GOLDAŞ imalat yapıyor mu?
Kasasında kaç lira var? borcunu alacağını ayırdıktan sonra kaç lirası var?
Adresi neresi?
Kaç kişi çalışıyor?
Printable View
GOLDAŞ imalat yapıyor mu?
Kasasında kaç lira var? borcunu alacağını ayırdıktan sonra kaç lirası var?
Adresi neresi?
Kaç kişi çalışıyor?
Sen kime ne soruyorsun ki?
Bunu ancak yalamalar bilir.
Yabancı bankalarla birlikte Goldaşı paylaştılar.Senin haberin yok mu?
Biz acaba burada kurumlar hatalarını kabul edip gerçekten hukuka uygun hareket eder mi diye beklerken , yalamalar gidin ingilterede dava açın burada size ekmek yok diye nasihat ediyorlar.
Herkes topu ile tüfeği ile ayrıca yalamaları ile Goldaşa yüklendi.
Sonuçta Yalınkayalar mı kaybetti? Yoo
Yalnızca biz küçük yatırımcılar kaybetti.
Biriktirdiği üç kuruşu devletin daveti üzerine borsaya yatıran bizler..
Yazıklar olsun kul hakkını yiyenlere yazıklar olsun buna çanak tutanlara,yazıklar olsun yalamalarla.
KRAL ÇIPLAK.Yalamalar hala alkış yapıyorlar..
Yalamalar,
Görevinizi yaptınız mı?
Hakkını arayan insanların umutlarını söndürdünüz mü
Hukuka aykırı verilen iflas kararları neticesinde cebren borsadan atılan Goldaştan hisse sahibi olan küçük yatırımcıların tasarruflarının yenmesinden mutlu oldunuz mu?
Haram olsun paralarımız efendilerinize, sizde kına yakın bir yerlerinize..
Haram olsun emeklerimiz, Allah belanızı versin hepinizin.
Yalınkayalar,
Goldaşın mal varlığına el koyan fetöcüleri açıklayın..
Ben goldaş olayını örtbas etmeye çalışan yalamalarla uğraşmaktan bıktım ..
Çoluk çocuğumun rızkından da vazgeçtim.Yeter ki namussuzların yüzüne bir kere tüküreyim..
Fetöcüler
İnlerinizden çıkın artık
Yalamalarınızı bu siteden kovdum.
Goldaşın mal varlığını boğazınıza tıkayacağım sizin.
Yalınkayalar
Biz küçük yatırımcılarla işbirliği yapın.Goldaşı şu pisliklerin elinden kurtaralım.Goldaş uğruna şehit olalım...
Anlamıyorum
Yerel mahkeme ve yargıtay kararları birbirine ters
Yargıtay bizim lehimize karar verirken yerel mahkeme ısrarla bariz olan yanlış kararında ısrar ediyor
İngiliz mahkemeleri oyunu bozuyor
Yalınkayalar kötü niyetli olsa yerel mahkemelerin iflas kararlarına itiraz etmezlerdi.
Yalamalar ingilterede dava açın diyor
Anlaşıldığı gibi bütün tezgah bizim tasarruflarımızı yemek üzerine kurulmuş.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Bu yalamaların cinsi cibilliyeti nedir?
Ey TC nin yetkili makamları karar verin biz bir devletmiyiz yoksa aşiret miyiz?
Bizim paralarımızı hangi ahlaksız kişi. ve kurum yedi?
Neden siz bu durume seyirci kaldınız? Siz TC vatandaşlarınızın yanınızda mısınız yoksa hırsızların yanında mısınız?
Lütfen eğer biraz vicdanınız varsa sorar mısınız?
https://www.google.com.tr/amp/s/www....r-3403551/amp/
İhlaszede’lerin 400 milyon dolarlık alacağı 9 ay sonra buhar olacak. 68 bin İhlaszede'nin sesi TBMM'de yeniden yankı buldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin zaman aşımının kıskacındaki İhlaszede'ler için hazırladığı kanun teklifi ve araştırma önergesi Meclis gündemine geliyor.
