Stah ağbi dünkü Halkbank hareketi bugunun habercisi imiş.
Varlık fonuna geçen kurumlara baktıkmı birşeyler daha net.
Printable View
Stah ağbi dünkü Halkbank hareketi bugunun habercisi imiş.
Varlık fonuna geçen kurumlara baktıkmı birşeyler daha net.
sn bulut
dün yükselen HALKB den bugünkü durumu nasıl haber alabildiğinizi
anlayamadım açıklarsanız çok memnun olurum
dün akşam ki HALKBANK genel müdür yardımcısı abd de tutuklanmasa idi
bugün bu hareket vuku bulacakmıydı
eğer cevabınız EVET ise
vallahi süper diyecek birşeyim yok
VARLIK FONU na geçenler ile ilgili görüşünüz ün yanında
zaten ülke ekonomimizin ne kötü bir durumda olduğunu konuşmaya gerek bile yok
bizler borsa da gün geçiriyoruz paramızı buradan kazanmaya çalışıyoruz
ama benim açımdan bunun tek sebebi
bu ÜLKEDE ÖLECEK olma kararım
yoksa bu kazançlar
REFERANDUM da EVET olarak çıkan sonuçta çok anlamsız ve önemsiz olacak
çok süreceğini sanmam 2 ila 4 yıl arasında ak popo kara popo net olarak gözükür
inşallah bu güzel ÜLKEM , vatan ve milleti ile birlikte TEK PARÇA olarak kalabilir
[QUOTE=VOLBOR;201381]sn bulut
dün yükselen HALKB den bugünkü durumu nasıl haber alabildiğinizi
anlayamadım açıklarsanız çok memnun olurum
Bence yazılanları iyi okuyun ki boş bakış yapmazsınız.
Benim anlatmak istediğimle sizin anlamak istediğiniz arasında yıllar kadar fark var.
diyorumki birileri dün Halkbank ne olduda % 4-5 kaldırdı arkasından bugun haberle buraya geldi.Dün kucak muhabbeti vardı
Diyorumki THY ,diyorumki ekgyo vs aynı sinemalar bu tahtalarda olmadımı.
Boşverin beni Stah abi beni anlamıştır.
Dün kucak dediğiniz 700 bin lot net satış var HALKB de
bu mu yani bütün dert
bence sizde iyi okuyun
ne sorulduğunu anlayın
bir de burada sadece STAH ağbi sizi anlasın diye yazıyorsanız
bence STAH ağbi ye özelden yazın daha mantıklı olur
Hz. MEVLANA ya sormuşlar
o kadar yazarsın , o kadar okursun
ne bilirsin
Hz. MEVLANA şu yanıtı vermiş
'' HADDİMİ BİLİRİM''
allah herkesi haddini bilenlerden etsin
hiç kimseye FASULYA nın da nimet olduğunu unutturmasın
Merhaba sn. stah, sizin borsa konusundaki uzmanlığınızı takip ediyorum. Döviz konusu da haliyle borsacı için her zaman bir gözüyle takip edilen bir husustur. Eğer topiğinizi kirletmiyorsam dolar hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız. Saygılarımla.
Hayırdır birader neyin peşindesin veya buranın danışmasındamı oturuyorsun
Sanane herşeyin ucundan tutmaya çalıyorsun işine bak ne anlatıldığını anlmayıp kelime cambazlığı yapma
ister özl yazarım ister buraya topik sahibi izin verdiği sürece sen satış olduğunu akşam gördün atlayanlar ne gördü kafana göre takıl ayağıma takılma şampiyon
insan gibi bir soru sorduk geldiğiniz duruma bak
kapasite meselesi yapacak birşey yok
aynı şeyleri kendinize de söyleyin
ayrıca
sizin bu tarzınız ile zaten muhatap kabul edilir bir yanınız yok benim için
aslında size sizin tarzınızda çok kolay cevap verebilirim
ama STAH ağbi ye saygımdan bu topikde sizin ile muhatap olmayı tek taraflı
sonlandırıyorum
yolunuz açık ve benden uzak olsun
Bu kadar yazıyorsun özl den bana buraya aynı şeyleri neden yazıyorsun.
STAH abiye saygıdan bahsedip aynı cümleleri niye yazarsın şampiyon tamam sensin.
Bak ben stah abiye sordum ilk soruyu atlayan sensin bırak atlamayı düzgün anlayıpta yorumlasan eyvallah bak bakalım ne yazmışın arkada nerden çıkardında geldin referenduma , HZ Mevlanın dizelerine koyup aklınca ima etmeleri yapıp ondan sonra SAYGI dan bahsedicen.
Bu yüzden işine bak dedim tamam şampiyon
Sn Volbor birde şöyle dusunelimmi Halk bank genel müdür yardımcısı 23 mart tarihinde gozaltina alinmis ve 4 gun sorgusu sürmüş. ..bizim dun aksam haberimiz olsada(kamuoyunun) bu haberin kamuoyundan once ilgili kademedeki yetkililer tarafindan duyulduğu kuvvetli ihtimaldir. ..ve diger bir kuvvetli ihtimalde dün halkb tahtasinda yukari hamleler yaparak elden ne çıkarırsak kardir diye dusunmeleri ve dünkü hareketin olmasıdır. ..
maalesef guvenecek bir kurumumuz kalmadi diye düşünüyorum ozelliklede sermaye piyasalarinda...
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
Bende bundan bahsettim sadece Stah ağbiye sorarken konuyu fazla açmadım .Çünkü hemen olayı farklı yerlere çekicek gözü kapalı taraftarlar olduğu için üstü kapalı geçtim.
Yorumunuz için tşkl.
Akşam Stah abide yorumlarsa terazinin neresindeyiz ona bakarız kendisi araştırmacı gazeteci gibidir.:)
SN winwin
açıklayıcı cevabınız için gerçekten teşekkür ederim
eğer bu sorgu olayı 23mart gibi ise şayet
ve o günden bugüne yani 24 mart 28 mart arası gerçekleşen işlemlerde
ilk 5 alıcı yabancı
diğer tarafta baktığımda 1.150.000 lot mal yemiş piyasa
ortalama 11,50 tl desek 13-13,500 milyon tl arası bir tutar
tabii bu tutuklamadan yabancının da haberi yok ise o zaman daha fazla mal satmış olurlar
fakat nette 13 milyon civarı bir para
eğer ki amaç sizin ve bizim düşündüğümüz gibi olsa
tersi durum olmaz mı idi
çıkması yerine düşmesi
ve de yataydaki piyasa da daha fazla satmaları gerekmez mi idi
bu piyasa ve halkb için 13-20 milyon arası bir satış çok da önemli değil bence
ama eğer böyle ise bu memleket bu millet cidden çok ucuzlamış
diyerek başka olumsuz şeyler düşünmek lazım
yine de çok teşekkürler
ayrıntılı bakmama sebep oldunuz
Evet bende oyle düşündüm sn bulut...rica ederim...
Biraz gergin olabiliyoruz hepimiz bazen dogamizda var ama dogamizda hoşgörü sevgi anlasma ve arkadaslik dostluk gibi degerlerde var😉
☺☺ evet gercekten arastirmaci gazeteci gibi ustad gunduzleri ulasmak pek mumkun olmasada geceyi bekleyecegiz artik☺
Ben teşekkür ederim sn VOLBOR...
Tabiki sizin tezinizde ihtimal dahilinde normal sartlarda...ben bir süredir takaslarda ve araci kurumlarin yapmış olduklari islemlerde ciddi ciddi adres kamuflesi oldugu suphesi tasidigimdan dolayi bu sekilde düşünüyorum😞 umarim birgün görüşü ve yaşam tarzi nasil olursa olsun her bir TURKIYE CUMHURIYETI vatandasi insanimiz komplo teoristleri hariç 😄 devletimize ve tum kurum ve kurullarinin aciklama ve uygulamarina suphesiz ikna ve inanc ile yaklasacagimiz seffaflikta ve dogrulukta yasanacak bir zamana ve sisteme entegre oluruz 😍 ne guzel ya hu ☺
şimdi şu grafik üzerinde bir kaç satır çalışalım...
http://666kb.com/i/dhxcl76qpe2qf0ycj.png
1-üssel ortalama olarak 20 günlükler aşağı yönde kesildi...bununla birlikte kesilme gün sonu itibarı ile ;
KAPANIŞ>ORTALAMA görüntüsü ile gerçekleştiği için yarın 20 günlüklerin kesildiğine dair teyit görmemiz gerekmektedir...
2-kod rakam;
KAPANIŞ>ORTALAMA>89.610..denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN AŞAĞI... şeklinde ortaya çıktı...
20 günlüklerin kontrol alanının 89.622 olduğu göz önüne alındığında bu seviyelerin endeks için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır...
3-çünkü;
söz konusu seviyelerin üzerinde kalınmadığı sürece en yakın istasyon 50 günlüklerin civarında bulunmaktadır ki o rakam da grafik üzerinde görülmektedir...
4-YOL HARİTASINA BAKTIĞIMIZDA;
Direnç 3... 90.300
Direnç 2... 89.900
Direnç 1... 89.600
DENGE DEĞERİ............................89.200
Destek 1... 88.900
Destek 2... 88.500
Destek 3... 88.200
**89.600 seviyelerinin aynı zamanda 1.ci direnç noktası oluğu da görülmektedir...
denge değerinin üzerinde kalınamadığı sürece 88.000 li seviyeler kaçınılmaz olacaktır...
5-momentum indikatörü son aşağı harekete teyit vermiştir ve epey uzun bir aradan sonra ilk kez eksi değerler üretmeye başlamıştır...bu indikatörde ortaya çıkan ALÇALAN ÜÇGEN görüntüsü ise eksi değerlerin derinleşme ihtimalinin yüksek olgu anlamına gelmektedir...
6-ÖZETLE;yarın 89.600 seviyelerri endeks için; tu bi or nat tu bi noktasıdır
değerli kardeşlerim son derece bilgilendirici ve faydalı bir şekilde tartışmışsınız...teşekkürler...:)
haliyle sinirler gergin..çok zor günlerden geçiyoruz ama emin olun ilerde çok daha zor günler bekliyor ülkemizi...
daha önceki yazışmalarımızda her kötü gelişmenin güçlü bir tepki hareketiyle karşılandığı üzerinde durmuş ve çeşitli, örnekler vermiştik...aynı durum halkb kağıdında ortaya çıktı...bulut-1 kardeşim bu konu üzerine vurgu yapmış...sv.VOLBOR kardeşim ise kağıdın tepki hareketi üzerine yoğunlaşmış...aslına bakılırsa aynı hareketin değişik noktalarından bakış açısının getirdiği ufak bir anlaşmazlık..özetle görüntü bu;
http://666kb.com/i/dhxeke18nevicxjhf.png
sv.winwin kardeşim ise son derece aydınlatıcı ve uzlaştırıcı bir yaklaşımda bulunmuş...:)
evet..sinirler gerçekten gergin...çünkü doğal denge yok oldu...yaşanan olaylara akıl sır ermiyor...net olarak yazamadığımız için bazı sorular soralım o zaman...
1-yeryüzünde başka bir ülkenin kamu bankası üst düzey yöneticisi, bu şekilde tutuklanmış mıdır...?
2-zerrap ın itirafları arasında başka hangi konular vardır...?
3-biz bu soruları düşünürken sn.başbakanın beyanatını okuduktan sonra soruya gerek kalmadığı net olarak görülmektedir...buyrun;
http://666kb.com/i/dhxfobiwy6dh7ytib.png
17-25 aralıktan sonraki 3.Raunt da tamamlandı ve maalesef ülke olarak iki raundda knock down olduk. Halk Bankası karşılığında FıraT Kalkanı istendi..Pazarlık için ellerinin en güçlü olduğu zamanı beklediler .10 nisana kadar Fırat Kalkanının sonlandığına dair kanıtları bekleyecekler, mahkemenin kararını bu duruma göre vereceklerdir. Acımasızca bir takas oldu. Sn. Başbakanın dün akşamki açıklamalarından sonra bugün yabancıların HALKB hisselerine suni teneffüs yapacağını düşünüyorum. YTD..
Herkese bol kazançlı ve neşeli günler..
Sn. STAH Bey,Halkbank'ın Amerika'da şubesi olmaması nedeniyle mahkemenin ceza kesememesi olası mı? Saygılar.
endeks 89.600 leri test etmesi ile başarılı bir performans gösterdi..şimdi DENGE DEĞERİ olan 89.200 lerin üzerinde bir kapanış olması gerekir...
aksi halde kilit rakam olan 89.600 seviyelerinden uzaklaşılmış olur ki...
neyse; kapanışı görelim..
gecenin ilerleyen saatlerinde konulara daha detaylı değineceğiz...
576 nolu gönderiye birkaç ekleme yapalım yeter...
1-)momentum kafa kaldırmadı...dip dalışa devam ediyor...eğer toparlanmazsa endeksi de aynı güçle aşağı çekecektir...
http://666kb.com/i/dhyeoeyw9bupfbopv.png
değeri-1000 seviyelerine yaklaştı...
2-)dünkü denge değerinin üzerinde kapanış olmasına rağmen ,kapanış<ortalama görüntüsü sebebi ile endeksin görünümünü olumlu yönde etkilemedi...
3-)YOL HARİTASI
Direnç 3... 90.100
Direnç 2... 89.900
Direnç 1... 89.600
DENGE DEĞERİ.............................89.400
Destek 1... 89.000
Destek 2... 88.800
Destek 3... 88.500
**89.600 seviyelerinin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır...
**89.000 seviyelerinin altındaki değerler teyit olursa endeksin toparlanması daha güç olacaktır...
değerli kardeşim..okuduklarımızdan anladığımız kadarı ile bu işin boyutları çok farklı...ilerleyen zaman diliminde bazı şeyleri daha iyi anlayabileceğiz...çünkü cevaplanması gereken çok soru var.....o soruların doğru cevaplarını göremeden yapılabilecek her türlü değerlendirme yanıltıcı olabilir....
güvendiğim kişilerden birinin açıklamasını okumakta faydalar var..
ÇOK BÜYÜK VE VAHİM GELİŞMELERLE KARŞI KARŞIYA KALMA RİSKİMİZ VAR
http://odatv.com/halkbankta-sirada-k...003171200.html
abd, bu tür bir uygulamayı sadece bize yapıyorsa (geçmişte el-kaide ile para ilişkisi olanlara bile yapılmadıysa) bu iş hukukun çok ötesindeki bazı şeylerin sonucudur.
her zaman satranç oyunu gibi hamlelere ve ilerideki etkilerine dikkat etmek gerekir.
STAH Bey,İlginize teşekkür ederim.
89.600 hamleleri kısır döngüye girdi...eğer kırılmaz ise endekse acı bir kahve içirirler gari... :)
http://666kb.com/i/dhysa7ztoedfjkeeb.png
endeksin ne yapacağını bilerek takip etmek rahat oluyor....:)
bu hafta sonunda değişik indikatörlerin penceresinden bakacağız grafiklere...
bakalım ne manzaralar göreceğiz...
hafta sonu itibarı ile içimiz rahat moralimiz süper...
çünkü;
biz,yeni sistemde bir kişinin koskoca meclisi FESİH edeceğini sanıyorduk..
öle değilmiş...yanılmışık...
sayın bakanımız açıkladı...
http://666kb.com/i/dhz4au2livwg3reg3.png
biz de az kötü niyetli değiliz ha...meclis feshi filan..içimiz kötü içimiz...
konu şöle oluyor;
başkan seçim sonuçlarına bakacak...
kafasına uygun bir MİLLETVEKİLİ dağılımı olmazsa ;
''YENİLEYİN LAN SEÇİMLERİ..VERİN PARTİME 450 Yİ..BİTSİN BU SEÇİM YENİLEME İŞİ ''
diyecek...
ve seçimler bir daha yapılacak...
baktı olmadı...bir daha...
MECLİSİN FESHİ VAR MI....?
YOK...
MECLİS DURUYO MU...EVET...
ya ne var...
