Ne dediysen bir bir çıkıyor...
Tüm hücrelerine kadar hapsetmişsiniz hisseyi benliğinize sayın 11.Muratblsk :)
Balık baştan kokmuş olsa gerek :(
Printable View
Söylediğimiz çoğu şey çıkıyor, çünkü niyetlerini biliyoruz, yaptıkları bu baskıların nedeni de yukarıda size daha önce yazdıklarımın da yakında doğru çıkacak olması..;-))
Ahmet efendi nin zoruna giden de bu..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
Tahtasıyla oynayan patronları ALLAH kahretsin.......
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsaya açıldığı ilk yılda ortağından gizli hisse toplayıp mahkemelik olan birinden tahtayı serbest bırakmasını beklemek saflık olur..!!!
Bunca kâra rağmen temettü vermeyip sürekli bedelsiz vermesinin nedeni de budur..!!! Toplam dolaşımdaki lot miktarı bedelsiz ile sürekli artsa da patronların sahiplilik oranı da artıyor, bunu gizlemek için son yaptıkları 13 milyon lot satış gibi kurmaca işler yapılıyor ..!!!
O da pek işe yaramıyor artık..;-))
Çok benzer hareketler yapıyor.
Biraz takip edince trade imkanı veriyor.
Uzun vadede bekliyoruz ama kısada da boş durmuyoruz.
Portföyün %5-10 ile pair trading.
Bugün 1 k artırdık portföyü.
Haberler ve hareketler tahmin edilebilir olmaya başladı..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kerdeş; sen hiç oltayla balık avladın mı..???
Önce iğneyi gizlemek için ucuna yem takarsın, sonrada atarsın denize, beklersin oltanın başında, arada bir yukarı aşağı yaparsın balıklar yemi gerçek sansın diye, hatta ufak ufak tırtıklamalarına izin verirsin, taki yemin tamamını yutan aç bir balık misineyi asılıncaya kadar..!!!
Ondan sonrası malum, ister yavaş yavaş çekip balığın yorulmasını beklersin, ister misinen sağlamsa son hızla çeker fileye atarsın sazan ve kefalleri..!!!
Sen sen ol, sakın yemin tamamını yutmaya kalkma soluğu filede alırsın, küçük küçük tırtıklamakla yetin..;-))
Sn 11.muratblsk bazen balon balığı denk geliyor çelik misineyi oltayla birlikte alıp gidiyor o zaman ne yapalım Bi önerin var mı bu arada hisse yine nereden geri geleyim nereden düşerim diye düşünüyor
Burada balık bizleriz oltayı sallayan Ahmet efendi, bolon balığı da büyük yatırımcı olur bu durumda..!!!
Kopup giden Ahmet Efendi'nin yemi ve iğnesi olur, onu da Ahmet efendi düşünsün hırsıza yol göstermiyelim şimdi..;-))
Zaten seninde dediğin gibi, nereden düşsem diye fırsat kolluyor, şimdi 5,44 ten 13 milyon lot alım yapan foncular fortçu çıktı anlaşılan boyna yaslanıp duruyorlar ky nin arkasına..!!!
Bu hisseye söylenecek tek söz var tuu kalıbına tüküreyim başkada bişey demiyorum
amerikada bunu yapabilirlermi .. bence tüm suç kurum ve kuruluşlardadır... bu ülkede yatırımcı hakkı diye bir kavram yoktur...
Endeks yeşile dönerken 15 kademe bir çırpıda verdi. Foncunun fortçusu denk geldi boşuna demiyorlar...:kahkah:
Sen aklıma mukayyet ol Allah'ım :(
hektaşlarımıda verdim ufaktan gıdıklıyorum cehenneme kadar yolunuz var sıra aksalarada gelecek biliyorum...
Amin kerdeş amin..!!
Beş yılda bende ne akıl bıraktı ne de kafamda siyah tek bir saç.. !!
Altı üstü gelip geçici bir tiyatro sahnesinde dana düşen rolü oynuyorsun keltoş efendi, sahnedeki dekorlar da üzerindeki kaftan da rol icabı orada, hiçbirini oyun bitince alıp eve götüremezsin, senin payına vezir olmak düşmüş olabilir, ama şunu iyi bil figüran da bu oyunun bir parçası vezir de..!!!