Bu ülkede fetöcü zihniyet temizlenmediği süre kul hakkına saygı olmaz.
İhlaszadeler kaybettiği an bizde kaybedeceğiz.
Allahım ne olur bu soygun düzeni bitsin.
Biz soyulduk.Bizden sonra gelecek nesil için iyi, namuslu , insana saygi duyulan, hırsızların olmadığı bir ülke nasip eyle..
Yalınkayalar
Ben sizin namuslu, kul hakkını kutsal sayan insanlar olduğunuza inandım.
Siz suçlu olsanız, ufacık bir açığınızı bulsalar zaten sizi yaşatmazlar.Hemen hapse tıkarlardı.
Bu nedenle size inandığım için bu sitede yalamaların saldırılarına uğradım.
Bizim paralarımızı zimmetine geçiren fetöcü namussuzları ve yandaşlarını lütfen açıklayın artıķ.
Goldaş için verdiğiniz mücadeleye destek veriyoruz.Goldaşın markası yeter..Goldaş için şehit olmaya değer..
Kul hakkına saygı duymayan...
Namussuzdur, saygısızdır, allahsızdır..
Ulan yalamalar sizin yatacak yeriniz yok..
Ulan allahsızlar paramızı verin artık.Yalamalarınız umudumuzu kıramaz. Yeter ki Yalınkayalar dik dursun..
Kul hakkını yemek kolay değildir. Boğazında kalır hırsız namussuzların..
Yalınkayalar açıkla şu paramızı çalan fetöcü hırsızları..
Neden bu kadar çok korkuyorsun bu namussuzlardan??
Ben bu sitede bunların yalamalarından uğraşmaktan bıktım..İşleri güçleri bizim umudumuzu kırmak bu itlerin..Ben size inanıyorum.Sizlerin hak yoluna baş koymuş insanlar olduğunuza inanıyoruz..Yeter ki hak yerini bulsun biz bu konuda canımızı vermeye razıyız..Çoluk çocuğumuzun rızkını er veya geç mutlaka alacağız.Allah belasını versin hilebaz namussuzların..Allahım lütfen şu adaletini göster artık..
S.a. dumtek kardeşim aşağıdaki linkte ne diyor. gogle de kelime sınırlaması var bende de ingilazca yok...
www.bailii.org/ew/cases/EWCA//Civ/2018/1093.html
İmame bacı,
Bu ingiliz mahkemelerinin kararı,
Bu Ülkemizdeki gazetelerde de yayınlandı.
Goldaşın nasıl haksızlığa uğradığının belgesi.
Forumda o tarihlerde ki yorumlara dönersen ayrıntıları görürsün
Allah yolunu aydınlatsın bacım.Saygılarımla..
Bacım ben 72 yaşındayım. Sizde benden büyük olduğunuza göre 80 falan varsınız herhalde.
Hani Rahimin dişisi rahime, selimin dişisi selime oluyor ya
Sizin de imame diye isminiz varya düşündüm ki sen imamın karısısın. Saygıdeğer bacımıssın.
Meğerse sen boncukmuşsun.
Sende benim gibi dünyayı öpmüşsün..Sen tam makara birisin demek ki.
İmame kız hoş geldin sitemize..Seni gidi boncuk seni.
Sen beni güldürdün ya..İhşallah goldaşta ki hukuk dışı işlemler biter de Allahta seni güldürür
Allah büyüktür..Sonunda adalet tecelli eder..
