Harbiden bu ukraynalılarla ruslar aynı ırktanmış...
Rusya yı abileri gibi görmüşler..
Milyonlarca ukraynalı Rus bayrağıyla Rus ordusunu karşıladı. Güller verdi...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Harbiden bu ukraynalılarla ruslar aynı ırktanmış...
Rusya yı abileri gibi görmüşler..
Milyonlarca ukraynalı Rus bayrağıyla Rus ordusunu karşıladı. Güller verdi...
Btc gerginlik parasıdır. Mal kaçırma, mal saklama, kara para aklama, saklama, depolama yeridir. Son aylarda bu saklama alanında deşifre olan kişiler yüzünden takip edilebilme sorgulaması yükseldi. Pek de güvenli olmadığı görüldü. Güvenliği arttırmak için özelikle rus laundry btc makinaları ön planda idi. Neyse ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Öte yandan bir ukraynalı olsaydınız. Paranızı kriptoda tutuyor olsaydınız. Atm önünde kuyruk olmadan. Goggle drive gibi flash disk gibi yerlere kopyalanan bir kaç kb dosya ile ülke dışına cikablirdiniz.
Belkide ucuzlayan diğer ürünleri alabilmek için bozan vardır.
Belki de fed den yani bankalardan ucuz kredi çekenler ve btc ye girenler yeni faizler ile krediyi uzatmak istemiyorlardir.
İspanyol bankalarının Türkiye'deki risk pozisyonları İspanyol ekonomisinin %6'sı kadar, Fransa için bu %1.3, Almanya içinse %0.3.
https://twitter.com/alperucok/status...61451751931915
Tam rakamı bulamadım ama bi ara 86 milyar EUR okumuştum..
Harici garantiler, teminatlar, enerji sektörüne,müteahhitlere falan verilen krediler..
Ne kadarı kapatıldı ,kapatılmadı? mevcut risk , rotatif mi dönüyor? bilemiyorum.. Bilen yazsın..
BTC için ab ve ABD den kısıtlama yada engelleme birşeyler gelecek. Binance tuş hesaplarını kapatmadı Ruslara kriptoyla rahat rahat açık kapı birakildi ağalar o kapıyı yakında kapatır olan kriptocu gençlere olur.
7 ocak tarihli şu yazışma durumu özetliyor
https://www.bankingsupervision.europ...4404c6e.en.pdf
Fed e kadar bu tiyatro devam eder, Fed geçince de ateşkes imzalanır. Ta ki bi sonraki toplantıya kadar. ABD bunu 2016 dan beri yapıyor. Önce her hafta Kore lideri füze atıyordu. Sonra Çin ile ticaret savaşı, sonra covid . Şimdi de Rusya. Her tiyatro ortalama 2 sene ekmek yediriyor
Putin: Yaptırımlar Rusya'ya savaş ilan etmek demek
Rusya Devlet Başkanı Putin, bir ülkeden uçuşa yasak bölge koyma girişiminin askeri faaliyetlere doğrudan katılım olarak değerlendirileceğini belirterek, "Bize uygulanan yaptırımlar Rusya'ya savaş ilan etmek gibidir." ifadesini kullandı.
Savaş ilan ettiler hemde aşil tendomuna...
Gördüğüm kadarıyla yağa 10 günde %20 zam gelmiş.
Raflarda birden fazla satmıyoruz uyarısı var.
Her gören bunu okuyup panik yapıyor.
Her gelen raf yağlarında durup bir iki tane alıp marketten çıkıyor..
Raflarda gedikler oluşuyor..
Bunu gören istihkam erleri hızlıca depodan yağ tenekeleri getirip gedikleri kapatıyor..
Paranız biter yağ bitmez naraları atıp cigara molasına çıkıyor
https://imgkub.com/images/2022/03/05...305_184727.png
Btc whats app dan surdan burdan rusya kolombiya suraya buraya atılan 3 sn sonra ok alınıp alınan malın karşılığıdır. Binance subu fark etmez. Aynı kodu başkası o ülkede street marketten bozabilir. Binance gibi marketlere uğramazlar bile.
