tahsisli fiyatı hakkındaki beklentiniz nedir?yani kaç tl den alacaklarını düşünüyorsunuz ?hangi fiyatta tahtaya etkisi ne olur?
Printable View
tahsisli fiyatı hakkındaki beklentiniz nedir?yani kaç tl den alacaklarını düşünüyorsunuz ?hangi fiyatta tahtaya etkisi ne olur?
Guzel verdiler milletin eline simdi topluyorlar geriye
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tüm yorumlar alt üst oldu. bu kadar hacimsiz düşüş mal kapma degil. ne işlem oluyor ki hisse alsın amac milleti dökmek sindirmek indireçegi yerekadar indirip bekletmek. planları gerçekleşince hareketa geçer planı çok sinsi amacı ne kimse bilemez..beyaz hissesi 1.00 ile 1.20 arasına kadar düşürdü bekletdi sonrada 25.kadar çıkartdı şimdi mal satmak için habe yolladı. bizimki yerlerde süründürüyor.
benim anlamadigim tahsisli haberi dusmeden onceki yerine geldi super brmen..bundan sonra red gelse ne olur gelmese ne olur ..
1,42 den aldik birazcik..daha asagisi.olurmu acaba..biraz beklesekmi
1,80. 1,40..yuzde.30 dustu yedire yedire verdiler asagiya
42 den aldim..44 den verdim 26500 lot..bereket versin
1.53 kademesine kadar biraz toplayan kim. sülük misali alt kademelerde kımıldamıyor kımıldasa da yerine hemen dönüyor bu kişiye karşı çok sabır lazım çok
Ulan ne guzel kagit ya gene aldik 1,42 den onbin lot sattik 1,47
aklımda biri var ama bakalım zaman gösterecek. zamanında al bu kağıdı demişti başka bir tahta için. piyasada yoktu uzun zamandır.oysa ekmek yemeye devam.yoksa şirketin insafına kalırsak kar da zarar da kardeştir.şimdilik güzel alsat yapıyoz bakalım.bu arada bir şey sormuştum ama ilgilenen yok galiba.neyse fiyatı da cevabını da biliyorum sanırım...
yatırım tavsiyesi değildir
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.10.2017
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 16.437.222
Ulaşılacak Sermaye (TL) 46.037.222 -16.437.222=29600000 patron 29.600.000 tl yatraçak olduguna göre 1.00.Tl.alacak hesabım dogru ise.
benim tahminim hisse basi 1 tl nominal dan yapma dusunceleri var ama yatirimci sabirsiz ..
su kosullar altinda 1.50 tl matikli gelen ..
ama benim zannim ter kose yapacaklar 2 tl den tahsisli yapacaklar.. benim sahsi düşüncem iyice killanmaya basladim hisseden cunku ..
sanirsam ufuk35 arkadasin kastettigi kac lot hisse alacak karsiliginda .. yani fiyat nominal uzerinden mi olacak yoksa mevcut 1 aylik ortalama fiyat uzerinden mi olacak ?? benim bildigim bu işler hissenin son 3 aylik agirlikli ortalama fiyati uzerinden olur ... son 3 aylik grafigr bakarsaniz hissenin neden baskilanmaya calisildigini ve neden belirli rakamlar dan daha fazla hareket etmediginden anlasilacagi uzere.. su anki oturdugumuz fiyatlardan olacagi muhtemeldir.. sahsi kanaatim kesinlikle ytd.. ama gonul ister 2.50 tl den versinler bak sen o zaman cumbuse 3 gun ard arda tavan ;)))
uc assagi bes yukari fiyat anlasilmis oldu tahsisli fiyati ..1.40 lar civari yapilacak..muhtelen isin icine iskonto falan da eklenecek.. yine parayi kazanan aga baba olacak.. zaman olarak ne zaman aciklanacak onu bilmiyorum.. sirketi arasakta mantikli cevap gelir mi gelmezmi orası zaten tam muamma..bu arada sirketin telefonunu falan bilen biri varsa yazsin herkes dort koldan arasin sikistirsin..
BRMEN Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1187747 Ana Ortaklık Payları: -1188102
http://www.hisse.net/topluluk/showth...98#post1173798
biraz çöktü.
25 ekimdeki tahsisli sermaye arttırımı haberinden sonra günlerce şirkette bir yetkili ile görüşemedim.en sonunda görüştüğüm Kazım beye sorduğum sorulara karşılık, bana verdiği cevaplar şöyleydi;
tahsisli fiyatını......ortalamaya göre yazmıştık zaten ve 1,xx idi.
kendilerine böyle bir kap haberinin olmadığını söyledim.bir araştırayım ben sizi ararım dedi.tel numaramı bıraktım.ancak arayan soran olmadı.
(ha bu arada....dedikleri ortalama da 1,xx değil daha yüksek.)
daha sonra da telefonuma çıkmadı ve bayana durumu anlatıp beni arayın ya da kap.ta açıklama da yapabilirsiniz dedim.
3 kuruşluk yatırımım var çok ta umurumda değil ama kurumsallaşamamış patron hisselerinde ve tahtalarında yapılanlar hiç hoş değil. bari bilgi açısından şeffaf olun.
tahtada yapılanların da detaylı farkındayım.tahtayı yapan uşaklar bi haber verin de kap açıklaması göndersinler......
yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel günler gelecek ..
KAP: BRMEN [ ] BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/641854
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5fca5178a513ad
25 Ekim 2017 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak, tahsisli sermaye artırımı amacıyla ihraç belgesinin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na 17 Kasım 2017 (bugün) itibariyle Şirketimiz tarafından başvuruda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
metro nun tahtada işi ne ? 39bin lot almış bugün
https://i.hizliresim.com/1G0g2D.png
geri marbaş a sattı
Alan satan kim arkadaslar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonu emkel gibi olmasın deniz kardes :)
selam millet kimse yokmu.saygılar
ne ayak bu metrodan alan satan hergün işlem yapıyor 1 -2 kademe karla yada kuruş luk karlar la günlük trade yapıyor. kim buna müsade ediyor onuda anlamış değilim, hayır metro yu kullanmanın amacı ne ? onuda anlamış değilim