Borsada pay piyasamızın halka açıklığı yüzde 27-28 seviyesinde ve bunun yaklaşık yüzde 10u da bir yatırımcıda.
acemşah abi o yuzde 10 sen misin.....
Printable View
Borsada pay piyasamızın halka açıklığı yüzde 27-28 seviyesinde ve bunun yaklaşık yüzde 10u da bir yatırımcıda.
acemşah abi o yuzde 10 sen misin.....
Sabah 8 de gazeteyi okuduğum ile saat 10 daki arasında fark var, haberin coğunluğunu kesmişler;
Saat 8 deki haberde çanta işinde satın alma veya üretim kapasitesi satın alma gibi işlerle büyüyecekleri yurt içi ve dışında firma satın alamalar olabileceği vs de yazıyordu.
Benim için müdürün hissenin sığlığından şikayeti yeterli . Bu Bedelsiz demek benim için sığ hissede sermaye artırırsan derinlik elde edersin cironun 1.7 milyar civarında olacağı ve buna göre brüt kar marjının %50...55 bandında olma beklentisi de yazıyordu.
Yani brüt için 900-950 milyon kar olası NE kar marşı ise ben 400 milyon civarında bekliyorum ancak döviz olayları iyi yönetilmişse bu yukarı yönlü iyileşmeler gösterebilir. Ofis kırtasiyesi de büyük çanta işleri de büyük,
Mısır ve Amerikada da şirket satın almaları olabilir diye değerlendiriyorum.
Haydi hayırlısı.
Bol kazançlar olsun!
röprtajın tamamı linkte......
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ad...yuyecek/705112
GAZMAN gine sahnede
Alıntı:❗
" Osmen 2019 fiyatı 1.21 TL yıl 2023 Eylül 245 TL 121.000 lot X245=29.645.000 TL 4 yılda ''
Yukarıdaki hisseyi bilmem ancak enflasyon şu bu derken kat kat kazandıran birçok örneği var.
Enflasyon muhasebesi geliyor, gercek ederi değeri ortaya cıkar yakında.!
Gözümüz kulagımız KAP da enflasyon muhasebesine bağlı yeniden değerleme ile BEDELSİZ gelsinde..!
GAZMAN sen yazdıkca adel düşüyor neden acaba,adel in önünde en büyük engel sensin anla artıl adel anladı da acemisah anlamadı...
2000’li yıllarda Adel yükseldiğinde hisseler “somerset emerging markets small cap fund llc†isimli fona devredilmişti. Fon bu hisseleri 15 yıl civarı elinde tutup dolar bazında zararla 2020 yılında sattı. Tahtacı elindeki lotları gene anlaşmalı olduğu yabancı bir fona devredip bir günde hisseden çıkabilir. Veya şirketi sevmiştir, temettüsü için hiç satmayı düşünmüyor da olabilir. İhtimaller çok, tahtacı bakalım ne yapacak!…
Enflasyon muhasebesinin 31.12.2023 tarihli mali tablolar için uygulanması öngörülüyor. Eğer değerleme sonrası bedelsiz yapılacak ise yılsonu bilançosu sonrası yani mart ayında yapılması gerekmez mi?
Adel’in kayıtlı sermaye tavanı 35milyon. Bu durumda bedelsiz için mart ayındaki olağan genel kurul şart mı yoksa olağanüstü genel kurul ile veya yönetim kurulu kararı ile kayıtlı sermaye tavanı artırılabiliniyor mu?
Bu konularda sn Acemşah bizi aydınlatırsa sevinirim.
https://www.mazars.com.tr/Anasayfa/B...nuna-ertelendi
https://www.verginet.net/dtt/1/enfla...ulamalari.aspx
Olağanüstü genel kurul gerekli asuzuda bunu yaptılar. Zor bir sey degıl .
Enflasyon muhasebesinde devlet yeniden degerlemeye şart koşacak mı bilmiyorum yeniden degerlemeden vergi alınmaması gerekiyor.
Sermaye artırımı için adelin yeniden degerleme şart degıl. dünya gerceklerine göre sermayenin en az 1 milyar yapılması gerekir.
Bu Amerika mısır UNICEF acılımları için bu haliyle işi döndürecek borclanma yapamıyor. Mevzuatlar izin vermiyor o sebeple de yeniden degerleme de şart ve bedelsizde bence..
