ges ve iklimsa tarafından yatırımcı ilişkilerinden gelen mail çok önemli aslında. artık bi şeyler başladı ve büyüyerek devam edecek..
https://twitter.com/borsa_analiz_1/s...814380545?s=20
Printable View
ges ve iklimsa tarafından yatırımcı ilişkilerinden gelen mail çok önemli aslında. artık bi şeyler başladı ve büyüyerek devam edecek..
https://twitter.com/borsa_analiz_1/s...814380545?s=20
İklimsanın geleceği çok parlak, ciddi hikayelere gebe. Gün gelir Teknosa bunun gölgesinde kalır, söyleyeceklerim bukadar:)
Sürpriz kar yazıyor bakmışsınız deli roket sabır ihtiyaç olmayan para yıllardır zararda yeni vizyon e ticaret ve ges işi neyi eksik iklimsanin favori bence tknsa..ytd
bu tahcanında elinin ayarı yok hiç
teknosa düzeltmesini yapıyor...bakalım nerede duracak ??
Bofa tekrar yukarı tarıyacak önümüzdeki günlerde kendilerine marj açıyorlar..
Bir şirket düşünün piyasa değerinin %10 u kadar yatırım yapmış..burada oran mı büyük yoksa piyasa değeri mi çok küçük..?
Geçen yıl bir elektronik eşya ne kadardı şimdi ne oldu..?
Fiyatın artması kar marjları aynı olsa dahi tüccarların kar olarak büyümesi anlamına gelir yani enflasyonun doğurduğu bir sonuçtur..şirket değerlemeleri de bu yönde büyür..biz henüz bunu yaşayamadık..!
bilanço da bu ayın sonuna kadar gelmeli...umuyorum ki çok güzel bir bilanço olsun...sabır sabır sabır..
hocam biz sabrediyoruz ama teknosa yatırımcı ilişkileri hakikaten çok rezil durumda. 3 hafta doldu onlara bir mail attım hala cevap vermediler. Iklimsa için hedefler,ciro,yatırım planı ciro vs hiçbir bilgi vermiyorlar. Tamam sabancılar bu konuda kötü ama bu kadar da kötü olmamalı...
sabancılar bu konularda gerçekten de çok kötüler...zaten kötü olmasaydılar sasayı ,yünsayı satmazlardı..biraz da türkiyenin en büyük holdingleri olduğu için biraz kibirliler...ama teknosanın yönetimine getirdikleri gerçekten de çok güzel işler beceriyorlar...ben sabancılara rağmen teknosanın çok iyi olacağını düşünüyorum..bunu inşALLAH bilançolarda göreceğiz...sabır sabır sabır...
Güzel bir haftasonu hediyesi verdi maaşallah.
https://i.hizliresim.com/lr34kyw.jpg
teknosa 2 saatlik grafiğine göre 16,00 daki kanal direncini yukarı kırmaya çok yakın...stokastik rsi gidecek daha çok yolunun olduğunu işaret ediyor..bu durumda 16,00 daki direnç yukarı kırıldığında (ki bu ihtimali benim açımdan çok güçlü) o vakit de kanal katlaması yaparak hedef 18,5 tl civarı olur...benim de bilançodan önce 17-20 aralıklarını görmesi temennim ve öngörüm vardı...endekste çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece ?? bunun gerçekleşme ihtimali artık çok yüksek...bakıp göreceğiz..sabır sabır sabır...
https://rhaajans.com/haber/12387834/...ikte-calisacak
İklimsa ayağı yere basarak ilerliyor..yolun açık olsun..
GES olayı insallah ciddi bir potansiyel barındırıyordur.
benim tekniğime göre teknosa iki saatlik trend direnci olan 16,00 ı geçti...ilk etapta trend katlaması olan 18,50 leri hedefleyecek..ama asıl hedef çanak katlaması olan 23 tl civarlarıdır...malum 14,40 ta çanak zirvesi vardı...geçmişte 14,40 ı görüp ta 6-7 lere inmişti...
bilançodan önce 17-20 aralıkları temenim idi..sanki bu gerçekleşecek görünüyor...bilançodan sonra da yoluna devam ederek ilk etapta çanak katlaması olan 23 tl civarlarındaki hedefine gitmesi gerekiyor...oraya geldikten sonra ise hedefimizi güncelleriz...tabi o sırada bilançoyu da en ince ayrıntısına kadar irdelememiz gerekiyor...küllerinden yeniden doğuyor dediğim teknosadaki gelişmeleri gözlemek gerekiyor....sabır sabır sabır...kısmet kısmet kısmet...:)
teknosada ges ile ilgili haberler düşerse veya satışı ile ilgili haber parçacıkları düşerse bu hissenin o vakit yıllık cirosu kadar olan 16 milyar tl değerlerine (80 tl ) çıkabileceğini düşünüyorum...tabi bu şu anda sadece bir temennidir...yalnız bu temenninin de gerçekleşme ihtimali var...bu iki haberde teknosa ralliye girebilir...öncesinde güzel ,çarpıcı bir bilanço iyi gelir..olası agresif çıkışlara bir temel oluşturur...nasip nasip nasip....sabır sabır sabır...
Ne hikmetse hissenetin modu çok düşük..olanca tecrübelerimle ve gücümle gayret sarf ediyorum..
Borsanın kalbi artik forumlarda değil, twetter da atiyor. Yeni gelenlerin forumlardan falan haberi yok. Onlar twetterdan başka yere ihtiyaç duymuyorlar. Biz eskiler vazgeçmiyoruz buradan.[emoji56]SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Kazançkapısı ilk günden itibaren kıymetli yorumlarınızdan ziyadesiyle istifade etmekteyiz.Şirkete dair en ufak anekdotları dahi pas geçmeden burada paylaşıyorsunuz.Elinize emeğinize sağlık.
Ayrıca sn.kekoya' da kıymetli paylaşımları için sonsuz teşekkürler.
eskiden iki tavan olan hissenin forumunda 300-400 kişi birikirdi..ama bu gün bu kadar kişi yok...ama buranın kalitesi bambaşka...buradan çok kaliteli yatırımcılar yetiştiler...emeği geçen herkese teşekürler...
Bilançoda iklimsa iyi bir ciro ve vizyon paylaşsa şöyle 30-40 tl fiyatlar bir çırpıda gelse millet üşüşse ytd.
doğrudur dostum..ben hala eskilerde kalmışım...bayağı tenhalaşmış da benim haberim yokmuş...şimdilik en canlı topik bile en fazla 50 kişi...önceleri 300 kişiler birikiyordu...tam bir hindistan trenlerine benziyorlardı...diğer platformlarda insan analiz bile yapamıyor..burada yaz yazabildiğin kadar...:)
iklimsada ges ile ilgili güçlü bir kap gelsin veya olası bir yabancı ortaklık ile ilgili bir haber düşsün...o zaman çok kısa sürede 50 ler hatta 80 ler görülür...onun dışında bilançolarımız ile gideriz..bilançolarımız da çok anlamlı ve güzel olacak...burada kaldı 13 gün..en geç 13 gün sonra bilançomuz gelecek...o zaman ak mı kara mı göreceğiz...:)