Arada gaz alıyor. Çoğu zaman işin gazını!! çıkarıyor...
Printable View
TUİK yürek yedi heralde
Yada vicdan yaptı
var bi gariplik ya, neyse
Acep petkim bugün tekrar 14.50 olurmu:whistling:
https://www.haberler.com/guncel/hayv...603483-haberi/
Varlık kuyrukları hayvancılığın merkezine kadar ulaşmış
İstenmeyen adamı kimse takmaz,yaptıkları ortada,takan trt,atv,tüpçü kanalları,döt tehlikede olduğu an bunlarda takmaz,başlarlar masum ayağına,olası yargılama sürecinde hak etmiş bile diyebilirler,çünkü onun çevresi onun gibi herkes dönek...bekleyip göreceğiz,zaten bu aya yani şubat ayına özellikle dikkat çekmiştim,benim verdiğim örnekler kesindir,bana ulaşan bilgiler öyledir,ister gaipten olsun nereden olursa olsun fark etmez:)
Sadakata bağlı sistem çözülmeye başlamış denilebilir.
Millet ittifakının güçlendiğini görmeye başladıkça .
Siyaset bilimci Seren Selvin Korkmaz ın dün akşam Halk TV deki analizleri güzeldi.
Afad : Osmaniye ili Düziçi ilçesinde saat 14.05’te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Astorun amca oğlu BVSAN BİNDE 5 in altında bir oranla sepete girmiş. P.Tesi düdüğünü öttürürler.
motorin grubunda cumartesiden geçerli olmak üzere 68 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.
Adanademirspor Fenerbahçe maçında yaşanan hakem kararları sonrası TFF hukuk müşavirliği tarafından alınan disiplin sevkleri :
Fenerbahçe başkanı Ali Koç, yönetici Erol Bilecik tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevkine ,
Fenerbahçe yöneticisi Serdar Baki ve Burak Caglan Kızılhan ‘in tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine ,
Fenerbahçe teknik direktörü Jesus kaleci antrenörü Özden Özgun’ün de tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine karar verilmiştir
https://pbs.twimg.com/media/E_A7VLqWQAIoEhl.jpg
:whistling:
Netfliks dizisi El chapo diye diye bir şey izliyorun. İzledikce kafamda değişik değişik düşünceler hasıl oluyor.
Bir şekilde izlerseniz;
Klasisik olarak eşcinselliğin rutin olduğunu,
Tabiri caiz ise bok gibi paran var iken harcıyamıyacağını
Bu işlere girer isen kelle koltukta yaşacağını falan filan vurguluyor ama! En önemlisi devlet ve baş aktör ABD nın ne halt olduğunu gözler önüne seriyor.
Sanırsın şu an ki ülkenin durumu.
Dedim ya kafam karışık .Bir şekilde seyreddip yorumlayın.
Dün Anayasa Mahkemesi (AYM) başkanını seçti. Zühtü Aslan yeniden 15 üyenin 8’inin oyunu alarak başkan seçildi...
Ama Saray’ın AYM başkanlığına yakıştırdığı Aslan değil İrfan Fidan’dı. Üstelik Saray Fidan’ı AYM başkanlığına sadece yakıştırmamış üyelere telefon açmış,*“yakın”*üyelere Saray’a çağırılıp telkinde bulunmuştu. Ama buna karşın Fidan AYM üyelerinden (Ki, çoğu Erdoğan tarafından özenle seçilmişti) sadece 5 oy alabildi!....
LM-X210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan 5 ve 6 Şubat tarihlerinde toplam 238 seferini iptal etti
THY 5-6 şubat tarihinde, İstanbul Havalimani'ndan toplam 238 seferi iptal etmiş.
LAİKLİK,yine belirtmede fayda var,forumdaş olarak hepimiz biliyoruzda,foruma uğrayanlar adına:one:
Laiklik en genel tanımıyla din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması, devletin dinler karşısında tarafsız olması, siyasi düzenin dinden değil, akıl ve bilime dayanan beşeri iradeden kaynaklanması anlamına gelir. Türkiye'de laiklik, cumhuriyetin değişmez bir niteliği ve özel öneme sahip olan ilkesidir.
Ak parti bu düzene karşı hamlede bulunduğu için:one:
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kapatma davası, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın, AK Parti'nin "laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği" gerekçesiyle, partinin kapatılması ve ilgili dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dahil 71 kişinin 5 yıl süre ile siyasetten uzaklaştırılması istemiyle hazırladığı iddianame Anayasa Mahkemesine 14 Mart 2008'de sunulmuş olup, Anayasa Mahkemesi iddianameyi 31 Mart 2008 günü kabul etmiştir. 16 Haziran günü Adalet ve Kalkınma Partisi esas hakkındaki savunmasını vermiştir. 30 Temmuz 2008 tarihinde kamuoyuna yapılan açıklamada, partinin temelli kapatılmaması, fakat hazine yardımının belirli bir oranda kesilmesi kararına varılmıştır. 6 üye kapatılması, 5 üye kapatılmaması yönünde oy kullanmışken, hazine yardımının kesilmesi hakkındaki oylamada 11 üyenin 10'u kesilmesi yönünde oy kullanmıştır.