Sayın arkadaşlar Adel'in fiyatı X yada Z olabilir hiç umrumda değil. 5 yıldır Adeldeyim belkş bir 5 yıl daha ana hissem olmaya devam edebilir. Fiyat konusunda tek düşüncem bugünkü ADEL'in gerçek ederini ve Potansiyeli yansıtmadığıdır, evet son 1 yıla göre çok yükseldi ancak Son 15 yıla baktığınızda yerinde saydığı görülmektedir. Şirketin Yeni yatırımları yeni açılımları fiyatlanmamıştır.
26 milyon öğrenci, 90 milyon nufüs en güçlü yanlarımız, yeni Unicef ile, Amerika Mısır Rusya, Türk Cumhuriyetlerindeki atılımlar ile ilşkili yan sektörlere giriş ADEL için ilerki Vadelerde önem arz edecektir.
Portföyümde ADEL liderliğinde Tınaztepe sağlık, Şeker Gayrimenkul ve Nugyo bulunmaktadır,
ADEL kalemciliğin gerçek potansiyelinin yavaş yavaş ortaya çıkacağına inancımız tamdır.!
Fiyata bakarak yatırım yapsak 827 den satabilecek bilgi ve tecrübemiz elbette mevcuttur.
Yüksek Enflasyonist ortamda daraltıcı maliye politikalarına girdik artık şirketlerin mal satması veya nakit gelir üretmesi çok zor,
İnsan hayatına dokunan 6000 ürün ile adel kalemcilik yüksek katma değer yaratarak yatırımcısına yine büyük kazanç fırsatları sunacaktır.
Borsacılar açısından önem arz eden bedelsiz sermaye artışı ve yeniden değerleme bu dönemde en önem verdiğim beklentimdir.
Yan ilişkili sektörlerde şirket satın almaları, yurtdışı ihracat adımları ve kolay kolay kimseye açılmayan Amerikan Kapılarının açılması ile Global bir marka olarak büyüyeceğini düşünüyorum.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Borsa Geneli için
Cok zorlu ekonomik krizden gecmekteyiz, Daraltıcı politikalar şirketleri olumsuz etkileyecek,
Özellikle son dönemin modası olan ederinin 100 katından fazla değerden işlem gören Enerji yenilebilir enerji sektöründe balon mevcuttur.
ADEL kalemciliğin cok yüksek cesitteki ürün varlığı ile bu zorlu dönemindeki en akılcı yatırım olarak görüyorum
Ha keza Tınaztepe Sağlık; Sağlık ve sağlık turizmi savunma sanayinde de enerji sektöründen daha büyük ve daha katma değerlidir
TNZTP bu alandaki yatırımları ile üniversitesi ile yakın bir zamanda SAGLIK HOLDİNG olma yönünde hikayesini hep beraber izleyeceğiz.
Gayrimenkul alanında yatırımların benzemezlik özelliğinden dolayı ve son İstanbulun merkezindeki şeker kule gökdelenini Loft rezidanslara dönüştüreceği için Şeker Gayrimenkulu avantajlı buluyorum.
Enerji sektöründeki olağan dışı fiyatlara karşı küçük yatırımcı dostu olarak uyarmayı istedim. Benimde Yeşil enerji Hidrojen alanında yatırımım var ancak bu Türk Borsasındaki minnacık şirket yerine aynı Fiyata DEv global bir şirkete yatırım yaptım.
Kırtasiye sektöründeki satın almalar birleşmeler bu dönemde artacaktır. Adel'in kimi satın alacağı kiminle işbirliklerine gideceği bende de merak konudur..!
Bol kazançlar dilerim.
Uzun süredir bakmıyordum, NİCE mal sınıf kodlarında 3 ve 21 olan aşağıdaki alanlarda Faber-Castell'in marka tescili 171754 numarası ile kabul edilmiş. İsteyen Patent Gov tr den bakabilir.
