194-201 arası gap ı da açıkcılar sayesinde kapatalım, bugün sermaye %8 artı kapatsın yeter.
Printable View
194-201 arası gap ı da açıkcılar sayesinde kapatalım, bugün sermaye %8 artı kapatsın yeter.
120 - 150 yi telaffuz edenler açığa versinler tepki yükselişine, hadi bakalım.
Olduktan sonra konuşmuyorum, onu herkes yapar. Burada birileri %20 asansör misali düşmüş dünyanın bir numaralı havayolu ve catering firmasına bilmeden veya kasıtlı atıp tutuyorlar , sanki şirketin tek müşterisi THY gibi algı yaratıp panik havası yaratmak isteyenler var .
Doco,nun dünyanın bir numaralı havayolu catering firması olduguna eminmisin?Lsg sky chefs diye bir firma duydunmu hiç?Thy doco,nun tek müşterisi degil çok sayıda havayolu firmasına ikram hizmeti sunuyor ama thy,nin yeri ayrı ayrıca %50-50 ortagı diger havayolları ile ortak degil thy doco,nun bilançosunun %30,u demek. Bir şeyi bilip bilmeden yok hisseyi kötülüyorlar yok kasıtlı yapıyorlar görünen köy klavuz istemez gerçekleri görmek istemiyorsan olumsuz ve gerçekleri yazanları engellersin olur biter böylece kendini alice harikalar diyarında hissetmiş olursun.....................
Evet başka rakip firma yok mu? Bu lider dediğin 70 yılda 3 milyar Euro ciroya ulaşmış. DOCO 20 yılda 800 milyon Euro az kaldı onu da geçeriz.
Aşağıdaki linki tıklayın LGS Sky Türkiye çalışanları greve gitmiş, yeni haber. Adamlar 400 çalışanına sahip çıkamamış.
http://www.airturkhaber.com/haber.asp?id=299
Sermayesi zaten dokuz milyondu, benim bildiğim kadarıyla.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir sıkıntı mi oldu son 10 dakkada fena verdiler
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3869 lot aşağıdaki kademelere son yarım saatte verilmiştir,,,,,,Sorun yaşatacak bir durum mu bilmem,Belki fiyatı ağırlıklı ortalamadan kapamak istediler
DOCO da kimseler kalmamış cuma günü %5 lik yükseliş tepkimiydi yada düşüş bittimi sağlam yorum yapan arkadaş olsada bayram öncesi takılsak
25 Ağustos itibariyle piyasa değer sıralaması : (alıntıdır )
https://i.hizliresim.com/r2l5z7.jpg
Fiyata Euro bazında bakmakta fayda var, Tl olarak değerlendirilirse çok doğru bir sonuca varamayabiliriz. Sadece benim düşüncem kimye al-sat-tut tavsiyesi değildir ki hisseden 200 Tl li fiyatlarda vedalaşıp arkasından el sallamıştım. Yani çok bilsem 300 lü fiyatlara satardım.
bu bu pyasada neden aşırı bozuldu
Milletin elindeki 5-10 lotuda sattırmanın peşindeler, bakalım hisse geri alım ne zaman başlıyacak, dahada önemlisi 3. Havalimanına taşınıyoruz haberi çıkarsa ne olacak, ardından birde bedelsiz haberi gelirse, hiç şaşırmam. Ytd
Kapta art niyetle verilmiş hisse fiyatını dahada aşağıya indirme amaçlı haber degilde nedir şirketi yönetenler herhalde daha aşağıdan hisseleri toplamanın derdinde .........
Şirket yatırımcılarını biraz umursar bunlarda buda yok .
ytd
Kaptaki haber nedir hocam battik mi yoksa. :) ytd
Daha değil [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Mağazalar açılmamış bilgilendirme gereği duyuyor şirket .
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628000
ytd
Hocam caninizi sikmayin hacim daralıyor. Son satışları alıyorlar bence. Yarından sonra iyi seyler bekliyorum acikcasi. Yukari harakette zaten mal gelmez. Alacak olan şimdi alacak ve geri cekilecek. Olayimiz bu su anda.YTD
Satacak değilim yükselsede ama ekleme de yapmam artık
otel ve diğer yatırım sonuçlarını görmeden.
ytd
Momentum güçleniyor kagitta. Bir iki gün daha sabir diyelim. Ytd
Hıc kimse hisse satmıyor.Bugünkü işlem hacmi bunun belirtisi.Hissede ky kalmadı.Panikle aşağı baskı dolayısıyle hemen hemen hepsi verdi gibi.Öyleyse ne olur!! Sert bir yukarı yapması bekleniyor gibi..Kesinlikle ytd dir.
Dönüş noktası burasımı ?
Dönüşü çok yakın olmalı...İyice sıkıştı ....Buralardan alanlar çok ama çok şanslı...Keşke bende buralardan alsaydım.Ytd.
Bugün avusturya 71.538 lotluk rekor hacimle %1.58+ kapattı yarın artık sert düşüşlerine başlayabilir.......
Otelin açılış tarihi ile ilgili bir haber varmı ?
Tarih yakın olmalı...
Limak veya Kalyon grubu hazır havaalanı inşaatını yapıyoruz, buraların gıda bölümünün işletmesini bize verin deseler, bir şirket kursalar devlet yok mu diyecek ? Bu iki şirket bütün büyük ihaleleri masada bitiriyor zaten.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhtimali bile komik
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Oldu olacak uçak firmasida kursun herkesi ben tasiyacam diye sonra tamir bakimida ben yapacam desin olmadı kargo taşıma personel servislerinide .......
Türkiye'nin en kaliteli mutahitlik firmalarından kalyon ve Limak yada hangi firmalarsa ihaleyi alan firmalar açık ihale ile aldılar 3 havalimanı ihalesini.......
ytd
Sayın Nakama selam ve saygılar öncelikle bayramınızı kutlarım. Farkındayım.. Sadece abartı yaparak devlet ihalelerini tiye aldım. Yekalarda zaten ihale bırakmadılar. 1000 mw res, 1000 mw ges, haricinde 3. Havalimanı vs vs. Bütün büyük ihaleleri alıyorlar. Doco nun işine inşaallah göz dikmezler 😂😂😂
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben size daha ilgincini söylim arkadaşlar, kesin bir bilgi değil sadece duyum ama doğru ise hiç hoş değil. Ülker'in bu işe göz diktiği ve talip olduğu yönünde. Y.t.d
Bu kadar balon haberler çok mantıksız bence.Bu hisse sadece ve sadece viyana doco yu takip ediyor.Başka hiçbir konu bu hisseyi bağlamaz.Viyayana doco ise son zamanki avrupadaki terör olaylarından dolayı düştüğü söyleniyor.Bu hafta çıkış yakındıŕ....Ytd dir.