Önemli olan oyundaki performansın..!!!
Boşuna kendini vezir sanıp durma hepimiz oyuncuyuz sadece..!!!
Gyo ların yüz karası
Ne yaptın hisseye fonciii, fonun çıksın.
Yağmurdan kaçarken mi yoksa denize düşerken mi, çıkamadım işin içinden.
10 yıl önce şirketi halka arz etti o parayı değerlendirdi şirket kendisininde beklediğinin kat be kat fazlasıyla büyüdü ve paylaşılamaz hale geldi neden paylaşsın karı saklamak için neden 10 takla atsın adam haklı beyler...
[emoji106]
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben balığı kılçıksız severim kılçıklarını tek tek sökücem...
Ben aldım diye yapıyor bunu , beni satmaya zorluyor...stop mtop yok devam bay balık :)
Fonların eli bollaştı patronun yaptığını onlar yapmaya başladı... necip türk milleti [emoji12]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Torikle iyi gider diye dedimdi.... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman kardeş, bu hırsız yüzünden deymez sakın yapma o hatayı..!!!
Ayrıca hiç stres yapmaya gerek yok, farzet 120 günlük hazine bonosu aldın kapat ekranı bak işine gücüne, vadenin bitmesine üç gün kala aç bak ne olmuş %50 den az çıktıysa vadeyi 30 gün uzat, en geç Kasım ortası 8-9 arasına gelecektir..!!!
Bu en kötü ihtimal, bir de kılçıksız torik versiyonu var, onu kestirmek şimdilik zor, temmuz sonu gibi sinyaller gelir , o zaman güncelleme yaparız..;-))
Keltoşum son ana kadar işkemcede tutmayı çok sever yatırımcılarını, bana bu işkenceler vız gelir tırıs gider, çok daha kötülerini gördük geçen beş yılda..!!
Hele şu hotellerin temelleri kazılsın, büyükyalıda satış patlaması olsun, Ahmet efendi istemesede bu fiyatlar yalan olur gider..;-))
Sen de sağol kardeş, bu hissede sabırlı olanın kısmetine mutluluk geçte olsa düşer, yapmanız gereken tek şey makul bir hedef belirleyip, sabırla beklemek, günü gelimcede vedalaşmak..!!!
Bizim gibi emeklilik ikramiyesi olarak bakanlar için yorucu ve zorlu yıllara mal olsa da sonu mutlulukla biter..!!!
Borsada en zorlu hisselerde bile vadeniz yeterince uzun olursa, kazanmak kesin sonuçtur, Ahmet efendi gibilerden çok var şu borsada, mesela Tukaş oda çok bekletti çok oyun çevirdi, günü geldi ve yürüdü, bir düzüne hisse sayarım böyle patronun esir ettiği, ama hiçbirinin inadı sonsuza kadar sürmedi, keltoşun da sürmeyecek, sadece sabır ve zaman meselesi..;-))
Bizde ikisinden de bolca mevcut, varsın Ahmet efendi stres yapsın..;-))
Bunu yazdım zaten daha önce, 2019 Temmuz 2022 Nisan arasında hisse %800 pirim yaptı, hisse fiyatı 2,40 tan %45,65 bedelsiz verdi, bölünmeden sonra 1,65 TL'den başlayan baskı satışları iki ay sürdü ve 1,38 lerden döndü..!!! Yıl sonunda 4,05 leri gördü, bölündükten bir yıl donra 4,98 TL yi bir buçuk yıl sonra 6,06 TL yi üç yıl sonra 11,07 TL yi gördü..!!!
Bu sefer %100 bedelsiz verdi, bölünmenin 10,50-11 TL arasında olması gerekiyordu bana göre, fakat buradan 6 milyon lot satan Ahmet efendi yüzünden 9,70 TL'den bölündü ve 4,85 TL den başladık yeni %800 lük yolculuğuna..!!
Bence 4,85 TL dip fiyatı oldu hissenin, sonradan yapılacak baskı baştan satış yapılarak yapılmış oldu, bunun için 13 milyon lot 5,44 ten geri alındı..!!
