Valla adamlar resmen ralli oncesi bu haberlerle dokmece yapiyolar helal olsun
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla adamlar resmen ralli oncesi bu haberlerle dokmece yapiyolar helal olsun
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altin ve Petrol fiyatlari aniden firladi.
Rusya isgale basladim mi acaba ?
Al Jazira Tv'de canli yayin.
Rusya, cok kapsamli bir tatbikat baslatmis, Ukrayna siniri ve Belarus'ta.
Biden telefonla muttefiklerle telefon gorusmeleri yapiyor diyor sozcu.
ABD, derhal Ukraynayi terk edin diyor, kendi vatandaslarina.
Bu nasıl bir düşmanlıktır yahu...
CHP’li belediyenin Isparta’ya gönderdiği aşevi TIR’ına AKP’li belediye su vermedi
https://tele1.com.tr/chpli-belediyen...ermedi-562753/
AFP: Alkole gelen son zamlarla içki masaları boşaldı
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...saldi-6947032/
İngiltere Savunma Bakanı Wallece: Rusya’dan Ukrayna’yı işgal etmeyeceğine dair güvence aldım
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...=alt_surmanset
Avrupa Birliği, Ukrayna'da bulunan birincil öncelikli olanlar haricindeki diplomatik personelinin ülkeden ayrılmalarını istedi
Angara da ikamet eden forumdaşlar, Başkentgaz kapıya kağıt bırakmış. Sayacınız 14 yılı doldurduğundan kartlıdan mekanik sayaca 5 gün içinde müracaat edin demiş. Ev sahibine ait olan kartlı sayacın değişimi için mobil uygulamayı indirdim ve abonelik başvurusu yaptım. Sona gelince '' ...... nolu başvurunuz , bugün tarihli fesih nedeniyle gerçekleştirilememiştir. '' diye yazı çıkıyor.
Youtub videolarında adım adım tarif etmişler, yaptım ama ödeme ve aboneliği almıyor. Acaba ev sahibi mevcut aboneliği fesih yapmadığından mı böyle oluyor.
Kış günü sayacı söker götürürlerse içinde yüklediğim 400 metreküp gazda uçacak. Fasulyeler çürümeden şu aboneliği yapmak lazım.
Her yere el attılar yastık altına kadar ama Göğüs banklar hala ellenmemiş tertemiz gıcır paralarla doludur. Buralara da kapsamlı bir KKM olmalı.
Kremini Putin ile Biden arasında 12 şubat akşamı için telefon görüşmesi planlandığını duyurdu.
Savaş haberleri varken herkes yastık altınını bozar. .. zamanlama harika vallaha :)
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rusya eger Ukrayna'yi kaybederse, hem AB'ye giden boru hattini, hem ucak teknolojisinde belli bir yere gelmis Ukrayna teknik imkanlarini, hem karadenizdeki deniz ustunlugunu kaybedecek, bunun yaninda sonsuza kadar surecek bir dusman sahibi olacak.
Ben Ruslarin bu isgalden vaz gececeklerini sanmiyorum.
Hangi hukukla istiyorsa, Ukrayna'nin Nato uyeligine de karsi cikiyor.
Insallah isgal ve savas disinda bir yol bulunur.
ABD, ""Virüsü sen ürettin ""
bahanesiyle ,Çin'in parasına çökmek istedi , Beceremedi..
Şimdi de, Rotayı Rusya'ya çevirdi.. Ukrayna'yı Rusya'ya karşı kışkırtarak çatışma çıkartmak, Sonra da Avrupa/ Nato ülkelerini de yanına alıp Ukrayna'nın gazına, yağına,bezine,tuzuna çökmek....Gerisi kuru gürültü..
Fitch downgrades Turkey to B+, outlook negative - BBG
Simdide bos tost satisi baslamis
https://twitter.com/tostcuerol/statu...RaBDf8bmw&s=19
Boş tost muhabbeti dönünce bu yıl yaptığım hata aklıma geldi...Her yıl yazın memlekete gidince 20kg kaşarımı arabanın arkasına atıp getirirdim..Bu yıl internetten de sipariş veririz diye 5 kilo 40 tl den aldım...Sonra 55 tl şimdi ise kargo dahil 70 tl den kaşarları stokladım...Yaza kadar yeter ama yazın 40 tl ye aldığım mal geçen hafta bana 70 tl ye mal oldu... 6 ayda gelen zam ...Marketçiler elektrik ve benzini bahane ederek her hafta fiyatlara zam yapıyorlar pardon güncelliyorlar...
Tost için yarım ekmek 1.5 tl , kullanılan elektrik zamlı,kira zamlı, asgari ücret zamlı, peynir 2 katına çıkmış...Millet 15 tl ile karnını doyurma derdinde...Bu halk bu durumu fazlası ile hak etti....
Bir arkadaşın dediği gibi Beter olmadan yeter olmaz.....
Malakan peyniri dediğin vakumlu taze kaşardır ya da göbek deniyor.. Vakumu bozulmadıkça sorun olmaz..Eski kaşarda dilimli vakumlu olursa sorun olmaz ama vakumlu değilse derin dondurucuya atıp arkadaşların dediği gibi buzdolaında çözerseniz sıkıntı olmuyor...
Bizimkiler göbek kaşar seviyor ,ben eski kaşar ...Eski kaşarı vakumlu olarak almaya çalışıyorum..
Baktım şimdi üzerine raf ömrü 8ay diyor yazı nispeten cıkarırmıs :)
Ürün buydu
https://malakanpeynircilik.com/urun/...eyniri-500-gr/
Bu arkadaşlar ya kendileri malakandır yada anne tarafı malakandır... Bu bizim göbek kaşar 6 ay-1 yıl sorunsuz vakumlu buzdolabında bozulmadan durur.. Sıkıntı olmaz.. Ben üretici olan komşumuzdan alıyorum ........İnternet ortamında fiyatlar biraz yüksek oluyor...
Nihayet abonelik işlemlerini uygulama indirerek yapabildim. Ev sahibi Botaş ta teknisyen ama adam tın tın.... Geceden bu yana sisteme abonelik için bilgileri girdiğimde - borç var, ödeyin - yazmıyor.
Sonunda başkentgaz sitesinden ev sahibinin TC. ve telefonu ile on-line işlemlerden fesih yaptırmak için girince 50 tl. enflasyon farkı borcu çıktı. Online ödeyince , benim yeni aboneliği anında yaptı.
Emekli maaşını 8 aydır QNB den alıyorum. fıx kart diye bir kredi kartı vermişlerdi. Bugün doğalgaz abonelik ücreti olan 782 tl. ödemeyi kredi kartıyla öderken baktım ki 19,5 tl. fatura hizmet bedeli kesiyor banka. Vadesiz hesaptan ödersem ücretsiz, kredi kartında bedel alıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bu kart yıllık aidatsızmış da ondan böyleymiş.
Yani 7 tane otomatik ödeme verdiğim kartın ekstresini kontrol etmemiştim. Bir baktım ki; 6 ayda toplam 93 tl. ücret kesmişler. Oysa diğer bankalar ( teb, deniz ) otomatik ödemelere üste para veriyor. Bu katarlılar ülkeye iyi katıyorlar ! Pazartesi ilk işim kartlarını iptal ederek , aldığım promosyonu iade ederek başka bankaya geçmek.
Bimden geldim simdi. Subat ayi icinde yine behcetler devam ediyor. Sivi yagdaki indirimi geri almislar. 109 du 119 yine. Peceteye vs gecirmisler. Erikli su yoktu bayagidir 5 lt. Gelmis ama 7.50 olmus. 5.25 idi. Dalga diye bir su var 3.50 idi 5.90 mi ne olmus. 1.5 lt cola 8.75 gecen ay 6.75 e satiyorlardi. Cocuklarin sevdigi kahve dunyasi cikolatalari var iki cesit. Yuzde 30 da onlara koymuslar. İki dakikada gozume carpanlar bunlar.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin: "Önümüzdeki haftanın günlerinde Memur-Sen masada olacak, orada (3600) müzakere edeceğiz, 3600'ü de en adil bir şekilde düzenleyeceğiz
Halihazida 3600 olanlari yukseltecekler mi bakalim?
Emekli maaş promosyonunu boşuna yüksek vermiyor. Bir yerlerden çıkaracak tabi.
Ben emekli olunca hiç düşünmem Ziraat’ten alırım emekli maaşımı. Kafa rahat olur. Nereden düdükleyecekler diye stres olmam en azından. Maaş kredi faizleri de çok daha uygun.
Küçük hesap yapacağıma büyük resimde daha karlı çıkacağım kesin.
7 başlıkta haftanın özeti
https://parafesor.net/7-baslikta-haf...eti-12-02-2022