Sayin Mahxx, bilgilendirme icin tesekkurler.Yeniden bulustugumuza sevindim, iyisindir umarim.
Yapistirdiginiz karardaki yapilan imar degisikligi detaylari hakkinda bilginiz var mi acaba?
Sayin Mahxx, bilgilendirme icin tesekkurler.Yeniden bulustugumuza sevindim, iyisindir umarim.
Yapistirdiginiz karardaki yapilan imar degisikligi detaylari hakkinda bilginiz var mi acaba?
Sayın Tertip bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.Uzun zamandır bende sizin gibi yoğunluktan forumu çok fazla takip edemedim.
İlk dönemlerdeki olumsuzluklar benide karamsarlığa düşürdü ama sayın Gülbayın büyük gayretleri ile bu noktaya gelinmesi her yatırımcı gibi benide sevindirdi.
Kararda benim anladığım projenin özellikle rekreasyon alanlarının genişletildiği ve sosyal donatı ve altyapıda bazı iyileştirmelere gidildiği görülmekte.Bu plan revizyonu olumlu bir yolda ilerlendiğinin göstergesidir.Zaten 2018 bütçesinde buraya bir kaynak ayrılmıştı yeni başkan yapmakta biraz gönülsüzdü ama baskılar sonucu bu noktaya gelinmesi bölge yatırımcısının önünün açık olduğunun göstergesidir.
Sayın Tertip tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
Sayın, TCOGLU, Sayın Levent Kaya, Sayın Aslı, Sayın Mahxx güzel paylaşımlarınız dan dolayı bende sizlere teşekkür ediyorum. Kanal Ankara ve Boğaz projesi,Yolun Altı Alt Yapı ve Yolların Açılması, Yolun Üstü İmar ve alt yapı çalışmaları, Karataş, Mühye,İmrahor vadisi, Yakub Abdal Mahallesi, alt yapı ve imar çalışmalarını başlatana kadar verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaları görüyorsunuz. Takdir edip, kıymet bilen arkadaşlara helali hoş olsun. Durmak yok yolumuza devam. Selamlar...
Değerli Forum Üyeleri, Sabah Gazetesi Grubu ile yapmış olduğumuz haber ve röportajlar yarın SABAH ANKARA Gazetesinde yayınlanacaktır. SABAH ANKARA Gazetesi alarak takip edebilirsiniz. Buradan sekiz yöre muhtarımıza ve Murat Soyaltay kardeşimize teşekkür ediyorum. Hepinize hoşçakalın diyorum.
[IMG]https://i.hizliresim.com/vjGBQm.jpg[/IMG]
Sayin Gulbay, gerek maddi gerekse manevi her turlu fedakarligi yaparak,yasam boyu edindiginiz tecrube ve kisisel
kontaklarla Muhye Karatas Yakupabdal ile ilgili imar sorununu ve Kanal Ankara projesini gerek mahalli ve gerekse ulusal basinda devamli gundemde tutarak siyasi otoriteyi etkilemeyi ve baski altinda tutmayi basardiniz. Bunun icin size ve Murat Soyaltay Beye, Savas Ozcan Beye ve yoremizdeki 8 muhtarimiza ne kadar tesekkur etsek azdir.Eger secim oncesi bu bolgede bir imar calismasi baslayip biterse bunda sizin payiniz gercekten coktur.Bu ugrasta emegi gecen siz arkadaslari saygi ve sevgi ile selamliyorum.Sizde lutfen alcak gonullu olmayi birakin ve bu basarinizdan dolayi gurur duyun.Yaptiginiz is parayla pulla yapilamiyacak kadar buyuk.Tekrar cok tesekkurler
Sayin Gulbay , size ve emegi gecen, yardimci olan tum arkadaslara ve seslerini duyuran muhtarlara ve bize sesimizi duyurma firsati veren Sabah gazetesine cok , cok tesekkurler. Bundan sonra artik bir seylerin olmasi lazim, yetkililer daha ne kadar Baskentin ortasinda medeni dunyada , bu mahallelerin surunmesine goz yumacaklar, insaf be birader yetti artik!!
Sizinle yaptigimiz konusmalarda yillarca verilen sozleri bekledik ve gorduk ki sozler verildigi gibi kaliyor bundan sonra beklemek yok pesini birakmayacagiz dediginizde konuyu gundeme getirme ve mucadele anlaminda bu boyuta cikacaginizi dusunmemistim Sn.Gulbay.Yorenin muhtarlarini biraraya getirmek,bolge ile ilgili sorunlari gerek yerel gerekse ulusal basinda dile getirilmesini saglamak ve en guzeli hazirlattiginiz pankartin duzenlenen kongreye alinmamasi nedeniyle cumhurbaskaninin gorebilecegi sekilde pankartin muhtarlarca acilmasi yaratici eylemlerdi.Bolge icin yapilan (hangi boyuttta olursa olsun)her caba son derece degerliyken sizin devreye girmeniz ile olay bambaska bir boyuta ulasti.Kendi capimda yatirim yapmis beklerken sizden sonra bimere,cimere,mavimasaya gonderilerle sizin cabaniza kendi capimda destek vermeye calisirken buldum kendimi.(Uzaklardan ancak bu kadar oldu)Bu kadar mucadeleden sonra duracaginizi dusunmuyorum.Size her turlu cabaniz icin tesekkur etmek isterim.Sizin disinizda bolgenin gelisimi icin mucadele eden herkesede tekrardan tesekkurler.Burada yazmayi sonlandirmis olmama ragmen bunlari dile getirmek icin son olarak bunlari dile getirmek istedim.
Arkadaşlar Yakupabdal 1205 parselle ilgili görüşlerinizi rica ediyorum
Originally Posted by tertip Sayin Gulbay, gerek maddi gerekse manevi her turlu fedakarligi yaparak,yasam boyu edindiginiz tecrube ve kisisel kontaklarla Muhye Karatas Yakupabdal ile ilgili imar sorununu ve Kanal Ankara projesini gerek mahalli ve gerekse ulusal basinda devamli gundemde tutarak siyasi otoriteyi etkilemeyi ve baski altinda tutmayi basardiniz. Bunun icin size ve Murat Soyaltay Beye, Savas Ozcan Beye ve yoremizdeki 8 muhtarimiza ne kadar tesekkur etsek azdir.Eger secim oncesi bu bolgede bir imar calismasi baslayip biterse bunda sizin payiniz gercekten coktur.Bu ugrasta emegi gecen siz arkadaslari saygi ve sevgi ile selamliyorum.Sizde lutfen alcak gonullu olmayi birakin ve bu basarinizdan dolayi gurur duyun.Yaptiginiz is parayla pulla yapilamiyacak kadar buyuk.Tekrar cok tesekkurler.
*Sayın Tertip, güzel paylaşımınız dan dolayı ben de size teşekkür ediyorum. Selamlar.
Originally Posted Aslı Sayin Gulbay , size ve emegi gecen, yardimci olan tum arkadaslara ve seslerini duyuran muhtarlara ve bize sesimizi duyurma firsati veren Sabah gazetesine cok , cok tesekkurler. Bundan sonra artik bir seylerin olmasi lazim, yetkililer daha ne kadar Baskentin ortasinda medeni dunyada , bu mahallelerin surunmesine goz yumacaklar, insaf be birader yetti artik!!
*Sayın Aslı güzel paylaşımınız dan dolayı bende size teşekkür ediyorum. Selamlar...
Originally Posted by Taylan Sizinle yaptigimiz konusmalarda yillarca verilen sozleri bekledik ve gorduk ki sozler verildigi gibi kaliyor bundan sonra beklemek yok pesini birakmayacagiz dediginizde konuyu gundeme getirme ve mucadele anlaminda bu boyuta cikacaginizi dusunmemistim Sn.Gulbay.Yorenin muhtarlarini biraraya getirmek,bolge ile ilgili sorunlari gerek yerel gerekse ulusal basinda dile getirilmesini saglamak ve en guzeli hazirlattiginiz pankartin duzenlenen kongreye alinmamasi nedeniyle cumhurbaskaninin gorebilecegi sekilde pankartin muhtarlarca acilmasi yaratici eylemlerdi.Bolge icin yapilan (hangi boyuttta olursa olsun)her caba son derece degerliyken sizin devreye girmeniz ile olay bambaska bir boyuta ulasti.Kendi capimda yatirim yapmis beklerken sizden sonra bimere,cimere,mavimasaya gonderilerle sizin cabaniza kendi capimda destek vermeye calisirken buldum kendimi.(Uzaklardan ancak bu kadar oldu)Bu kadar mucadeleden sonra duracaginizi dusunmuyorum.Size her turlu cabaniz icin tesekkur etmek isterim.Sizin disinizda bolgenin gelisimi icin mucadele eden herkesede tekrardan tesekkurler.Burada yazmayi sonlandirmis olmama ragmen bunlari dile getirmek icin son olarak bunlari dile getirmek istedim.
