Bi toptan satış mı yaptı patron
Printable View
Bi toptan satış mı yaptı patron
800 bin civarı Bi lot var kademede gözükmeyen
Patron 88 TL den gediğe 1.4 milyon mal vermiş
Gedik vakit kaybetmeden pazara çıkmış
Şipşagalık yapıyorlar
Bilerek bu saatlerde yaptılar bu işi çünkü kağıdın toparlanmasını istemiyorlar
Leşçiler üşüşmüş
Kısaca yazayım patron sattığı 573 milyon lotu piyasaya satmadı geri alınan yurt dışı yerleşik dediği yere verdi yani hem kendi lotun hem şirket lotlarını aynı yere sattılar veya aynı kanaldan farklı yerlere sattı yoksa lotların tamamı tek seferde gediğin hesabına gitmezdi ayrıca geri şirket hesabına geri alınan lotlar garantide duruyordu diye biliyorum yanlış mı biliyorum sonuç invest panik yapıp lotları verdi invesi üttüler ütebay lar diye Bi çıkarım yaptım invest ten satan da kiriptocu mu ne deli para var kimse
Bişey daha yazayım dedim şimdi bu şirketin yasal kayıtlarına göre karı 720 milyon tms9 a göre 280 küsür tms9 ye göre karı %69 büyümüş ve enflasyonu yenmiş üstüne kar etmiş yasal kayıtlara göre de geçen sene verdiği 100 milyon temettüyü çıkınca 605 milyon kalan öz sermayeyi 720 milyon arttırarak 1 325 miyona taşımış ve bunu son üç senedir sürekli yapıyor esas Faliyetinden böyle bu performansı yapması son üç senedir bunu yapması yani sürekliliği zarar etmeden Bi sene zarar edip ertesi sene kar edenleri veya öz sermayesi 1 milyar olup Bi sene 1 milyon kar edip ertesi sene 200 milyon kar açıklayıp ooo müthiş kar karını bilmem kaç bin arttırmış dediklerimizi aradan çıkarırsanız şirketin kıymeti ortaya çıkar böyle şirkette bist te 20 30 taneyi geçmez
Bişey daha bu çeyrekte yasal kayıtlara göre 250 ~280 üstü tms9 a göre de 100~120 üstü kar çok iyi derim
Hiç Bi şey bilmiyorsanız verdiği temettünün artış marjı dan anlarsınız bu şirketin iyi olduğunu
Bu şirket tüm iyi düşüncelerimi hiç etti pazarlama giderine -126 milyon genel yönetim giderine -59 milyon finansman giderine 206 milyon yazıp karı kuşa çevirmiş (70 milyon) hissede ki ky ya tavsiyem bu bilançoyu her yere etiketleyip gönderin özellikle şimşeğe gönderin çok sever böyle şirketleri
Öz sermayenin yaklaşık %13 ü kadar faiz vermiş %8 i civarında pazarlama gideri %4 ü civarında genel yönetim gideri komik olmuşişletme sermayesi faizle bulduğu parayla çevirmiş
Zaten geri alınan payların satımından 50 milyon para kazanılmamışmıydı bu dönemde yani net karın 50 milyonu oradan geliyor zaten
Aslında 1. dönem karı 29 milyon onun enflasyona göre bu dönem karşılığı 32~33 milyon bu rakamı da 70 milyondan çıkarınca Nasrettin hocanın kedi kıyma fıkrasına konu olmaya aday Bi bilanço
Neyse boşverin hisselerim içinde tabgd en iyi bilançoyu o gönderdi kar geldiği günden beri düşüyor yani mesele kar zarar değil galiba mesele spek malı toplamış mı toplamamış mı topluysa kara zarara bakmadan uçuruyorlar yook toplu değilse Çin işkencesine devamm
160 olup devamlı kar yazan şirket nasıl 47 olur :notr:,aldık biraz bakalım buralardan koy sepete...ytd.
En son bilançoğu pozitif olarak Net Kar(TL)121.255.024 Dönem: 2024-09
RSI indikatörü 52,48 seviyesinde olan hisse, en son 8 gün önce 70 seviyesini yukarı keserek AL sinyali üretmeye başladı ve bugünkü 52,48 değeri ile satım bölgesindeki konumunu korudu.
MACD indikatörü en son 8 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti.
Akıl alacak gibi değil,indikatörler al konumuna almış ama hisse düşüyor üstelik karda yazıyor ,şu an 2023 temmuz ayıylan ayni fiatta,temmuz sonunda zaten aya fırlamış 160 olmuş 6 ayda,yani ocak 2024 yılında,ondan sonra devamlı düşüşte,bana ilginç geldi :plc:
*AZTEK-Aztek Teknoloji 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 228.159.729 TL (Önceki 411.859.637 TL)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1408954
Nasıl oluyor patron kardeşlerin 2.900.000 nominal lot satış kararı vardı 1.450.000 er lot iki kardeşe ait hasan Hüseyin ütebay 573.000.000 lotu sattı geriye 2.327.000 lot kaldı satılmayı bekleyen şimdi şirket 250.000.000 TL lik alış kararı almış Bi taraftan satış Bi taraftan alış oluyor mu diyelim şirket 3 milyon lot topladı hisse 300 500 e gitti oradan patronlar şirket namına alış yazdırıp kendilerine ait lotlarıda satış emri verip şirketin içini boşaltmış olmayacaklar mı böyle bişey olamaz madem öyle yarın ilk kademeye yazın satışınız 2.327.000 lotu şirket alsın bu fiyattan veya satım kararından vazgeçtik deyin bu kadar açık açık oluyor mu yani yakıştırıyormusunuz kendinize on erler