Değerli Goldaş Mağdurları öncelikle herkese selamlar saygılar.Uzun zamandır sayfada yer alamadım.Tatsız bir olay sonucunda böyle olması gerekiyordu.Her neyse,şöyle bir sayfayı inceleme imkanım oldu.Üzülerek ifade etmek isterim ki ortada tabiri yerindeyse yeller esiyor.Terk edilmişlik hissi uyandırıyor.Ha bu arada bir kişi hariç oda hepimizin bildiği malum şahıs, "dumtekatek" ifade etmek bile zor. dumtekatek'in olduğu yerde yeller esmesi gayet doğal.Kendisi finans my neti de bu hale getirdi orada da çok meşhur.Kendi yazar kendi dinler, pardon okur. Neyse bu kadar iltifat yeter.Herkese saygılar. Hoşcakalın.
Yalamalar
Toplanın biraraya.Nasılda seviniyorsunuz Goldaşın durumuna..Hukuk dışılıklardan besleniyorsunuz..Sizi gidi siziler.
Sonuna kadar kul hakkını savunmaya devam edeceğim.Dolanın diğer forumlarda hukuk dışı uygulamaları savunun..Sizin başka amacınız yok zaten..
Bu dünya da yatacak yeriniz yok sizin..Bıkmadınız usanmadınız kul hakkına saldırmaya.
Ben burada bu forumu yaşatmaya ve gerçekten hisse sahibi olan hissedarla çıkış yolu arıyorumm.
İnsan olun ..İnsanlıktan nasibinizi alın yalamalar
dumtakatak olmadı dümbel neyse yine olmadı.Her neyse, biliyormusun artık sana kızmıyorum.Meydan senin.Çok komiksin ya.Bu arada eski bir Türk filmi aklıma geldi."Kibar Feyzo" Rahmetli Kemal SUNAL :Kovirmisan Ağam derdi ya. Şener ŞEN'de kovmirim ula kovmirim derdi.Anladın sen onu? Bende sana kızmirem lo... Ya sende olmasan ne yapacağız bilmiyorum.Sayende üç beş satır bir şeyler yazıp parmak egzersizi yapıyoruz.Ortada bilgide olmayınca ne yapalım birbirimize sarıyoruz. İyiki varsın :)
Kimsenin yalakalığını yapmayın.Dürüst insan olun ya..Ben Ülkemiz insanının dürüst ve namuslu, insan haklarına saygılı uluslar arasında saygılı yeri olan Atatürkümüzün tanımladığı şerefli bir millet olmasını istiyorumm.Lütfen insan olun, hiçbir menfaat uğruna kendinizi satmayın..Şu Goldaşta yaşananları iyi tahlil edin..
Değerli GOLDAŞ mağdurları.Öncelikle herkese selamlar saygılar.Sosyal medyada haber ararken 26.01.2018 tarihli bir yazı dikkatimi çekti.Bu yazıyı siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Habertürk yazarı Serpil YILMAZ'ın yazmış olduğu yazının bir kısmını alıntı yaptım.Diğer bölümleri farklı konuları kapsıyor.İsteyen hepsini okuyabilir.
BAŞLIK ŞU:Türkiye 3 yıldan sonra EY’nin ËœYılın Girişimcisi ligine dönüş yapıyor
26.01.2018 - 03:36
Uluslararası denetim ve danışmanlık firmalarından EY, 3 yıllık aradan sonra 2018’de düzenlediği EY Entrepreneur Of The Year - Türkiye Yılın Girişimcisi (EOY) yarışmasıyla, dünyaya yeni bir Türkiye hikâyesi sunmaya soyundu. Girişimcilik alanında dünyanın en prestijli iş dünyası ödülleri arasında anılan EOY, Türkiye’de ilk olarak 2004 yılında düzenlenmişti. Aynı yıl Yılın Girişimcisiseçilen Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlunu, Kerim Taner (Alara Tarım), Sedat Yalınkaya (Goldaş), Ersin Akarlılar (Mavi Giyim), Orhan Turan (ODE Yalıtım), Gülden-Yılmaz Yılmaz (Koton Mağazacılık), Can-Canan Çelebioğlu (Çelebi Holding), Dr. Şükrü Bozluolçay (Bozlu Holding), Feridun Tunçer- Levent Yılmaz (Bay Döner) izlemişti.Hepsi de Monako’da düzenlenen EY World Entrepreneur Of The Yearyarışmasında Türkiye'yi temsil etmişti.
