Sana da deve dikeni yollayam tapaya çok iyi geliyor dediler
Printable View
Hesaplamam doğru ise 270 milyar dolar piyasa değeri var
Bankalar 35, Holdingler 25 milyar dolar ile en büyük sektör.
Havacılık, Cam ve Savunma tek fima çok baskın.
https://i.hizliresim.com/gea815m.jpg
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB üyeliğiyle ilgili ses getiren açıklamasına bir destek daha geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in ardından Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin AB üyeliği arzusunu destekliyoruz." ifadelerine yer verildi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşeceği saat de belli oldu.
Çağrı koza 60 oldu dediğin gibi
Dolar gene sıkıştı, flamasını da yaptı. Hayırlısı bakalım...
Bofa algocuları güzel tokatlamış yine günlük pastada
Yonca TA atabilen olur mu acaba ??
33 de ne var, takıldı kaldı buralarda :he:
Çok faydalı bir bitkiymiş deve dikeni ayfosya abi,biraz gogılda araştırdım tapadan hariç herbişeye iyi geliyormuş, özetle Deve dikeninin sağlık açısından faydalarından bazılar
Karaciğerinizi korur.
Beyin fonksiyonunu geliştirir.
Kemik sağlığını destekler.
Kansere karşı korumaya yardımcı olabilir.
Yüksek kolesterolü düşürür.
Anne sütü üretimini artırabilir.
tapa neyse diyordum bende arastirdim google da falan bir sekilde ogrendim gibi :) ..arastirirken denk geldi karpuz kabugunun beyaz kismi cok faydaliymis o konuda ...
Ali Cağatay
@AliCaatay
·
25 Haz
Türkiye Varlık Fonu ilk yönetimi şu isimlerden oluşuyordu: Mehmet Bostan, Himmet Karadağ, Yiğit Bulut, Oral Erdoğan ve Kerem Alkin
Mehmet Bostan tutuklandı.
Diğer üyelerle ilgili geçmiş dönem işlemleri acaba soruşturulacak mı?
Malum, Erdoğan o dönemde tümünü görevden almıştı.
çalmaya bu kadar meyilli olan bir iktidar sence ab ye girer mi ?
halbuki çoook önceden girme ihtimali yakındı hatta son vizeler kaldı. ama bizimkiler rahatlıkla milyonluk uçaklara ve şahsi jetlere yolsuzluzlukları istedikleri gibi yapamayacağını da biliyordu ab ye girersek o nedenle ülkeyi ve vatandaşı çok daha kolay ve rahat emcükleriz diyip vaz geçti akape.
Ali Cağatay
@AliCaatay
·
27 Haz
@AliCaatay
adlı kişiye yanıt olarak
25 milyon dolar komisyon aldıkları iddiasıyla TVF Eski Başkanı Mehmet Bostan’la birlikte tutuklanan Bülent Göktuna, Turkey-UK Sweet Talk Forum(Tatlıdil Forumu) kurucusu ve Binali Yıldırım’ın “çok yakın dostuâ€
Örümcek ağı genişliyor. Hadise, giderek heyecan verici hale geliyor.
karakemal ,
nerelerdesin hala londra vs diyecekmisin :)
imf ye gitmemek için darbeye destek veren katarlıların ve arabların bi yerini neden yalıyorlar ?
Para, para, para
Para, para, para
Varlığı bir dert yokluğu yara
Para, para, para
Para, para, para
Varlığı bir dert yokluğu yara
Para, para, para
Para, para, para
Yokluğu başka dert fazlası bela
Para, para, para
Gömeceğim seni bir gün mezara
Para, para, para
Para, para, para
bilim insanları artık yapay zeka ile ilk insn bilincini veya yapay hücre ve haliyle yaşayan bir organizma yaratmayı başardı.
hatta o hücreye görevler bile veriyor ve hücre yapıyor yaparkende öğreniyor.
bunu söylemek için girmiştim foruma yalakları görünce gecikti.
meraklılar için
https://www.youtube.com/watch?v=thsJTASTpBg
şu videoyu iyi izleyin. :-))))
türkiye yine önde .
hemde çöp alımında.
https://www.youtube.com/watch?v=EzJPwC-MnyY
İsveç'in Nato'ya girişine razı olmuşuz.
Karşılığında ne aldık acaba
part 2 daha beter .
https://www.youtube.com/watch?v=aDCznz8rINY
insanlık son 100 yılını yaşıyor. bu da s.hawking in sözü.
İsveç üyeliğine onay verilmesi Banka ve finans hisselerine pozitif etki eder mi acaba ? İsveç Ab üyeliğine destek verecek denmiş ama zaten Avusturya Fransa ve anti Avrasya grubu karşı çıkıyordu üyeliğe
AA:
Türkiye, İsveç ve NATO görüşmesinde, müttefikler arasında savunma ticaret ve yatırımlarında yaptırım olmaması ve engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmakta mutabık kalındı.