Gelelim şimdi hedef hesaplamasına; 4,85×8=38,80 TL eder bu hedefe gelmesi yine üç yıl mı alır yoksa iki yılda mı görür orasını keltoşun keyfi vede yeni hotellerin finansı için nasıl bir yol çizeceği belirler..!!!Artık beş on kademe al satlar ile bu hoteller yapılmaz, ya adam gibi yukarı çeker hisseyi yeni bir halka arz ile piyasada işlem gören payı ,%23 ten %45 lere çıkarır, yada büyükyalıda toplu bir satış yaparak 2-3 milyar TL gibi nakit girişi sağlar..!!!
Her ikisinde de hisse fiyatı pozitif etkilenir..!!!
Kısacası daha çok karpuz keseceğiz çoook..;-))
Benim hedefim ikinci %800 den sonra yarısını emekli ikramiyesi olarak almak, kalan yarısını da çocuklara miras bırakmak..!!!
Maliyetim ilk hesabımda 0,77 kuruşta ikinci hedabımda 2,50 lerde, bana zarar ettirmesi imkansız bu saatten sonra..;-))
Son aldıkları karar ile sermaye tavanını 2 milyar TL ye çıkarılması yeni bedelsizlerin olacağının sinyali, yarısını satınca yerine koymamızı garanti ediyor Ahmet efendi sağolsun..;-))
Dediğim gibi, bu yorumlarım sadece beni bağlar, kimseye al sat tut tavsiyesi değildir..!!!
Tecrübelerden ders çıkaran olursa da kendi bilir..;-))
Burada yazılan her şeyi takip ettiğini, yada onun adına takip edenlerin bilgi verdiğini iyi biliyorum, hatta eminim..!!!
Nasıl mı; geçmişte yatırımcı ilişkileri ile yaptuğım bazı konuşmalarda burada yazdıklarımdan haberdar olduklarını azından kırmıştı Hilal hanım ve ondan sonraki arkadaş..;-))
Neyse, şimdi bu yalan Dünya'nın sahte süslerinden bir nebze uzaklaşıp kendimiz için faydalı birşey yapalım..!!!
Ahmet efendi; bu videoyu iyice izle, seni ölmeden önce uyaran birileri olduğu içinde şükret..!!!
Keşke beni böyle uyaranlar olsaydı gençlik yıllarımda, belkide oldu ama biz anlayacak bilinç seviyesinde değildik, umarım sen ve nasibi olan kim varsa bu bilgilerden faydalanır..!!!
Biraz uzun olabilir sıkılıp yarım bırakanlar olabilir, şundan emin olun ki sonuna kadar izleyenler artık aynı kişi olmayacaklar..!!!
İnsan en güzel yalanı kendine söylermiş, çünkü nefsi onu esir aldığı için esiri olurmuş çulun çaputun..!!
Bir büyüğüm demişti; sakın çok zengin olmayı dileme, onların imtahanı daha çetin olur, çok malın çok hesabı olur demişti, şimdi çok iyi anlıyorum..!!
Sen ben yok, biz varız, hatta bizde yokuz sadece O var..!!!
https://youtu.be/W3J8gsWIRo8
Patron hisse satışının bir ayak oyunundan ziyade, çıkarılması düşünülen "super bono" ya da "enflasyon endeksli tahvil"ler nedeniyle borsada yaşanacak satışlar öncesi bir hazırlık (çıkan para oraya yönelebilir, ya da düşen fiyatlardan tekrar hisseye dönebilir) olduğunu düşünüyorum. Bir ikinci ve kanımca daha olumsuz olasılık ise, kasadaki nakde ve likidite potansiyeline rağmen, otel yatırımları gerekçe gösterilerek gidilecek bir bedelli sermaye artışına hazırlık olabilir.
Birinci daha akla yakın görünüyor, ama ikincisi de olursa doğrusu sürpriz olmaz, çünkü burası BIST ve çokça örneği var. Yakın ve sıcak bir örnek için bkz. ARDYZ önce bedelsiz, ardından bedelli artırımı.
Çok afedersiniz ama şimdi bizim bu sülün Ahmet :) 5.44 ten yatırım fonlarına mal vermişti 13.5 milyon lot yaklaşık dimi?
Eeee şimdi bu yatırım fonları lot başı 0.37 kuruş zararda mı??
Ulen sülün Ahmet yedin yine bizi :(