Haşim Kılıç kapatılmasından yana oy kullanmış olsaydı şimdi ak,mak olmazdı,Haşim Kılıç hukukçu değildi,hukukçu olsaydı kesin kapatmadan yana oy kullanırdı,ülkede enkaz altında kalmazdı,guya şu,bu yapılmış,şu bunlar peşkeş çekilip özelleştirme paraları ile yapılmıştır,çoğuda rant için yap işlet modelidir...gelen sıcak paralarda peşkeş çekilmiştir bu yapılanlara faydasıda yoktur,olsaydı yap işlette olmazdı vede ülkede iş alanları olarak fabrikalarda yapılmamış,tarıma hayvancılığa önem vermemiştir,uçuk işe yaramayan ülkeyi pazarlama adına projeler peşine düşmüştür,
İşin özü,bunu gören zat sinsi hamlelerde bulundu,bunlar hep ayağıma dolanmasın diye işi kökünden halletmeye gitti,aptallarıda arkasına alarak evet oyuylan hamle başlattı ve başarılı oldu yargı dahil bütün kurumları ele geçirdi,neden rahatsız bunlara rağmen,çünkü ülkenin tamamını ele geçiremedi,ekonomik bunalım yarattı ülkede hep kendine çalıştı ve halk uyandı,çünkü halk aç,aç insan neler yapmazki !!!
Dış büyük devletler ülkemizden desteğini çekiyor zat yüzünden,bunu zat kullanırmı dış güçlerin oyunuydu bu ekonomik bunalım yapanlarda oydu,ondan onları kovduk dermi,aynen der,çünkü her olumsuzluğu kullanan bir kişiliği var,peki tutarmı:whistling:
Netfix in rutin diye yazdım gerçi sanırırım gözden kaçtı. Ama adamlar her dizisinde bu konuyu işleyip beyinlere sokmaya çalışıyorlar, beni irite eden nokta bu. Amaçları ne bilinmez. Neyse asıl konudan sapmadan önerdiğim dizi biraz entresan, o bölümlerini hızlı geçiyorum. LGBT düşmanı değilim ama, insanın gözüne sokulunca ben rahatsız ediyor .Bazı şeyler doğal akışına bırakılmalı diye düşünüyorum. Ne bu konuda insan katledeceksin nede kabul ettirmeye çalışacaksın. Su akıp yolunu buluyor.
Her zaman derim .Bu konuya şiddetlle karşı çıkanlar kesinlikle incelendiğinde eğilimi olanlar veya kendini gizleyenlerdir.
Evde 2-3 yıldır netfliks var aklıma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takıntı olacağım kizacağımız şeyleri izlememek elimizde. İzlemezsek yenilerini koymazlar.
ATATÜRK TÜRKİYESİ yokluktan varlığa
Son 20 yılda yaşananlarda varlık içindeyken yokluğa geldik.
Yoklukda yaşananlar.Diye diye 70 lere vura vura.gelen akp
O beğenmediğini bu dönemde yaşatmaya başladı birde tüm emekliler ve çalışanların maaşından yalan enflasyon verileri ile çalıyorda.
İstanbul Valisi Yerlikaya: 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre
-İlimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle
-Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir
Ankarada tatil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da konsoloslukların kapatılması) Dışişleri Bakanlığımız bunları çağırdı, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanız hesabını ağır ödersiniz dedi"
K.Maraş merkezli büyük bir deprem olmuş.Yıkım ve maalesef can kayıpları var. Geçmiş olsun.
Afad : Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Afad : Tüm il AFAD Müdürlükleri teyakkuza geçirilmiş olup; arama kurtarma başta olmak üzere tüm ekiplerimiz bölgeye sevk edilmektedir.
Tüm Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Afad : Saat 04.17’de meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki #deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.
Afad : 05:45 itibariyle güncelleme : Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
Depremin ardından en büyüğü 6,6 büyüklüğünde olmak üzere 17artçı deprem meydana gelmiştir.
Deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.
Afad : 06:32 itibariyle : Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
Depremin ardından en büyüğü 6,6 büyüklüğünde olmak üzere an itibarıyla 42 artçı deprem meydana gelmiştir.
Deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.
SAKOM’dan alınan ilk bilgilere göre an itibarıyla Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman ve Malatya’da 76 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis’te 440 vatandaşımız yaralanmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti en yüksek seviye olan 4.derece acil durum ilan etti.
çok çok geçmiş olsun olsun da Adana da 17 katlı bina nasıl yıkılır diğer illerde de yıkılan binaları sorgulayacak erdeme ulaşamıyıcağız ben buna daha çok üzülüyorum kızıyorum sinirleniyorum