alan satanı da göremiyoruz ki
yatırım finans satmamışsa yükseliş devam eder
Printable View
alan satanı da göremiyoruz ki
yatırım finans satmamışsa yükseliş devam eder
Dedigimiz gibi beklentim 3
bu yatırım ile gedik her yükselişte tahtayı bozuyor
Yatırım finansman 300 bin civarı çıkmış.
Normalde yabancı böyle hisse almaz. Speğin bizi keklemek için kullandığı bir kurum en az 7-8 kurumdan al sat yapıyor yanında olmadığımız veya net alım satımını göremediğimiz için ne kadar takasa baksak birşey değişmez
80 üzeri denemeyi bu hafta içi yaparsa süper olur
ytd anlamam
alan satan rica etsem
ben diyorum bu kagityan bir mok olmaz diye hala benim iyi niyetli saf vatandaşım alacam djye bir yerini yirtiyor bunlar uc kagitci kardesim almayin bu adamin kağıdını ben yandim siz yanmayin ytd
tsk ederim
kagidin kapasitesine bak 60 bin lotla bir ileri uc geri yapiyor halkimiz akillanmis herhalde kagida alici yok bu o cocuklarinin eljnde patlar insallah bu kagit
bilgi icin cok tesekkurler
cok tesekkur ederim lutfu001 allah razi olsun
Bu deniz ne yapmış böyle 2 gün yatırım finansman kan doğradı bugünde deniz
Allah hepimizden razı olsun, Sn.Denizci bu şekilde merak ettiğiniz bir dönem olursa özel mesaj atın müsait olur olmaz atarım, bazen hisselerde tavır değişikliği oluyor ama bunu ancak sürekli takip eden anlar yani o tavrın değiştiği tarihi ve ona göre alanı satanı takip etmek daha mantıklı olur, yukarıdaki dönem istek üzerine koyduğum bir dönem,
Sistem en fazla 100 günlük periyotlara izin veriyor yani eğer uzun süre lazım olursa parça parça belirtin lütfen :)
Tekrar 1.35 lere gidiyor ben boyle o c.lugu gormedim cok pis bir hisse buya 2 senedir burdayim haram zıkkım olsun colugundan cocugundan yedi sulalenden ciksin serefsiz spek ve sahibi.
Spek döküyor, bayram süreci hızlandırıyor.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,07 lere çıkarken yüklü alan deniz ve yatırım (citi) yine yüklü bir şekilde malı boşaltmış görünüyor yukarıdan aşağıya. Operasyon bu ise sona gelindi, düşük işlem hacmi ve 1,35lere gelmez umarım tekrardan.Ytd değildir. Beklemekte fayda var. En kötüsü 20 bin üstü kar görüp yine maliyete gelmesi, hayat işte elde var sıcak bi 0 😂
1 yukarı 2 asagı milletin parasini pic ettiniz ahlı para çok pis çıkar ınsandan adam gibi 3lere getirin bu is burda bitsin.
Hisseyi 3 lerr getirin size hakkımı helal ediyim yoksa haram zıkkım olsun .yemek te nasip olmasın koparan ve spek....
Deniz yatırımdan tekrardan güçlü bir alış görülüyor. Hisseyi 2, 07, ye çıkaran dinamikler degişmedi. Speklerin at oynattıgı bir hisse oldugunu gözardı etmeden, borsa bu görünümünü sürdürürse, hisse yukarı gider diye düşünüyorum. Ytd.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler lutfu001
Şerefsiz deniz dün niye sattın bir kere al sat yaptık onda da zarar ettik
Dün bu ********i satıp başka hisse aldım yarısıyla aslında aslanı alacaktım dedim yarın bakarım tavan olacak neredeyse
Sabah krgto da %5 karda idim bu da 1.53 o anda alsam dünkü aş satın zararı çıkacaktı dışarda işte iken takip edemedim
Dün bana aldırdı o. Ç ler dün 1.63 den oysa 1.55 i bekleyrcektiö sazan gibi Atladım şimdi de geri döner diye beklerim bu sefer tavan olur %20 zarar ettirdi ****ler
A. K evlatları bu sefer almadık tavan olur analarını
Arkadaşlar kusura bakmayın çok öfkeliyim 2 den 1.42 ye kadar düşerken döner diye satmadım geçen 73 den satmadım gittim 60 dan satıp Altan alma hesabı yaptım dünkü fake harekette yukarıdan geri alıp aşağıdan sattım 60 dan