*Sayın, Taylan güzel paylaşımınız dan dolayı bende size teşekkür ediyorum. Selamlar...
Mustafa Tuna HaberTürk TV’de...
Değerli forum üyeleri ,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa TUNA'nın HABER TÜRK Açık ve Net proğramındaki videosunun linkini sizlerle paylaşıyorum . Selamlar...
https://youtu.be/cz_jrI5tYXc
Gölbaşında taş ocakları toki tarafından imarlanıyor diyorlar, yedi bin dönüm toki arsası var orda , karataşda 3-4 bin dönüm hazine arazisi var , kanal ankara ihalesi yapılıp . Kızılay- Dikmen- trt- Karataş mühye otoban altı- Karataş yeni imar bölgesi-yaylabağ- toki taş ocakları-Gölbaşı üniversiteler metro hattı gelirmi acep
Değerli forum üyeleri Facebook ta yeni grup kurduk. KANAL ANKARA grup, fotoğraflarımız , '' Kanal Ankara İmar Özlemi'' lütfen bu gruba dahil olunuz.
[IMG]https://i.hizliresim.com/W7LGnq.jpg[/IMG]
*Yörenin imar,alt yapı ve en önemlisi KANAL ANKARA ile ilgili bomba haberleri Facebook Kanal Ankara grubun da da yazacağım. Bu gruba dahil olarak takip edebilirsiniz. Selamlar...
Arkadaşlar bu dönem ki emlak vergisinde ciddi artış oldu 3 kat kadar cuma günü Çankaya belediyesine gittik nedenini araştırmak İçin, Büyükşehir tarafından yükseltilmiş olduğunu Ankara Boğaz’ı kapsamında ki yerlerin sokak ve caddelerinin belirlenmiş olduğunu söylediler bölge halkına hayırlı uğurlu olsun...
Değerli Arkadaşlar;
KANAL ANKARA Forum grubunu kuran Murat Soyaltay kardeşime hayırlı olsun diyor, 8. muhtarımıza bugüne kadar verdikleri mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyor, sizlere ilk müjdeli haberi vermek istiyorum.
KANAL ANKARA ve BOĞAZ PROJESİ yörenin imar çalışmaları başlayana kadar yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca 11.04.2018 Çarşamba (yarın) SONSÖZ GAZETESİ'nde sürmanşetten çıkacak olan güzel haberi sizlerle paylaşıyorum. Yarın SONSÖZ GAZETESİ alarak takip edebilirsiniz. Hepimize hayırlı olsun. Durmak yok, mücadeleye devam...
http://i.hizliresim.com/m29MMR.jpg
http://i.hizliresim.com/rOb50m.jpg
Sayin Gulbay , bolge icin simdiye kadar yaptiklariniza cok tesekkurler. Pek cok gelismeyi bu topikte bizlerle paylastiniz, umit verdiniz. Bundan sonrada haberleri Facebook ta kurmus oldugunuz Kanal Ankara forumundan, grubundan zevkle izlemeye devam edecegiz.Size katkida bulunan arkadaslara ve muhtarlara tekrar selamlar sevgiler
Sayin Gulbay, Face book Kanal Ankara sitesine baktim, simdilik bos gorunuyor,acaba birden fazlami Kanal Ankara var, yoksa isimmi yanlis?
Değerli Forum Üyeleri;
Oğlum Volkan Memduh Gültekin'in haber sitesi Haber Ankara'da, bu Cumartesi (yarın) canlı yayın konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Doç.Dr. Mustafa Tuna olacak. Haber Ankara Facebook sayfası üzerinden vatandaş sorularını soracak, Sn. Başkan yanıtlayacak. Sorularınızı sizde canlı yayında iletebilirsiniz. İzlemeniz dileğiyle...