03 Tıbbi olmayan kozmetikler ve vücut ve güzellik bakımına yönelik müstahzarlar; cilt, vücut, yüz, gözler, saç, dişler ve tırnakların bakımı ve kullanımı için tıbbi olmayan kozmetik preparatlar ve maddeler; dekoratif kozmetikler; klima kozmetikleri; makyaj yapmak; kirpik kozmetikleri; kaş kozmetikleri; göz kalemi; kozmetik kalemler; rujlar; dudak balsamları; dudak astarları; göz çevresi kalemleri; göz gölgeleri; kaş kalemleri; makyaj kalemleri; kozmetik amaçlı vücut boyaları; kozmetik tozlar; makyaj temelleri; yüz tozları; makyaj tozları; sıvı makyaj fondötenleri; renkli kozmetikler; kozmetik kalemler, özellikle ahşap ve plastikten sivriltilmiş ürünler, mekanik kozmetik kalemler, kılcal sistemler; göz kalemi kalemleri; sıvı eyelinerler; göz kalemleri; gözler için geri çekilebilir kalemler; sıvı eyelinerler için kalemler; sıvı kapatıcı; göz makyajı; sıvı göz farı; tırnak bakımı preparatları; tırnak cilalama kalemleri; maskara; kirpik bakımı preparatları; tıbbi amaçlı olmayan besleyici kremler; parfümler; parfümeri; koku preparatları; kokular.
21 Kozmetiklere yönelik kılcal sistemli aplikatörler ve aplikatörler; tıbbi olmayan kozmetikler ve vücut ve güzellik bakımına yönelik müstahzarlar için ayarlanmış kozmetik kapları ve tıbbi olmayan kozmetik müstahzarlar ve cilt, vücut, yüz, gözler, saç, dişler ve tırnakların bakımı ve üzerinde kullanılan maddeler ve dekoratif kozmetikler ve bakım ürünleri kozmetik ve makyaj ve kirpik kozmetikleri ve kaş kozmetikleri ve göz kalemleri ve kozmetik kalemler ve rujlar ve dudak balsamları ve dudak kalemleri ve göz çevresi kalemleri ve göz farları ve kaş kalemleri ve kozmetik amaçlı makyaj kalemleri ve vücut boyaları ve kozmetik tozlar; ve makyaj fondötenleri ve yüz pudraları ve makyaj tozları ve sıvı makyaj fondötenleri ve renkli kozmetikler ve kozmetik kalemleri, özellikle ahşap ve plastikten sivriltilmiş ürünler, mekanik kozmetik kalemleri, kılcal sistemler ve göz kalemleri ve sıvı göz kalemleri ve göz kalemleri ve geri çekilebilir göz kalemleri ve sıvı göz kalemleri ve sıvı kapatıcı ve göz makyajı için kalemler ve sıvı göz farı ve tırnak bakım müstahzarları ve tırnak cilalama kalemleri ve maskara ve kirpik bakım müstahzarları ve besleyici kremler (tıbbi amaçlar için olmayan) ve parfümler ve parfümeri ve koku müstahzarları ve kokular.
az daha gaz ver gaz verdikçe düşüyor,zaten senin dediklerini satın aldı başka başka bilinmeyen şeyleri yaz.....
X li sitede çok takipçili hesaplardan aslı astarı olmayan haberler paylaşılmaya devam ediyor. Genel müdürün hedef fiyat vermesi suç teşkil eder. Böyle bir açıklama yapacağına da ihtimal vermiyorum. Görünen o ki birileri içeride kaldı ve böyle asılsız haberlerle tahtaya alıcı çekmeye çalışıyorlar. Bu tarz durumların hisseye faydası olmaz aksine zarar verir. İzleyip göreceğiz neler olacak.
sayın şakir
boşver bu zata cevap verip zamanını tüketme....
mantık ilminde nasibini almamış........ne desek boş............
malı kaptırmış kuduruyor....
mal mal konuşanlar belli zaten ben malı filan kaptırmadın azıcık okumayı öğrenin azıcık da merak edip araştırın ama malesef sizin gibilerde o hüner yok anca başkaların ağzından çıkanlar size doğru geliyor,her sakallıyı müslüman sanıyorsunuz yani tipik günümüzün insanı,azıcık hisse.net e girin neler oluyor görün de anlayın,bu dönemde cahillik zirve yaptığını kanıtlama....
Borsa da her şirket maalesef ederine gelmiyor yada gelemiyor. Ama mevcut bilanço değerlerine göre adel kalemin şu anki fiyatının pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Gelecekte astronomik karlar oluşur veya başka beklentilerle fiyat daha da yükselir bunu da kimse bilemez. Bu fiyatları göreceğini 1 yıl önce çok az kişi tahmin edebiliyordu. Fiyatın durmadan yükselmesi de mümkün değil. Sonuçta bir yerden dönmesi gerekiyordu ve döndü. Şimdi düşüşün nerede duracağını tahmin edebilmek önemli. Görünen usul usul fiyatın aşağı çekildiği. Malı boşaltacaklar mı, hangi fiyat aralığında boşaltacaklar ve bunun sonuçları nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Riski düşürme zamanını iyi ayarlamak gerekiyor. Bol kazançlar.
ekan köse
genel kurul tutanaklarından baktım.........2 milyon lota sahip.....ve gecen seneden buyana toplamış......
muhtemelen tebdeki 2 milyon lot bu şahsa ait.........ve takaslardan gördüğümüz lotlar yerinde duruyor......
bu kadar lotu satmak istese bu sığ tahtada nasıl satacak.......neye güvenerek bu kadar lota sahip oldu....
bu kadar lotu ancak bedelsiz gelirse rahatca verebilir.........ben açıkcası bu piyasada bu kadar lotu sebebsiz topladığını düşünmüyorum.........vardır bi bildiği.........
umarım bir an önce şu beklenen bedelsiz haberi gelirde istediğimiz rakamlara geliriz.....
https://ibb.co/sCZMCYY
yine kredili işlemler ve açığa satış yasağı gelmiş.....
her ay gelmeye başladı.....bunu önlemek lazım......
bu sağlıksız fiyat hareketlerinden herkes şikayetçi başta genel müdürümüz oğuz bey......
o zaman gereğini yapın bedelsizi bir an önce gündeminize alın.....
ADEL.E Hissesi 27/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 26/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
Paraşütsüz düşmeye devam ediyor. Görünen o ki X li sitedeki paylaşımlarla ortaya atılan, hisse fiyatı ile ilgili yalan içerikler tahtaya yeni alıcı çekemiyor. 485 Tl nin altı bana göre dipsiz kuyu. İzlemeye devam.
Sayın Huzur,
Mesajınıza katkı olsun diye yazıyorum. Bugün itibariyle Ekan Köse nin elinde 1.732.248 adet nominal değerli hisse var. Bu da şirket sermayesinin %7,33 üne tekabül ediyor. Aşağıdaki bağlantıdan "Sermaye ve Ortaklık Yapısı" kısmından kontrol edilebilir. Bol kazançlar.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...40e8f159dc0033
Sn Server merhaba
Eskiden sizinde devamlı takip ederdim ama son zamanlarda hep karamsarsınız bu yüzden yazdıklarınıza yorum yapmadım.Bana göre çok fazlabeklenti var,bedelsiz ,UNICEF,firma satın almaları,Rusya,Kuzey Amerika pazarına girmeleri bana göre bizi çok yukarılara götürecektir.9 aylık açıklandığında ben gördüğü zirveyi görür diye düşünüyorum, ben çoğunluğunu 11,82 den almıştım eklemelerle maliyet 21 TL oldu.hedefime gelince 1500.Tl altında satmam.
Sn Acemşah merhaba,
Diğer kagıtlarınızda bugünkü yorumlarınızı okudum,hastaymıssınız geçmiş olsun ,sizin için olumsuz yazanlara takılmayın,bizide yorumsuz bırakmayın.
Sn. NOIR; cevabınız için teşekkür ederim. Yukarıda saydığınız girişimlerin son aylardaki 270-827 tl yükselişinin içinde satın alındığını ve volatil hareketlerin tahtaya alıcı çekip gelenin kucağına mal bırakma amacıyla yapıldığını düşünüyorum ben. Son 2 gündür Bank-Of robotu yine iş başında. Tahtanın hali de ortada ve hala yukarı dönüş emaresi görünmüyor. Bu görüntüde iyimser olmak benim açımdan zor. Genel müdürün TV ye çıkıp fiyatı ve takası yorumlaması da (fiyat belirttiğini duymadım) doğru değil. Umarım beklentilerinizin karşılığını alırsınız. Bol kazançlar.