Güzelim firmayi ne hale getirdiler be kardesim millet avuc avuc temettü veriyor buda bize göz dikmis,
Artik kenara atip unuttuk, sanmasinlar bedavaya mal yazicaz tahtaya,
Yaz tatilinde altinyunustayiz belki birilerine rastlariz
Printable View
Anladığım kadarıyla Emine abla Dyoby sporu Süper lig’den 1. Lig’e düşürtüp teknik traktörlüğü de Terki joe ya verince Tk havaya girdi ve şampiyonluk için henüz erken lakin önümüzde ki maçlara bakıcizzz
diyen libero Grand ile Avusturya’lı genç forvet Eblek babasından kalan kramponlarıyla antreman yaparak hazırlanıyorum yakında patlayacağım diyerek takıma Ümit pompalamıştır ytd
Sayın Demlikeyf İzmir takımları hep 1.lige düşüyor bu sene. Zaten Dyospora süperlig yaramıyor galiba :)
Süper Ligde lisans bedelleri yüksekti bakalım 1.ligde ne kadarmış.
Moskova zırhlısı gibi bütün mürettebat bu gemiyi de terk etmiş gibi.
Terzi abi neredesin , özlettin kendini , saglik sihhat yerindedir insallah?
Enseyi karartmayin yeni yönetim el atacaktir..
85 milyon TL ilk çeyrek kar.
Hayırlı Olsun.
Tonaj bazında zayıf geçen ilk çeyreğe rağmen (2021 35 bin ton, 2022 25 bin ton -29%) ve kur artışından kaynaklı ek finansal gidere rağmen çok iyi sonuçlar açıklamış. 180 mln FAVÖK ve 85 mln TL kar 1.1 milyar TL piyasa değerine sahip bir şirket için çok yüksek rakamlar. 2. çeyrek rakamları ilk çeyreğin tonaj bazında 20-40% üstünde oluyor. Kur Haziran sonuna kadar hareket etmezse Ağustos bilançosu çok daha göz alıcı olabilir.
Not: Daha önce Dyo ile ilgili tahminlerimde çok yanıldım, zor bir şirket...
Ciro beklentime paralel de kar niye bu kadar iyi geldi ki :)
Detaylara bakalım, maşallah.
Feyhan Hanıma güvenmek istiyoruz.Bu sene inşallah beklentilerimiz karşılanır.
11 den 17 ye her yer direnc bakalim neler yapacaklar yarin, kar aciklayip taban yapmis bir firmadir kendisi
Dyo boya'nın 2022 yılı 3 aylık konsolıde net karı 85.347.250 tl (2021/3 aylık: 21.831.654 tl)
Gözün Aydın Terki joe Emine Abla ile yapmış olduğun istişare neticesinde Eblek ve Grand şu anda Dyoby nın yola çıktığını artık bağlasan durmayacağını bulundukları bölgeden flamalarını sallayarak gövde gösterisinde bulunup umuma ilan ediyorlar. Ben de bu durumu alkışlıyor sn Dvk ve Başkent le masaya yatırıp konsiltasyona başlayacağız diye Ümit ediyorum.
Hadi bakalım Lasvegas gecelerini bırakır yuvaya dönersin Ytd
Bugün ekledim, geçen yıl 1Ç açıklandıktan sonraki gün vermiştim. İlk alım yaptığımda tümünü almış olsam maliyetim çok daha düşük olacaktı ama kendimi güvende hissetmek istedim. Paçal yapmış olduk, dükkan doğru işlesin de üçün beşin lafı olmaz. 1 yılda endeksin çok gerisinde kalmıştı, bu süreçte açıkladığı finansallar bunu destekliyordu, grafikte de görüldüğü gibi NFKda geçen çeyrekteki gelişim Net karda oluşan zarara engel olamayınca çok kısmi bir pozitif algı oluşmuştu, ortam müsait olunca güzel net kar ile de desteklenmiş oldu. Bir kez daha hayırlı olsun.
https://i.hizliresim.com/rw6j8h3.png
Bu fiyatlar 3 ayda sonra komik gibi görünebilir.
Düşmek için sebep varsa bilelim.
Hisse en kötü günlerde 8-9 TL iken
Biri 20 kademe birden veriyor.
Sanki BITCOIN satıyor.
KRTEK benzer durum oldu şuanda %2 yukarı çıktı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tahtayi izleyen ne yapildigini görüyordur 3-5 farkli hesaptan..