Tanıtım videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/haberankara...3752929994111/
Değerli Arkadaşlar;
Canlı yayını tekrar izledim. Başkanın açıklamaları bana umut verdi. Gayet güzel bir açıklama yaptı. Sn. Başkan Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işlerinin biteceğini ve hemen ardından ihaleye çıkılacağını belirtti. Ben buradan müjdeli haberi vereyim. Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işleri bitmiş, Mayıs sonuna kadar ihaleye çıkılmış olacak. Herkes malının kıymetini bilsin. Mecbur kalmadıkça malını satmasın. Emeklerimiz sonuç veriyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Haber Ankara canlı yayın videosunu yeniden izleyenler açıklamaları net olarak görecektir.
Herkese selamlar...
Canlı yayın linki: https://www.facebook.com/haberankara...4865196549551/
Değerli Forum Üyeleri; Sonsöz Gazetesi'nde yer alan ''Kanal Ankara İhaleye Çıkıyor'' haberinin linkini sizlerle paylaşıyorum:
http://sonsoz.com.tr/wp-content/uplo...Z-STANDART.pdf
[ [IMG]http://i.hizliresim.com/LbLG7z.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.hizliresim.com/OoPaJ3.jpg[/IMG]
Facebook Ankara Arsa-Tarla-Bilgi-Haber grubunu kurduk
Sizlerde en güncel Gayrimenkul Haber ve bilgilerini öğrenmek istiyorsanız grubumuza bekliyoruz..
Saygılar
Toki Arsaları Satışa çıktı...
Satışa çıkan Arsaların Listesi Facebook Grubumuzda..
Ankara Büyükşehir Belediyesi,Nisan ayı Meclis Kararları yayınlandı.
Detaylar Facebook grubumuzda
Ankara Arsa-Tarla-Bilgi-Haber
Konunun bölgeyle alakasını anlayamadım.
ANKARA ÇANKAYA ALACAATLI
ANKARA ÇANKAYA ALACAATLI
ANKARA ÇANKAYA ALACAATLI
ANKARA ÇANKAYA ALACAATLI
ANKARA ÇANKAYA ALACAATLI
ANKARA ÇANKAYA ÇAY YOLU-1
ANKARA ÇANKAYA ÇAY YOLU-1
ANKARA GÖLBAŞI TAŞPINAR
ANKARA GÖLBAŞI TAŞPINAR
ANKARA GÖLBAŞI VİRANCIK-ÖRENCİK
ANKARA GÖLBAŞI VİRANCIK-ÖRENCİK
Yukarıda satışa çıkarılan yerlerin önemli bir bölümü mevcuttur.
Kaçırdığım bir nokta mı var acaba? Şimdiden teşekkürler.
Sayın ninja;
Haklısınız,bahsedilen bölge ile alakalı değil.
Formda bilgi paylaşımı yapmakta yasak değil sanırım.
Emlak Vergisinde indirim nasıl alınır?
İmar durumu tarla olan taşınmaz imarlı gösteriliyor!!!
Detaylar!!!!!!Facebook Ankara Arsa-Tarla-Bilgi-Haber grubumuzda.
Değerli Forum üyeleri ,bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi üst düzey arkadaşımı ziyarete gittim. Kanal Ankara Ankara Boğazı Projesinin en son durumu hakkında bilgiler aldım. Benim yanımda ilgili proje birimini aradı. Proje çizim işlerinin bittiğini, ufak tefek rötuşların kaldığını, rötuşların 1-2 gün içerisinde bitirileceğini, ondan sonra ihale aşamasına geleceğini, yani Mayıs 2018 sonuna kadar ihaleye çıkmış olacağını söyledi. Bu güzel haberleri de sizlerle paylaşmak istedim. Hiç bir sıkıntı yok, daha önce sizlerle paylaşmış olduğum haberlerin doğruluğu ortaya çıkıyor. Gelişmeler güzel, herkesin içi rahat olsun. Herkes malının kıymetini bilsin, durmak yok yolumuza devam. Selamlar...