-aselsana yarar mı acaba, müttefikler arasında diyo, savunma diyo, yaptırım diyo..
Yersen.....
Üst düzey Türk yetkili, Vilnius'taki üçlü toplantıda Türkiye'nin, yaptırımların kaldırılması ve vize serbestisi dahil AB sürecine ilişkin tam destek aldığını bildirdi. -AA
Üst düzey Türk yetkili, Vilnius'taki üçlü toplantıda Türkiye'nin, yaptırımların kaldırılması ve vize serbestisi dahil AB sürecine ilişkin tam destek aldığını bildirdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Özel statüde Üyelik başvurusu en akla yatkın olanı
Halkına seven bir lider Rte ekonomik gelişme sosyal büyüme ve insani gelişme için mutlaka mutlaka lüzüumsuz bir siyasi kafatasçılık olan ab parlemento temsil olayını 1/10 ile sınırlandıran 20-30 sene ve sonrasında tüm ab parlementolarında bu sınır 1/1 kaldıran bir anlaşma yapılabilir
Bu neler sağlar direkt ab üyesi olabiliriz
Siyasi baskı ab üstünde olmaz Türkler gelecek korkusu olmaz
Gereken ilerleme sağlanırsa zaten 30 sene sonra karşılıklı saygı dolu bir boşanma ile neticelenir veya 1/10 oranında siyasi temsil bizi ab yakınlaştırır ve Türkler öcü değilmiş alalım bu delikanlı insanları derler özellikle Avusturya Fransa ve Almanlar sorun çözülür
Bize mize traş arkadaşlar sabıkalı arızalı kaçak hırsız tipe vize vermesinler zaten ben serbest dolaşımı değil gelecek hukuki insan hakları düzenleme ve ekonomik sosyal katlıyı önemsiyorum
Yemişim 90 milyon insanı orda 5 milyon euro’luk zırhlı Mercedes’lerle temsil işin yollanacak 100 Türk milletvekilini Türk halkına hiç bir faydası olmayan siyasi budalalığa son vermek zorundayız ve realist olmak zorundayız !
Aslında rte 2012 de özel statüyü gayet net REFERANDUM ile milletimize kabul ettirdik neden geç kalkındı anlamış değilim
Ben anlaşmalı şartlı tam üyelik diyorum özel statüde tam üyelik hakları var ama tek farkla Ab parlementoda siyasi gücün olmayacak ve karşı çıkaran ülkelerin ekindeki kozu ve samimi karşıtlıkları da test edilmiş olacak buna hayır derlerse zaten ebediyen bizi yakınlarında bile görmek istemiyorlar demektir !
Ab üyeliği ile ab ye özel statüde tak üyelik arasında Tc devletimin halkının gündelik hayatını etkilemek en ufak sorun dahi yok , katılımda karar ab mecliste karar alma avantajları bilmem ne şartları şu bu teknik zorluklar da bahanesidir bu işin zaten ! Gümrük birliğine devam etsek daha mı iyi olacak durumumuz Rezil rüsva bir gücümüz var ab nezhlnde çok kısıtlandık çok ab ye tam üyelik vizyonu realist kurgulanmalı bu önemli bu sayede borsa hocam 1000-3000 dolara gider zaten
"Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?"
:)
Vadelinin yüzü gülüyor.. Sabah bir gap daha yapsında gülmeye devam edelim
Nr oldu
Birliğe bugün mü
Yarın mı gireceğiz
Sabahı bekleselerdi.
Yolluk hazır değil şimdi..
Reis de işi biliyor ha
Hep olmayacak şeyler istiyor.
Arkada şahsi hesap kapatıyor gibi.
Sonuç Avrupada bir iki ılıman devlet başkanı kaldı.
Onların yerine radikaller seçilmeye yarar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu forumda neler gördük yaw..
kendini dev aynasında görüp .. şangay beşlisine girdik... girersek doları mahvetcektik abd çökecekti.
noldu
rusya çöktü :he:
KKM yüz yılın icadı. helal reyise dediler..
doları bitirdi dediler..
noldu
dolar 30 larda :he:
neden oluyor bunlar..
cahiliz cahil.
Viop 30 akşam seansı en yüksek kaçı gördü...yazabilecek var mı....ne ballıymış akşam akşam arkadaş ....gitmez dediğim yerden kontratları yazdım gitmiş ....
bulmuşlar kara kekoları
rask edip eylenirler...
dimi ozan
8000 bin puan yukarıda, yakında 8000 endeks olur, 4400 de konuyu izleyenler izlemeye devam eder. Ne dedik, senet dedik, sanayi senedi.