TEK PARTİ İKTİDARI OLUNCAYA KADAR SEÇİMLERİN YENİLENMESİ VE İSTİKRAR...
şükürler olsun..
ileri demokrasimiz bu günleri de gördü ya...
KISKANANLAR ÇATLASIN...
sayın Stah,
insan bazen çok şeyi sorgulayıp, algılayınca, hele ki gelecek projeksiyonunda birçok alanda olumsuzluklar görünce, bir vatan sevdalısı olarak iyimser olunamıyor. içinde hep bir yangın, hep bir geleceği nasıl daha iyi hale getirebiliriz çabası oluyor.
az bilen ve az sorgulayan, kaderciliği herşeye razı olmak olarak algılayanlar daha mutlu.
o nedenle sizin vatan sevgisi ile yanmanızı ve insanların bilinç düzeyini artırma gayretinizi takdirle karşılıyorum.
büyüme % 2.9 olmuş.
büyümeye özellikle özel tüketim katkı sağlamış.
üretemesek de, tüketiyoruz.
bu da birşey. ekonomiye can veriyoruz.
bakın, japonya'ya, acımak lazım, halkı tüketime yönlendirmek için ne kadar zorlanıyorlar.
canım ülkem, her daim yolun açık olsun...
Sayın STAH'a
haydi bakalım kefereler...yapın atraksiyonlarınızı...metresinizin jartiyer ve parfüm masrafını ödemeye hiç niyetimiz yok.
:)
ve Sayın ARDT'ye
Sayın ARDT alıntı yaptığım grafiginizde yazmış olduğunuz 3 ay bana bankalarda vadeli mevduata uygulanan faiz dilimini hatırlattı. Bunu yazarken bir getiri kıyaslaması ve onun gerçekleştiği düşüncesiylemi yazdınız. Eğer bu düşünce ile yazdıysanız diğer vade dilimlerine göre oluşturduğunuz (Orneğin 6 ay yada 1 yıl gibi) düşünce ya da grafikleriniz varmı?
Sayın stah
Anladığım kadarıyla diğer teknik indikatörleri de göz önüne ala
acemi yazarsa bu kadar oluyor kaldığım yerden devamla
Anladığım kadarıyla[/U] diğer teknik indikatörleri de göz önüne alarak ortalamalar üzerinden ekonomik ve siyasi oluşumlar ile yorumlama yapıyorsunuz. Bunlarla beraber bir vade gözönüne alarak yorumlamayı düşündünüzmü? Galiba bu sefer derdimi anlatacak kadar yazabildim herkez hoşgörsün lütfen:vk:
http://i.hizliresim.com/GB9zl6.png YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRR. sayın hasan uludağlı tamamen tesadüf sizin yorumunuz da farklı bakış açısı getiriyor. teşekkür ederim.
http://i.hizliresim.com/01E5d9.png YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRR.
http://i.hizliresim.com/X0PmMj.png yatırım tavsiyesi değildirrr.
GÜNLÜK YOL HARİTASI
Direnç 3... 90.100
Direnç 2... 89.800
Direnç 1... 89.400
DENGE DEĞERİ................89.150
Destek 1... 88.700
Destek 2... 88.500
Destek 3... 88.000
**89.947 değerindeki kapanış ve kapanış<ortalama görüntüsü göz önüne alındığında, yol haritasının hiçte bölgelerinde bulunmadığımız hemen anlaşılacaktır...
bu hafta içinde HAFTALIK YOL HARİTASI da işimize yarayabilir...
Direnç 3... 91.500
Direnç 2... 90.950
Direnç 1... 89.900
Pivot Noktaları.................. 89.400
Destek 1... 88.400
Destek 2... 87.800
Destek 3... 86.800
kod rakamı da yazalım...
KAPANIŞ>ORTALAMA>89.600...denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN AŞAĞI...
89.600 seviyelerinin önemi bu haritada da net olarak görülüyor...
http://i.hizliresim.com/GB9aWv.png yatırım tavsiyesi değildirrr. sayın stah hocam topu oyuna sokmamalarının sebebi ne olabilir.