Yukardaki haber büyük bir hikayenin başlangıcı olabilir.Ben çok önemsiyorum.
Sabretmeye devam
Printable View
Karel topiğinde hisse 1.60 lardayken sık sık faaliyet raporunu paylaşır, aselsan roketsan havelsan ile işbiriğine giren şirket bu fiyatlarda kalmaz diye resmen bağırırdım.. Sonuç 6 ayda hisse 6.60 gördü.. Sermayesi 10 milyonolup güzide va stratejik bir sanayi şirketi olan DİTAŞ son faaliyet raporunda diyorki ben artık süper lige çıkıyorum herkes kemerlerini bağlasın.. 2017 yılının flash hissei karel diyordum, şimdi 2018 yılının flash hisselerinden biride DİTAŞ diyorum.. Herkese hayırlı bol kazançlar.
Ditaş ortakları Sayın trend1966 nın paylaştığı faaliyet raporunu dikkatlice okuyun..
bugün kötü bir açılış yaptı fakat hikayesine baklırsa önümüzdeki günlerde büyük işler başarıcak.
Ben satmaktan ziyade toplama derdine düştüm.Hayırlı işler :-)
Raylı sistem, hava ulaşım ,savunma. arge çalışmaları son hızıyla devam ediyormuş.Enteresan gelişmeler
hacimsiz hisse sabah sabah hacimlendi alıcımı var satıcımı görebilen paylaşırsa sevinirim.
Kısacası hikayeye devam bilançoyu istedikleri gibi yönlendiriyorlar sahtekar bunlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin yatırımcı ilişkilerine mail atarak ayrıntılı bilgi isteyeceğim.Kendimce gerçekten heyecan verici
herşey bir yana arkadaşlar teknik olarak hissenin bu düşüş hareketlerini yorumlayacak kimse yokmu bugün zarar eden hisselerin en başında ditaş var bu düşüş nereye kadar gider.
Arkadaşlar az önce yatırımcı ilişkiler yöneticisi dilek hanımla telefonda görüştüm.. Kısaca faaliyet raporunda belirtilen SAVUNMA SANAYİİ, HAVACILIK VE RAYLI SİSTEMLERLE iligili yapılan çalışmalar ürün satışına yansımış durumda.. Dışaıyada hizmet vermeye başlayan çok önemli bir AR-GE merkezi kurmuşlar, Fabrikayı tamamen yenilemişler, eski halini bilenler yeni halini görünce çok şaşırıyorlarmış. Makina parkı tamamen yenilenmiş, ilerleyen bilançolarda bunun farkını hem ciroda hemde karda çok belirgin olarak göreceğimizi söyledi.. SERMAYESİ 10 MİLYON OLAN BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR ŞİRKETE ORTAK OLUNMAZDA NE YAPILIR.. SABIR ACIDIR MEYVESİ TATLIDIR.. bekleyenlere..
arost dostum bi pasta paylaşırmısın.
[emoji106][emoji3]bende aynı duygularla selamlıyorum
arkadaşlar gelecek diyorsunuz iyi güzel diyorsunuz fakat kimse bugün bu saatlerde 130 bin lotu geçen hacimden ve günün en çok düşen hissesinden bahsetmiyor ne oldu kim alıp satıyor ne üçkağıt dönüyor.
öyle bir durumdasınız ki sanki düşen hisse bizim hisse değil :rtfm:
bu bilançonun neresi kötü arkadaslar? nedir bu dusus
https://i.hizliresim.com/OLXBv4.jpg
aklımızla dalga geciyorlar malımıza sahip cıkalım
Son açıklanan sirket bilancolariyla yıllara göre dönem ve net karları.
https://i.hizliresim.com/lWg9Zr.jpg
bilançoyu özetleyebilecek olan var mı arkadaslar
Bu düşüş biraz abartılı...Zarar etmiş gibi basıyorlar.Taş gibi faaliyet karı var.Bence bu fiyatlar orta vade için değerlendirilebilir...
bizim hisse bütün hisselerin ayarını bozdu şuan taban yarışları kozalar göçtü taban oldular ipek falanda. ihlas da yarışa katılıyor ve daha niceleri bakalım bizim hissede taban görecek mi bugün bist te kol kesme töreni olacak gibi.
Ne olduğunu bilen varmı?savaş çıktıda bizim mi haberimiz yok.
Cefaks arada bizede uğrasan pasta atsan bize yazık değil mi :(
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün düşen hisse sıralamasinda ditaş 6.sırada ulan ditaş diğer düşenlere bakıyorum hacimleri çok yüksek düşmüşler ya ditaş senin çapın nedir ki bu kadar düştün ne gibi oyun oynuyorsunuz uzun bir süre rehin kaldık anlaşılan yarın daha güzel bir gün görünmüyor.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet raporunda, savunma ve havacılık ibaresini gördüğümde aklıma KAREL geldi... Yatırımları bitmiş ar-ge sini kurmuş ürün gamını genişletmiş, muhakkak bilanço ve kara yansıyacak.. BEKLEYENLERE...
albea34 şu dilek hanımla tekrar konuşabilirmisin bu düşüşün nedeni nedir? bizim umuda değil harekete ihtiyacımız var hisse iyi hareketler çekmiyor 7 bandından yukarı tırmanması lazım yoksa aşağıya kaymasından korkuyoruz.
Bu kağıttan uzak durmak lazım hareketleri gerçekçi değil
şimdi mesele şu bütün hisselerde düşüş var çoğu düzeltecektir kendini ya ditaş ne yapacak onlar düşmeden önceki yerlerine gelirken bu hisse yerinde mi kalacak yoksa yukarımı çıkacak.
Ditaş hızlı düşer,geç toparlanır adamı uyuz eder
sığ hisselerde düşüş çok sert oldu alan olmayınca haliyle... umarım çıkışı da rahat olur, talep olursa tabi...
ditaş yine top 10 da kendini gösteriyor düşen hisse sıralamasında 7. sırada a.q gururumuz :rtfm:
Sürüüüüüüünnnnnn ******** DİTAŞ
ya biz? bizde sürüneceğiz.
bilançolara baktım ilk çeyrek 1.955.188 gelen kar esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında 1.927.195 den kaynaklı görünüyor. İkinci çeyrekte bu rakam 520.103 e inmiş karda 413.013 olmuş. Esas faaliyetlerden diğer gelirler kısmında kur farkından kaynaklı gelir ocak-Haziran'da 1.821.609 görünüyor, Nisan-Haziran'da 223.074 görünüyor. İlk çeyrekteki kar ile ikinci çeyrek karı farkı burdan kaynaklıdır. 31 Martta parite 1.06 30 Haziran'da 1.14 Anlaşılan parite düşük iken Ditaş için daha iyi ben tam tersi sanıyordum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülen ditaş hemide alçak sürün bir alayı sahtekar dolmuş bu şirkette işleri güçleri yalan dolan AYDIN DOĞAN.....