Terki joe ses vermiyorsa Grand bohçacı geldi hanımmmm diye bağırmıyorsa Eblek hala eski defterleri karıştırmaya devam ediyorsa bende bir kez daha aldatıldığımı düşünerek hast. diyorum. Ytd
Acelem yok.
Polho yine tavan,her gün yeni bir zirve tazelemekte. Dyoby 'nın zamanı ne zaman gelecek !
Ufak ufak atalım kasaya. Devleti geri aldığımızda ilk gidecek olan grup. Ona da az kaldı...
Tekrar hosgeldin dostum:)
Teşekkür ederim sayın hocam.
Feyhan hanım Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Birleşik Arap Emirlikleri İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi. Son dönemde Birleşik Arap emirlikleri ile geliştirilen ilişkilerin ihracat performansını nasıl etkilediğini bilançoda göreceğiz. Zaten de epey ucuz kaldı emsallerine göre.YTD
Kur buralardan yeni bir atak yapmazsa ve satış hacminde miktar olarak 2Ç ortalaması yakalanırsa ki yakalanmaması için bir sebep yok, olumsuz fiyatlamaya ters, olumlu sayılabilecek finansallar görebiliriz, tabi o zaman daha çok var.
Tahtacının verişi gayet güzel. Aynısını geçen yıl da yapmış, dağıttıklarını geri alabilmek için epey tırmalamıştı...:)
Kütük koymakta usta, da dolaşımdaki hisse de belli. Büyük bir kısmı kemik yatırımcı. Versin bakalım biraz daha.
Alırız...YTD
Bu sene de bitti, artık 2023 ü hedefliyoruz. Dyoby nın LasVegas kumarhanelerinin boyanma ihalelerinde terki joe nun yapacağı DANIŞMANLIK ücretini merak ediyoruz. Eğer bu da olmazsa dyoby yı tarihin çöplüğüne gömeceğiz. Grand şimdiden işi teee Amerika Kuzey Güney savaşına kadar götürdü oraları araştırıyor. Eblek bi çare bekliyor beklemeyecek de ne yapacak? Dede mirası atsa atılmıyor satsa satılmıyor en iyisi sörfe devam kedilerde amma bağırıyor Mart da geçti vardır bir hikmeti Ytd
Profesyonel ve bir o kadar sistematik mobing...
En sevdiğim.:)
Tımarhane günlüğü:
Otobüsün şoförü yolculardan bir kısmına 21 km. lik yolculuk boyunca tam anlamıyla zulmetti. Yeni şoförümüzden beklentim büyük şahsen.
Netekim, devletle küslük olmaz...Müthiş bir bilanço bekliyorum. YTD
Selman'ın TR'ye yaptığı ziyaret sonrası Yaşar Holdingin Suudi Arabistan'da yatırım anlaşması imzaladığı haberleri var. Afrika için çok önemli bir sıçrama tahtası. Uzun vade stratejik yatırım için gayet uygun bir atmosfer oluşmaya başladı...YTD
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...apildi/2619993
Devletle küslük olmaz. TOGG tarafında da olumlu gelişmeler bekliyorum şahsen...
Nice dostluklar kurulup sonrasında birbirini boğazladığı, filler tepişirken arada kalan kadim ve asıl milletimin; kendi vergileriyle besleyip büyüttüğü hainler tarafından bombalandığı, devletin çetelerce ele geçirildiği epey uzun bir dönemde ayakta kalabilene şapka çıkarmak lazım sayın hocam.
Otobüs şoförünün değişmesine çok az kaldı. Ve devletle küslük olmaz...
Sanırım Terki joe & Grand Company yüklü alım yaptı dyoby yı yüksek atlama müsabakalarına hazırlıyorlar hadi baaaalım kolay gelsin Ytd
Feyhan Hanımın boya konusunda körfez bölgesinde işbirliği yapabileceklerini açıklamış olması dikkate alınacak bir konudur.Hammaddenin bedavaya yakın olduğu bir bölgede dyo kalitesinde ürün üretmek ortağınında bölgenin aktörlerinden olması şartıyla kazan kazan durumu oluşturabilir.Birde bu grupta ateş olmayan yerden duman çıkarmayanlardan olduğuna göre,bizde tahtanın hareketlerinden sonuç çıkaracağız.
Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz.