gürcistan başlığında konu ile alakasız olacak ama şerrro 32,63
32,69 da direnç var mı egeduk üstadım yetişşşşş
Printable View
gürcistan başlığında konu ile alakasız olacak ama şerrro 32,63
32,69 da direnç var mı egeduk üstadım yetişşşşş
O değil de…
Dün Viop başlığında , mezuniyet töreninde nasıl giyinilir nasıl giyinilmez.
Kıyafet açık seçik mi onu tartışıyorlar.
Bu konuların yeri dolar başlığıdır dedim. Yanlış başlıkta tartışıyorsunuz. Biri tam bana sarıyordu ki canımı zor kurtardım ve olay mahalini terk ettim.
yok tınaz abi o nasıl söz bi sitemim yok ege ustad arada oyle yazınca ona gonderme yaptım
yoksa burası koy dötüne doların sana bişi olmasın başlığı
teknik analiz başlığı diğer tarafta
şerro nasıl yuzde 1,20 arttı güpegündüz anlamadım
Şifreye geçiyordu hatırladım.. :yes:
Leylekli... pardon boynuzlu banka maaş ikramiyesi benim 12 bin gayme, annemin 9.250 gayme ikramiyesini kuruşu kuruşuna ödedi, yamuk yapmadı.:yahoo:
Osmanlı protokol kurallarına göre kadınefendiler çocuklarına göre değil, evlenme tarihlerine göre sıralanmışlardır. Bu sıraya göre kadınefendiler şu şekilde sıralanırlar:
Başkadın
İkinci Kadın
Üçüncü Kadın
Dördüncü Kadın
Cehalete her türlü çare vardır biz de.:kahkah:
Bi ikramiyem bile yok. Ne ikramiye ne promosyon, böyle hayatın ızdırabını...
Koya koya yoruldum.Dün sıcak da çarptı, ortalık da cıbıldak cıbıldak dolanıyorum. Tam bişeylere koymalık da işte bazen derman olmuyor
https://resmim.net/cdn/2024/06/14/fcDSTG.jpg
Gözümüz aydın emekliyi sike... pardon kökleyecekleri kesinleşti gibi.:yahoo:
Bulgaristan'da oluşan -69 derecelik soğuk hava kütlesinin Romanya'yı etkilemesinin ardından, şimdi de Türkiye'nin bu durumdan etkilenebileceği uyarısı yapıldı
Eğer köklemeye devam ederlerse, 2025 yılbaşında % 25 daha artışla bile emekli maaşı 11 bin gayme ancak olur.
Koyup koyup durduk. Fırtına çıktı dışarıda. Üstümü giyineyim, bir de cuma mıydı bugün 🫡
Emekliye para vermemek için en düşük emekli aylığı 7.500 - 10 bin diye adet çıkarttılar ve yine her zaman ki gibi çarşafa dolandılar şimdi işin içinden çıkamıyorlar.
Bir islem vergisi dedikodusu cikardilar tam 14 gun dustu bu borsa.
Bugun diyorlar ki, yok oyle bir sey.
Ulan yatacak yeriniz yok sizin be, yatacak yeriniz yok.
Aslinda bilicli yapmiyorlar, ne yapacaklarini bilmedikleri icin savruluyor, adam konusurken, iyi birseyler soyledigini saniyor, sonuclarini degerlendirebilecek bir kapasite yok.
Allah bu milletin yardimcisi olsun.
https://resmim.net/cdn/2024/06/14/fcXc0i.jpg
Madem bir şe refsizlik yaptın sırıtmayacaksın...
Havalar ne güzel yaz havası var idi şimdi sonbahar havası olmuş .
Doğalgaz yakmazsak yorgan artı battaniye takviyesi şart olacak .
Balkon keyfi hayal oldu bugün 😢😢😢
Sinan Ateş in eşi Ayşe Ateş, suikasta ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ya açık mektup yazdı.
Yaşanan gelişmeleri kronolojik olarak sıralayan Ateş, Bu siyasi cinayeti adi bir sokak kavgası gibi göstererek üzerini örtmeye çalışan karanlık bir el var ifadesini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Yıl 2019 yazın
Özgür efendi buğday mitinginden sonra, asgari ücret mitingi yapacakmış...
Geçmiş olsun, bunları Reyislen görüşmeden yapacaktın...
Herif resmen kendini etkisiz eleman yaptı...
İnönünün " Muhalefet, muhalefet etmek için vardır." lafını da duymadın?