Girişimcilik uzun soluklu bir yolculuk. Bu yılın başında (2018 Ocak ayı) Alara Tarım'ın yerini, 50 milyon dolara Tekfen Holding aldı. Fransız Bankası Societe Generale ile alacak davası sonuçlanan Goldaş, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor.
Burada son parağraf dikkatimi çekti.Yazar, Goldaş'ın yeniden ayağa kalkmaya çalıştığını ifade ediyor.Okurken bile insan heyecanlanıyor değilmi? İçinizden mutlaka birileri bu konuyu eleştirecektir.Ama olsun ben çok heyecanlandım ve sizlerle paylaşmak istedim.Aslında umudum yok denecek kadar az.Ne demiş atalarımız "ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ " Kimbilir....
Hoşcakalın.
Yeterin artık
Ne istiyorsunuz daha goldaş hissedarından,
Paramızı çaldınız ya, daha ne dalga geçiyorsunuz..Canımızı mı alacaksınız
Amacın ne senin, bir sene önce biri bir şey yazmış ..Sende algı yönetimi ile bizi mi kekliyorsun..
Goldaş hissesi olmayıpta bu forumda yalamalık yapanın allah bin kere belasını versin..
Çoluk çocuğumun hakkı ihşallah çıkar..
Türk yargısı için ne utanç verici durum. Türk mahkemelerinin iflas kararı verdiği 15 ton altın davasında İngiliz mahkemeleri Goldaşı haklı buldu ve Goldaşa tazminat ödenmesine karar verdi.
BIST, SPK , Türk mahkemeleri yaptığınız işlemlerde vicdanınız rahat mı? Kaybeden gariban küçük yatırımcı oldu..Sizler tarih önünde suçlusunuz..Çoluk çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız..Bizim beddualarımızla mezarınızda rahat uyuyacak mısınız??
Yalınkayalar,
Lütfen şu hırsız namussuzları açıklayın..
Bizim kefen paramızdan ne istediler? Yazıklar olsun...Öteki dünya da elimiz yakaların da olacak allahsızların...
Yalınkayalar,
Goldaşı ele geçiren fetöcüleri açıklayın artık,
Bu allahsızların, din düşmanlarının yüzüne tükürmek istiyorumm.
Haram olsun paralarım onlara..
Bu nasıl iş anlamıyorum..
Biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz?
Emeğimizle para biriktiriyoruz.Devlet diyorki tasarruflarınızi borsaya getirin diyor.Tamam diyoruz.Uluslararası kuyumculuk şirketi ve borsada 100 endekste işlem gören goldaşın hisse senetlerine paramızı yatırıyoruz. Sonra çeşitli hile ve desiselerle soyuluyoruz.
Arkama dönüp bakıyorum, beni borsaya davet eden devlet arkamda durmuyor..
Çoluk çocuğumun geleceğini kaybettim.
Biriniz söylesin artık..Ben kimin gelmiş geçmişine rahmet okuyayım şimdi.
Bu nasıl vicdan.Nasıl boğazınızdan geçiyor benim çocuklarımın nafakası..
Nasıl bir oyuna geldim?
Bakalım seçimlerin bir faydası olacak mı?
Golds Hiç bir yerde haber yok..borsamiz papayenigine borsası gibi.olan ky ya oldu.ingiltere davasını kazanali tam 2 sene oldu.
Goldaş şirket olarak üretim tesisi olarak kayboldu gitti.Belkide başka bir şirket ismi ile üretimine devam ediyorda olabilir.Şirket çalışıyor olsa bile ki çalışan aktif bir şirket tok ortada borsaya geri dönüp dönmeme kararı patronun elinde.Borsada bu durumda olan onlarca şirket var.O şirketlerin madur durumda olan yatırımcıları da bizim gibi umutsuzca bekliyorlar.Bu bize ders olsun.Borsada öyle her şirkete yatırım yapılmaz.Örnek ortada.
Laf söyledin bal kabağı!!
Bütün gerçekler ve hukuka aykırı işlemler ortada sırıtmakta iken sen gelip küçük yatırımcıyı suçluyorsun.
Sen kimin aklına hizmet ediyorsun, Yeterin artık bırakın bu oyunları..
dümtek kardeş burayı parsellemişsin kendin çalıp söylüyon başka biri fikrini yazsa direk saldırıya geçiyon.Sakin dümtek daha sakin
Ben kimseye bir sey yapmiyorum.spk nin bistin ve mahkemelerin yaptığı hatadan geri dönmelerini , biz kücük yatırımcılardan özür dileyerek zararımızı tazmin etmelerini bekliyorum.
Herkesin burada fikrini yazma hakkı vardir ama kimsenin bizi başkalarının aklı ile hareket ederek aptal yerine koymasına tahammül edemem.
Ben burayı parsellemiyorum sadece bu formun büyüyerek devam etmesini istiyorum.Bu formun kapanmasını istemiyorum. Çünkü biz magdurlarin sesini kısmak içın heryerde forumlar kapatıldı.
Keşki sizlerde sık sık yazsaniz.Düşüncelerinizi gerçeğe uygun ifade edebilseniz.
Sizler burada yazmadığınız sürece yalamalarla uğraşmak zorunda kalacağım.
Bu kadar zavallı değilsiniz, birazcık cesaret, gelin bir seyler karalayın.Gelin umutlarımızı tazeleyelim.Umutlarını kaybeden herşeyini kaybeder..
sikayet etmek herkesin hakki ama olan oldu. degersiz birer sayidan ibaret artik bu kagit. irana mi gitti altinlar ne olduysa olan bize oldu iste. gecmis olsun jnutun gitsin
Neyi unutalım?
Şirket kendi faaliyetlerinden dolayı iflas etse tamam, hatalı hisse seçmişik hatayı kendimizde ararız..
Ama olay öyle değil ki..Herkes takip etti oynanan oyunları...
Yetkisiz mahkemeler iflasa karar vermedi mi?
Bist bu karara dayanarak Goldaşı borsadan atmadı mı?
Göz göre göre çoluk çocuğumuzun rızkı çalınmadı mı?
Goldaşın altınları, paraları, mal varlığı, hakları acaba hangi hırsızların eline geçti?
Yalınkayalar, açıkla artık şu haydut takımını...
Yalınkayalar, açıkla artık Goldaş neden borsaya dönemiyor?
Yalınkayalar,
Açıkla artık şu soysuzlari
Ölmeden önce suratlarına tükürmek istiyorum çocuklarımın nafakasına göz diken namussuzların...
Sayın arkadaşlar şirkete cimere dilekce yazalim. Haksiz here tahtasi kapatildi ve neden acilmiyor diye. Kendi kendimize aglayip sizlasak neye faydasi var?!
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uluslarası kuyumculuk şirketi hukuka aykırı verilen iflas kararı neticesi borsadan atıldı, Altı sene oldu, Sağır sultandan sonra sen bile duymuşsun.
Bundan iyisi bahcelerde börülce,,
Yaz kardeşim güzel bir yazı, şirkete gönderelim bilgi isteyelim, donra cimer"e yazalım şikayet edelim.
Sen uzayda mı yaşıyorsun.Mağdur arkadaşlar binlerce yazı gönderdi bir netice yok.
Biz zaten yanmışık., bizle dalga gecmeye mi geldin ramazan günü..Git bir dolan bu kutsal ayda bedduamızı alma bizim. Tövbe estafurullah..
Kardeşim bende de var. Bu grupta hiç dilekçe paylaşıldı mı? Hiç başvuru yapıldı mı? Geriye dönük bakıyorum hiçbir şey yapılmamış.