamadı gibi. Böyle mehter marşı kıvamında hareketlere bir süre daha devam edecek. YTD'değildir
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
harsh
Vay be tam kafa dinlemelik hissedeyim. Kimsecikler yok. Şöyle bomba bir haber düşse de buralar bi şenlense ne güzel olur ama.
pkent 252 oldu...bu 23
20-24 arası güç toplamaya devam ediyor.
bfren sermaye 2.5,,,,376.80
merit sermaye 2.5.....21.20
ne zaman sıra gelecek bakalım.
pkent,,,304.40
Bfren...391
merit...23.50
Merit in bi kap lık işi var aslında ama işte...
Yıllarfır gelecek o kap.🤔👀
Bfren i inceleyin,,,sermayesi ve öz kaynağı merit ile hemen hemen ayni
bfren 455.80,,merit 25.46
tamam,sektörleri farklı ama,bfren i götüren karlılığı değil,,bedelsiz potansiyeli,ve sermayesinin düşük oluşu.Kim bu cüz i karla bfren e 455 tl verir,,sermaye düşüklüğü hisseyi cazip tutuyor.
Ayni şey meritde de var,,bir gün meriti de keşfederler diye düşünüyorum.
Selam dostlar
Turk kardesim kolay gele
Anchi yunve selam harsh turk kardesim
2017 sermaye artirmak icin spk basvurmuslar bayada ugrasmis sirket sirketin unvanla ilgili sikinti olmus sermaye tavanini 200 milyon yaptiklarina gore sanki birseyler olabilirmi merit markasi nethol icin cok onemli nasipten ote yok 2.5 sermaye eninde sonunda olacak zaman sabir
Vay anchi kardeş aleyküm selam. Maşallah meritimiz spk ya beklenmedik bir durum yok diyerek devam ediyor. Bi de sağlam bilançoyla ikinci yarıya başlarsak bu maçı farklı kazanırız. Devamm