Mesela yukarıdaki qr kodu cep btc wallet ile okutursaniz içindeki btc size geçer.
Qr kod zor mu geldi.
Satıcıya
blast canal stomach
Yazmasını söyleyin.. bip39 seed.
14jfwYMP5hk9vgAMBuU485uDJx89X9RX7P
Bu adresteki btc ler onun olsun.
https://iancoleman.io/bip39/
Hemen test et.
https://www.blockonomics.co/#/search...85uDJx89X9RX7P
Sayın yemekçi,
Antalya'da fiyatlar dolar bazlı artmadı
ama savaştan bir hafta öncesine kadar ortalık
Kiril alfabesi kullananlarla doluyken şimdi ortalıkta
ne Rus ne Ukraynalı kaldı.
Nato üyesi olup da hava sahasını kapatmayan tek ülke .
Türkiye'yi
Yunan dışişleri şikayete başlamış.
Kimseden işaret gelmeden Yunanlılar bu yaygaraya başlamaz.
Hava sahasını kapatırsak bize zaten turist gelemez de
Rus gazında arıza olur mu .Olursa ne olacağı malum
BBVA ile ilgili olarak bu forumda şaka yollu
Haberin Yurdumuza gelen İspanyol başbakanının
maddi bedeli olmayan hediyesi demiştim.
Tüm avrupalı bankalar varlıklarını Araplara satıp kaçarken
BBVA ya bu yatırım için avrupa bankacılık otoritesinin izin vereceğini zannetmiyorum.
Ama olurda olursa tüm endekste yeni bir Amok koşusu başlar.
Not Viop pozisyonum şu an yok.
hisse olarak hiç bir zaman satmayı düşünmediğim KCHOL taşıyorum.
Foruma yazılan aykırı görüşlerin linç edilme ihtimali göz önüne alınarak yazılmıştır.
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir,
ve tabii ki herkes kendi cebinden kaybeder.
EDİT..Bu kadar negatif görüşüme rağmen, Endekste TL bazlı ciddi düşüş beklemiyorum.
Secbul reis merkeziyetsiz biliyorum ama bir duzenleme gelecek kriptolar ABD nin ambargosunu şuan delebiliyor. Kartti ,swifti malını dondurmaydi her zikkima karşı şuan Rusyanin imdadına yetişen ürün kripto kaldı.
Ha engelleyebilirlermi çin BTC 25-30 bin dolarlarda kicini yırttı gitti 60 bin oldu. ABD de yirtinir düşürür çok güzel bir alım firsati doğar sonra gene yükselir.
Sonuçta bu teknoloji engellenemiyor işte.
,,,,,,,
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi
Sn stonhand.
Rusya yer üstü altı zengin ülke. Swift elbet zarar verir ama bu bir satıcı ülke. Parayı bulması ve bu ülkeye ulaştırması gereken alıcı ülkedir. Petrol alanlar belki de kaptana verir parayı. Bilemiyorum.
Btc ise geçen aylara kadar iyi gozukurken fbi takip yapabildi. Esas bu olay önemli idi btc hareketleri için.
Bir şey kanıtlamaya gerek yok zaten. Günümüzde para hareketi eskiye oranla daha rahat bence.
bırakın hisseyi viopu paranız varsa gidin marketlerden ayçiçek yağı toplayın 2 hafta sokakta tezgah açsanız en az %40 yukarıdan satarsınız
angarada bugün marketlerde ayçiçek yağı reyonlarında yağma vardı
Bende bunu düşündüm bugün
Brent en sin 160dolari görmüştü,
Oraya degermi bilmem ama düşerse bizde fiyatlar düşmez
O zamanda düşmemişti sonuçta araçlarda elektirik le geçiş
Hızlandı. Temiz enerji vs vs insan nüfusuna da azaltiyorlar.
Altındada aynı durum olabilirmi
Petrol hala aşırı ucuz bence. Milyonlarca yılda oluşan stoğu 80 yılda bayağı bir erittik. Dünyanın her yerini güneş paneli (bitki) ile kapatın ve milyonlarca yıl depolayın. Teşbih de hata olmaz. Hayal edin sadece. Bence 160 doları hızlıca geçecek ve kimbilir nereleri görecek.
Sabah 10 kg aldık.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov gazetecilere yaptığı açıklamalarda, Batı'nın Rusya'ya karşı “ekonomik haydutluk” yaptığını ve buna karşılık vereceklerini söyledi. Peskov, nasıl bir karşılık verileceği konusunda ayrıntı vermedi; ancak bunun Rusya'nın çıkarlarına uygun olacağını belirtti.
Peskov, “Anlayacağınız üzere, ekonomik haydutluğa karşılık uyumlu bir yanıt olmalı” dedi.
YTD
İsraillileri rusyada görüşmeye gitmişler,bakalım komedyenin canını kurtarabileceklermi
Batının yaptırımları maddiyata son bulmayacaktır..
Bunun siyasi, insani alt yapısı da hazırlanıyor..
70 lerde ki petrol krizi sayesinde Amerikalı
Ortadoğu un yerini ve insanını öğrendi...
Şimdi de rusu gösterecekler sorunun kaynağı..
Avrupa ve diğer yerlerdeki insanlar öğünlerindeki eksilmede bunu göreceklerdir..
İletişim çağındayız.
Öyle Rus turıstin parası makbul olmayabilir
Rus vatandaşı başka ülkeye pasaportuyla değil.
Ben putıne oy vermedim diyerek girebilir..
Anketler ise putin yuzde 60 'dan 70 e çıktığını belirtmiş.
Anketler ne kadar sağlıklı bilemem. Sadece doğru olabilirmi düşünün derim.
20 sene önce halkı nataşa lık dan turiste evrildigini belirtmek isterim.
2023 hazirana kadar gıda temizlik vs her türlü ihtiyacı stokladık. Zaman dan yoldan tasarruf ettik. Maddi olarak da baya bir külfetten kurtulduk. Tabi yanlış anlaşılmasın bizim stoklar aylar önce geçen sene ihtiyacımızı yerimize miadına göre stokladık. Hanım da zamandan tasarruf edince kursa gidiyor. Sebze meyve süt ürünleri et yumurta oda karşıda şarküteri ve manav var oradan hallediyoruz.
bugün yağ yarın un ertesi gün süt derken herşey birer birer hiper enflasyona maruz kalacak..hukumet sadece SIVI YAĞ korumali mevduat yapabilir,başka da bir şey gelmez bunlarin elinden..
Anketi 3 ay sonra tekrarlasınlar. düşünelim.
2001 krizinden 3 ay önce
iktidardaki 3 partinin toplam oy oranı da yüzde 55 den fazlaydı.
Ama iyi haberim de var.
Senin epey zamandır beklediğin olacak ikisi birden yolcu.
ikisi de bu hazirana varmaz, 2023 haziranına kalmaz.
Ve parantezler kapanır. Her şey aslına rücu eder.
NOT okuyanın haberi olsun, pazartesi benzine ,mazota yine zam var deyolla
Herkese iyi tatiller.
ruslar sivil tahliyesine zaman tanimak icin işi ağirdan aldilar sanirim,yakinda agir bombardiman ile sehir savasinda savasilacak taş ustunde tas mekan birakmazlarsa sasirmam..
Adam rus kanalına çıkıyor bu amaçla kullanacaklarını bilmiyorduk diyor. Lem sanki ilaçlama uçağı.
Kim dedi sana gayrı resmiden öyle konuş diye. Bir seyler dönüyor feci...
Bu maocu ruspilere de fetö gibi operasyon çekilir yakın zamanda...
Neler oluyor. Abd vatandaşlarından rusyayı terk edin demiş.
US urges Americans to leave Russia; Putin warns against no-fly zone
https://www.google.com/amp/s/www.cnb...n-ukraine.html