Buradan bir arto 3-5 yapsa pissst. Mantık yok artık otur izle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Buradan bir arto 3-5 yapsa pissst. Mantık yok artık otur izle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şimdi longçuların temnatlarını sayalım
Isede girilmiyor ne kaaa güzel bankalar
Bir banka tavanda..Diğeri yüzde 3 ekside..
KRDMD ciddi artı EREGL ciddi eksi..
Borsa eksi 2 den eksi 1 e geldi..
Hakikaten de yatırım yapılası bir borsa yani..
Nebati yi dinleyip mevduat dolar ne varsa bozup girmek lazım buradan uzun vade herhalde..
Benim pozisyonlarin yarisini aldi, simdi topluyor, yeni pozda acamiyoz teminatlar nedeni ile sanirim amac beni avlamakmiydi acaba :).
Akbnk
17.26 18.70
19.07 18.00
18.00 18.80
18.80 17.22
17.22 18.60
yok artık ebenin..... Ali sami...
https://i.hizliresim.com/qccergh.png
Milimetrik işlemler.
yemekçi müsahitsen spot pasta atarmısın
Alacaklar amac urkek tavşanları kovalamakti.
makinaları boşa aldılar balkon konuşmasını beklemeye geçti.
Karsanda cok pozitif ben kaptirdim :) mali.
Olumlu ihtimal bugün böyle biterse çarşamba ve perşembe de tutup cuma verebilirler.....
Reis ile birlikte öğleden sonra füzeler mi acaba?
Reis in açıklamaları olduğu gün borsanın düştüğünü ben pek görmedim..
Bırakın tabanı falan..
Bugünlük gün içi düzeltme tamam sankim sankim..
Birde..
Devletin en üstünden maliye bakanı borsa dedikten sonra 1 hafta içinde borsa nın çakılmasını beklemek de biraz imkansız gibi geliyor bana..
Çok sırıtır..
Ancak ve ancak..
Yurtdışından bir müdahele olursaaaa..
Yunanistan yada ABD..
O zaman iktidara..
Bakın bizi engellemeye çalışıyorlar falan gibisinden süper sağlam bir malzeme verir..
Her halükarda uzak durmak lazım bence..Bırakın ne yapıyorsa yapsın..
Bir mantığı kalmadı..
https://i.hizliresim.com/md4mmcp.jpg
3200 deki bocalamadan sonra başlayan hareketi tek bir çizgi ile izleyebiliyoruz. Çok insaflı bence. 3200 deki üçgen sıkışmanın flama hedefi de 3700 idi oradan trende temas dönüşü yaptı. Trend altında 2 saatlik kapanış 3200-XXXX yükselişini bitirir günlük ortalamalar ve trend çizgisine yöneliriz.
işbankasındaki olay ne sistem girişi yok. kağıt yuzde 5 ekside ?
girilmiyor dediğiniz ne anlamadım işlem görüyor şu anda?
Yedik mi yemedik bu TOKİ hikayesini.:)
kilit sayı 81 ona göre
81 il diyor derse çalışılmış oy oranı düşen yerlerde başlayıp , nüfusuna göre olan illerde belli bir kota ile bir seçim pastası.
yarın öbürsü gün bak biz gelemezsek eviniz olmaz derler , 50.000 evde z kuşağına gençlere bir sepet yapılmış.
sonuçta TV görmediğimiz pastanın devamı kendi siyasi kolları insanlara işleyecek seçim zamanı benim gördüğüm bu.
Bekçi alımlarında bunları çok duydum çünkü
Cumhurbaşkanı erdoğan:"(sosyal konut projesi) 500 bin konut, 250 bin arsa ve 50 bin iş yeri bittiğinde, 3 milyon 750 bin insanımızı daha güvenli yaşam alanına kavuşturmuş olacağız"
Arkadaşlar geçen bir grup arkadaşla hasta taşıma lifti aldık ikinci el mskine temiz ama bezi eski tip mis o resimlerde iyi çıkmamış atlamısiz ona hasta taşıma lift bezi alacağız 4500 TL gibi katılmak isteyen olursa özelden mesaj atabilir yada adrese gönderebilir toplama işini yapacak biri de olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamındaki arsalardan ilk gruptakilerin 350 ila 500 metrekare müstakil, ikinci gruptaki arsaların ise hisseli parsellerden oluşacağını bildirdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
hala gömmedi.
palanın başına bir iş mi geldi acaba? robotu mu bozuldu?
ABD enflasyon verisinin düşük çıkmasıyla,ABD borsalarının sert yükselmesi bekleniyor.