(14-04-2018 tarihinde KANAL ANKARA facebook grubunda paylaştığım güzel haberlerimi buradan sizlerle paylaşıyorum)
(Bayram Gültekin, Haber Ankara'nın canlı videosunu paylaştı. 14 Nisan, 16:19
Değerli Arkadaşlar; Canlı yayını tekrar izledim. Başkanın açıklamaları bana umut verdi. Gayet güzel bir açıklama yaptı. Sn. Başkan Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işlerinin biteceğini ve hemen ardından ihaleye çıkılacağını belirtti. Ben buradan müjdeli haberi vereyim. Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işleri bitmiş, Mayıs sonuna kadar ihaleye çıkılmış olacak. Herkes malının kıymetini bilsin. Mecbur kalmadıkça malını satmasın. Emeklerimiz sonuç veriyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Haber Ankara canlı yayın videosunu yeniden izleyenler açıklamaları net olarak görecektir.
Herkese selamlar...
Canlı yayın linki:https://www.facebook.com/haberankara...4865196549551/
Tapu Harcında İndirim...
Detaylar Facebook Ankara Arsa-Tarla-Bilgi-Haber grubumuzda..
Arkadaşlar bilgileri burada paylaşırsanız seviniriz. Burası sosyal medya ağınızın reklamı için değil bilgi paylaşımı için var. Sosyal medya ağlarını tercih etmeyen insanlarda forumlardan takip edebilsin diye burada paylaşım yaparsanız daha yararlı olur.
Arkadaşlar ortam bayağı sessiz gelişme yok mu?
Herkese selamlar
Neticesi merakla beklenen bir secime gidiyoruz.Neticesi ne olursa olsun 2019 Belediye secimlerinide etkileyecek bir secim.
Tabii buda Karatas, Yakupabdal bolgesindeki tasarlanan imar calismalarini kesinlikle etkileyecek olan bir secim olacaktir.
Burada deginmek istedigim secim sonrasi Belediyelerin imar calismalarini simdiye dek oldugu gibi bir planlama sirketine mi yaptirmaya devam edecekleri yoksa olusan sorunlari ve rant kavgalarini gorup bundan boyle bu imar calismalarini kendi bunyelerindemi yapacagi. Bunun ilk orneginide Mamak belediye Baskani Mesut Akgul verdi. Bundan boyle butun imar calismalari Mamak Belediyesi bunyesinde kurulacak ekip tarafindan yapilacak, mevcut Planlama sirketlerinin imar calismalari iptal edilip durdurulacaktir. Ayni seyi Buyuksehir Belediyesi de uygular mi bilinmez ama, yaparsa da beni fazla sasirtmaz.Simdilik gorunum Karatas taki otoban ustu imar calismasinin pek cok belirsizlik nedeni ile Belediyeye sunulmadigi , hatta ve hatta Buyuksehir Belediyesinin kendi bunyesinde kuracagi ekiple bu ve diger imar calismalarini yapabilecegi seklinde.Hal eger boyle gelisirse yani Plan Buyuksehir tarafindan devralinip kendi yaparsa bu durumda Plan Ankara ile imar sozlesmesi yapan arkadaslarin sozlesmeleri bir kac kere okumalarini oneririm.Cunki kanunen baglayici olan bu sozlesme bazi hukumlerde imar plani baska kurum veya kuruluslarcada yapilsa Plan Ankaranin hakki olan % payini koruyor.
Genellikle 2 seneligi ile sinirli olan bu sozlesme bazi elde olmayan nedenlerden oturu gecikmeler icin yuklenici firmaya sozlesmeyi uzatma hakki veriyor.Ozetle anlasma yapan arkadaslar sozlesmeyi iyice okuyup anlamali ve imar calismasi Plan Ankara disinda gelisirse ne gibi taahhutleri oldugunu ogrenmeli ve gerekirse nasil iptal edilecegini dusunmeli
DODURGA ICINDE DURUM AYNI
Vadi gurubunun yaptigi dodurga imarida belirsizligini koruyor tertip arkadasin söyledigi gibi cok detayli bir sözlesmesi var bende yaptim ayni sözlesmeyi konu üzerinde uzman oldugunu söyleyip ahkam kesenlere sözlesmeyi okudunuzmu diyorum haberi bile yok konu önemli sözlesmede cok amacli kullanila bilecek maddeler var BB bizi bu gidisle iki sez madur edecek .
Bu belediyemin ihalesi ne alemde bilen varmı