Metro alıma başlamış,bıyıklı mı bıyıksız mı göreceğiz yakında...))))
Printable View
Metro alıma başlamış,bıyıklı mı bıyıksız mı göreceğiz yakında...))))
Metro baktı mal ucuz alıyor oyak küçük kara tamah oldu satıyor bosverin satsin oyagin bir kaç ayda yaptığını metro 2 3 günde yapar atar .
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olay şu oyaktaki malın alınıp saf dışı edilmesi lazım.
günlükçüler yaklaşmasın ekim sonu satacam diye aldım ben.
Metronun bu tahta da ne işi var feyktir inanmayın !! Derinlik yok çünkü !! Kademede 1 lot alip borsaya sirketin 0,0000001 ini aldim diye aciklama yapmasini beklemeyin metro daha cok spesifik derinlikli tahtalara girip cikmayi sever ,
Bu tahtada oyuncularla bir olup kynin canina okumak için anlastilarsa bilemem yanı
metronun alımlarının feyk olduğunu düşünüyorum. Şuanda öyle algı yaratarak tahtayı tırmandırıp şeker ve oyakla basıyorlar
ne vicdansız adamlarmış yüzde 4 artıdan yüzde 3 eksiye
Hikaye olduğu anlaşıldı,akşam kapanış ve takaslara bakalım..Virmanlayacakmı (mı mı)...
OYAK takasda ikinci sırada,patron ve spekle karışık KY var gibi duruyor..OYAK yatırımcısı kolay kolay mal satmaz % dilimde yüksek kar görmeyince..
Akşam bakmak lazım netice ne olmuş..
Anlık takas paylaşırmısınız arkadaşlar lütfen
Kep düştü kel gözüktü :))
metrodan ufak ufak kaldırıp bırak mal çıkmayı tahtayı tutmaya çalışıyor aptal herif yüzüne gözüne bulaştırdı.
Satışa geldik hemde çok kötü 3 sifirli zarar rakamları görülmeye başlandı
izmirde olan varsa bir baksın battı mı bu şirket piskopata denk geldik.
Ne oluyoruz hayırdır
İstediği kadar alim yapamadi bizi eziyor zahar !! Git anlaş elinde yüklü mal olanları bulursun bizimle uğraşma spek bey
Anlık takas paylaşırmısınız arkadaşlar lütfen ya
Sakin..sakin...
https://www.youtube.com/watch?v=q66KuJfPT_Y
ulan tahta yapıcı 3 5 tane buraya güvenen garibanımı buldun çapsız herif basmazsan taaaa..................amg
Buradan o kadar sey yazardim ama tabi hata bizim gibilerin türk borsasina yatirim yapmasi
Mallik bizde ki türk piyasasinda is yapıyoruz bundan sonra tövbe ......artik bitcoinden başka birşey almam rezil oluyoruz paramızla .... taban yapta işinin hakkina layik ol .......
Takas paylaşmıyorsunuz bari oyak ne kadar sattı en iyi alıcı kim ne kadar aldı yazarmısınız
tahtanın cılkı çıktı foşşşşşşşşşşşş diye sinir boşalması oldu bunada alışacağız artık yapacak bir şey yok beklemekten başka.
Çarşıya çıktık 40 altına gelmiş...
Kurumlara fazla da takılmamak lazım..
Karı gören satar,zarar olan stop los koyar...
Verilen örnek aslında kimin ne olduğunu göstermek içindi..
Tıpkı Metronun alışı gibi...
Takas paylaşacak hayir sever yok mu?
bugün aşagı oldu haftaya yukarı olur sıkıntı yok biz malımıza sahip çıkıyoruz küçük düşünen dallamanın birine denk geldi o gider başkası gelir.sonuçta 7 yıllık düşenin üzerindeyiz halen.önündeki idari para cezası engelide kalktı.benim üzüldüğüm kendini spek zanneden dallamanın yaptığı abuk subuk hareketler.kesin baba parasıyla yapıyordur veya nereden geldiği belli olmayan parayla.
Metro 17 bin net almış Oyak da ne kadar var görmek lazım metro para kazanmadan gitmez
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse merak etmesin, yükseliş devam edecektir. artık zamanı geldi.bizdeki yılların grafik oluşumu aynı marshalla aynı.
Dolar grafiğinde takip edeceğim noktalar
https://i.hizliresim.com/4MBZW0.png