Altında ğidiyahhh
Printable View
Altında ğidiyahhh
bakalım tupü patlatmaya oynadım olmadı stoplos oluruz.
Abd hisselerine para gerekli
chp bile butlanı kabullenmiş kesin çıkacak gözü ile bakılıyor..
borsa açısından bakarsak yaklaşık tepeden %12 lik düşüş olmuş..20 günde.
beklenti zaten satılmış olabilir ??? :drunk:
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
1 sa
Bakan Mehmet Şimşek: “Bugünkü aklım olsa hiç sosyal medyaya girmezdim.â€
durumlar iyi değil anlaşılan:)
bofa sağlam vurdu voleyi bukadar kar ı cebe atmak isteyecekler ama nasıl olacak. butlan çıkarsa anında bir dip hop V çıkış gibi birşey olabilir mi.
açıkcası ya flat.. yada akşama sağlam verirse minnak long girmeyi düşünüyorum.
butlan chp ve ülke için felaket ve hukuksuz bir durum ama zaten adalet kalmadı.
oyunda kalmak esastır diyip flat kalacam sanırım.
:drunk:
https://i.hizliresim.com/8p9hrqm.png
garfik seni doğruluyor, çünkü aşağıda daha yer var,...orta hedefi gördük ve döndük, bkz sarı ok
fakat mesajlar 554 ve 569 ''ana düşüncem iktidarın zamana oynaması'' ise bu kuşu sıkıp hemen öldürmemesi demek,
sonuç olarak alım düşünebilmek ya stoplu, ya kademeli olabilir,
stop çalışmaz çünkü volatilite olacak,...
öyleyse shortlar stoplu shortunu korumalı,..shortta olduğumuz tartışmasız,
alım düşünenler ise şu aşamada tek yapabileceği kademeli, portföyü riske atmadan olmalı,...
destek TL kırmızı oval,
usd endex değeri mavi oval, bunun üstü boğa,
üst hedef yeşil oval yine USD den ki mavi geçilebilirse olanaklı,..
zamanda yeşiliz, yeşil sonuç için daha 6 haftamız var
mahkeme her türlü kararı verebilir, o konuda bir şey diyemeyiz.
ama sonrası süreç nasıl yürüyecek, olağanüstü kongre kararı alındı misal, bunu etkiler mi?
hukuk tek diyoruz ama yorumlamalar çok farklı oluyor.
2001'de istanbul sbf kayıt yaptırmıştım yarım bıraktım, keşke hukuk diploması alsaymışım, bugünlerde bir işe yarardı.
butlan çıkarmayacaklarını tahmin ediyorum kişisel olarak.
grafik mikemmel üstad eyw.
genel yönüm düşüş zaten... grafikteki destek dediğin yere kadar gelmesini beklerim. sonuçta tabelada az buz değil 20 günde tepeden % 12 düştü deyor. V den kastım ralli değli zaten tepki anlamında.
neyse ben aksiyon olsun aksiyon sonrası fırsat görürsem .. yön fark etmez. bi yöne dalarım gibi.
:drunk:
sonucu bilemeyiz ama süreç zaman olarak yürüyecek bu kesin,..çünkü iktidarın zamana ihtiyacı var,..mahkemeler bu zamanı ona istemeselerde mevzuat ve bürokrasiden sağlayacaktır,..öyleyse iktidar bir taraftan zamanı arzularken diğer taraftan doping olacak hareketlerde yapabilmeli ki bunun ilk işareti 250 baz puan olan indirimdi,..bunları ara ara yapmak durumunda yoksa kendi istemeyeceği sonuçları da kendi eliyle hazırlamış olur,
geçen yazdım burada bir daha dersem içeriye bakmayalım dışarıya bakalım dedim,..
dışarısı için konularım ise, Tr nin olası Suriye harekatı(iktidar zamanı kaybettiğini düşünürse bunu yapacaktır, RESET), İsrailin dozu artabilecek girişimleri ve Trump-Powell denklemleri,..yani SP-500
şu anda cehabenin istanbul il başganı kim yahu?
sonucu o etkiler denmemiş miydi?
BELE OLACAK DEDI......ELE OLDU.....
simdide diyor ki.....KUZU UCUN BIRI KURALI DEVREYE GIRECEK....sebeb....PIYASA YAPICI ICDINAMIKLERI....
https://i.postimg.cc/wj853DsW/UCBIRI.png
ONEMLI NOT....FURUSMALARIMIZDA....SHORT VE LONG ACMA YERLERINI VERIYORUM....MALLARIMIZI ASLA ELLEMIYORUZ......FURUSUYORUZ.....O YUZDEN BURADA YAZIYORUM....degerli okuyucularim.
Bu hacim ne böyle ya hayvani alım mı satım mı yapacaklar? Bofa nın dealer ı şekerleme mi yapıyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugünkü dava da evrakta sahtecilik davası, onun düşmesi lazım.
sahtecilik öyle yapılmaz der kapar bu dosyayı. sonuçta idarenin varsa eksiği-kusuru var, şahısları bağlamaz.
diploma davasından bir cacık olmaz.
Facebook dedesi gelmiş. Oligaaaaaark…. Teneke de damlar şimdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- Satamadılar piyasayı Bozkurt abi, dayan!
- Suyun içinde hipotermi olmadıysa seni duyuyordur.
11890 Long
Şimdi 11889
Bakalım yine ipnelik olacakmı badem bofası açıkları kapatıp yerini inceden ince iş yatırıma verecek mi
https://i.hizliresim.com/4gqhzlu.png
bu grafiğn USD hali,..o pembe yatay çizgilerin üstü boğa bu kesin,...mavi olduğu yer,
TR nin batması halinde kırmız oval patlarki bunun olbilmesi çok düşük, çünkü komişın var,...
iktidarı en büyük zorlayacak olay ise SDG yani RESET, ki bu içeriyi de patlatır,...komişın biter çünkü,
not :CHP komisyonda yer alarak kendini buna tarttırmadı, öyleyse ana iş komisyonun yüryüp yürümemesi olarak duruyor,..
CHP ile olacak gelişmeler ise zamana yayılacakki iktidar içeride buna oynuyor,...işte burada CHP nin komisyondan izole zamanı kasaltacak güçlü görünecek işler yapması gerekiyor, her iki tarafta komisyona evet dedi,
öyleyse komisyon işi bir iç mesele değil bir dış meseledir, dışarıdan bunu arzulayanlar ise sıcağın başındadır,..
yine öyleyse bu komisyon bir yönü ile sıcak para komisyonudur ve bu para sular durulana kadar gelmeyecek duruyor,..
yani not alırsın ama görünüm alamazsın
borsa ise bunu 1 ay önden satın aldı, mahkeme sürecine 1 ay önden sattı,...mahkemelerin ise Eylül ayına bütün tarihleri belli idi,..
bozkurt pıst 100 de o memeler gibi volilite yüksek:drunk:
satışa şimşek spor geldi şimdilik ince takılıyor
erken kapattık bofa sattığını alır diye lanet olsun içimdeki insan sevgisine:drunk: