Enpara 11.50 duz mevduati da geberik zaten
Enpara 11.50 duz mevduati da geberik zaten
Ykb 100 k ustu dolar 11.85 tl + 15 usd ek getiri orani aldim
Nasıl bir hesaplama oluyor? Örnek verebilir misiniz?
HSBC 3 ay vadeli 500+K %36 ile bağlandı
ben var anlamamak beyaz adam :party:
anlayanlar anlamayanlara anlatsın.:kahkah:
😁😁😁 ama merkez bnk yani reis verecegi icin vermeyebilirde. Ama vereceğiz diyola... Ayrica o 15 lik getiri stopajlida olabilirmis, olmayabilirmisde.
Sonunda veriyor... Eytliyiz yaa gozumuz gormuyor😁😁😁😁
Rustu saracoglu eski mb baskani bir teklif cok cazipse kabul etmeyin diyor
Sizce 15 cok cazip mi?
Dolar dolar deniyor ama enflasyon doları da yiyor. Zeytinyağına yatırım yapsak daha iyi konurdu enflasyondan.
Hanım eyt den emekli olup bugün ikramiyesi hesaba yattı o parayla 25000 dolar alıp yüzde on üçten ddm yaptık 3ay sonra 600dolar kar payı alucez......ytd
doların 3 aylık artışı % 2.5.. kıyma fiyatı ikiye katladı neredeyse..
yazın bu turistik oteller nasıl döndürecekler merak ediyorum.. döviz geliri sabit.. tl maliyetler fırlamış..
Arkadaslar kkm varken değerlendirmek lazim. Bu sene son zaten. Eğer baska bir risksiz bir yatirim önerisi varsa degerlendirelim. Su ortamda risk almak sabır ister.
Yoksa borsada bankalar cok ucuz. Secimden sonra duruma göre değerlendirilebilir
üstünü devletin tamamladığı kkm de siz bankanın yerinde olsanız faizi yükseltirmiydiniz? zaten faizler 25 bandında. isteyen düz mevduat yapar isteyen kkm.
Kaynağı olmayan sey sadece döviz , filmin sonu nerede ne zaman gelir bilmem
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "durağan"dan "negatif"e revize etti. ForeksHaber anketinde beklenti görünüm ve notun değişmeyeceği yönündeydi.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...LP_IqjzQQ&s=19
para piyasası fonlarında oranlar nasıl?
günlükte en yüksek faiz hala nkolayda mı?