YSK seçim sonuçlarını niye kapattı??
Nokia 3310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
YSK seçim sonuçlarını niye kapattı??
Nokia 3310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ysk hukumetin kontrolunde degil...
Prof. Dr. Ümit Özdağ†@umitozdag
Istanbul YSK sonucunu veriyor %54 HAYIR %46 EVET Anadolu Ajansi ise %56 evet % 44 hayir diye acikliyor. Hangisine inanirsiniz
kediler bazı yerlerde görülmüş sanırım.
http://www.borsagundem.com/haber/usk...esildi/1185822
Açılan sandıklar 45-50 dakkadır %99,9.... halbuki buraya kadar ne kadarda hızlı gelmiştik...
Ali jean çorakçı†@alijeancorakci
YSK'ya göre: Açılan Sandık %76,24
Evet %50.38 Hayır %49,62
Anadolu Ajansı çoktan sandıkları kapattı.
Yukaridaki tweet dogruysa evet cikma ehtimali yok...
Entegral huber acansi referandum sonucunu nokta atisi bilmistir abi...
Yuzdeli dahminim % 50, 8 hayir, % 49, 2 evetti...
Aha iste Tayyip agam da kabul etti hayir ciktigini...Alıntı:
Güneydoğu SONDAKİKA†@GDSonDakika
Erdoğan: "Referandum sonucu milletimize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.
Sonuc hayir cikti. Ne yaparsaniz yapin...Alıntı:
El Dalar Cordobez#H†@BaskanKtc
Ysk'dayım.Mühürsüz pusula kavgası var. Foto da çektirmiyorlar.Kargaşa var Ysk'da..
HAYIR KAZANDI HAYIR BIRAKMAYIN ALLAH AŞKINA!
Bak buraya yaziyom 112500'den bir parti short var...Kapatirsam serrefsizim...115000'den ikinci parti 117000'den ucuncu parti, 119000'den dorduncu partiyi vurceynnn...Hade bakem gitsin nereye gidebiliyorsa...
Secimde saibe var...Borsa yikilir...
Bak gercek islamci ehsan ne yazivermis?Alıntı:
5d
R. İhsan Eliaçık†@ihsaneliacik
Kesinlikle hayır önde çıktı..3 saattir saklıyorlar,mühürsüz oylarla kıl payı kitabına uydurup,korna,gürültü patırtıyla işi kapatacaklar.
Abi bu ulkede muhalefet partisi var mi yok mu?
Bu forumun % 80'i hayirci, koyunmusunuz olummm?
Ülkede yıllardır şaibe var Sn. Nuri, yapılan tüm kura çekimlerine bile hile karıştırdıkları ayan beyan ortaya çıktı, ünv. sınavı ve diğer bir çok baba olayı söylemiyorum bile...
Gelelim borsaya borsa realiteden ayrılalı yıllar oldu bence bu tarz bir realiteye bel bağlayarak ciddi pozisyonlar açmak sizi zarara uğratabilir, bu ortamda sakin olup 5-10 gün sonra yeni bir yol haritası çizmek daha doğru sonuç verir.
Kendi adıma "hayır" sonucu beklememe rağmen %100 borsada olarak Cuma gününü tamamladım bakalım olursa bu hafta ya realize edeceğim yada devam diyeceğim.
Kilicdaroglu secim sonucunu kabulleniyor...
Bakalim Agit raporunda ne yazacaklar... Sayet saibe yazarlarsa seyreyle gumburtuyu...
Dolar 3, 62'ye dusmus...
Bu tablodan istikrar cikmaz...
Evetciyim ama "saibesiz evetciyim"...Bakalim Agit raporundan sonra Ab ve Abd'den nasil aciklamalar gelecek?
Borsada bunlar belirleyici olur...
5 gün önce arkadaşa söylediğim şey şuydu referandumdan kazara "evet" çıkar ve seçim olursa Kılıçdaroğlu bu süper yetkili yeni Başkan olur ve bunları o yetkilerle doğrar demiştim...
Şimdilik sadece "evet" çıktı söylenen seçim yok ama bakalım ne olacak buraya not düşmek için yazdım :)
yarın bir realizasyon yapsak mı?
yoksa borsada bayram havası bir hafta boyunca sürer mi?
en iyisi sörf yapmak, çok dalgalı bir hafta olacağa benzer...
Gulmekten gobegim yer degistirdi. Kilicdaroglu sovan dograyamaz...Alıntı:
Kılıçdaroğlu bu süper yetkili yeni Başkan olur ve bunları o yetkilerle doğrar demiştim..
Oksal EREV†@OKSALEREV
Merak edip dahi sokağa çıkmayın, bazı bölgelerde sıkıntı başladı. Oturun evinizde, oyuna gelmeyin.
ayva göbek yarın margin call yer.:thumbdown:
herkes buraya doluşuyor burada ayvadan masallar var gelmeyin.:whistling:
:)))))))))) asdasssssdddAlıntı:
Eray†@eray_furkan
Deniz Baykal en azından karı sikiyodu aq kılıçdaroğlu chpyi sikiyo
Cenk Babaeren†@cenkbabaeren
YSK Başkanı Güven: "Kesin sonuçlar 10-12 gün sonra açıklanacaktır"
Lem 2, 5 milyon muhursuz oy kullanilmis. Oy kullananlarin % 5'i yapiyor. Lem boyle birsey olur mu?
Ben boyle bir secim gormedim abi...
http://www.yurtgazetesi.com.tr/m/gun...ma-h27174.html
Alla Allah gozlerime inanamiyorum...Alıntı:
YSK Başkanı Sadi Güven tartışma yaratan uygulama ile ilgili "Sonuçlar kurumumuza intikal etmeden AKP temsilcisinin başvurusu üzerine mühürsüz zarfların oy kullanmasının önü açılmıştır." dedi
Urya olmasin bu? Nasil bi sey bu????
Ysk kesin olarak hukumetin kontrolunde degil...Cok acik...
Şunu açıklayabilir misiniz o zaman,
İktidar "Evet" çıksın istiyor... Ama başka güçlerin kontrolünde olan Ysk, yine Akp üyenin itirazıyla ilginç bir karar alıyor..
Bu sonucu ne derecede etkiler bilmiyorum...
Ama sonuçta iktidarın istediği yönde bir karar çıkıyor..
Madem öyle neden böyle bir karar aldı.
Malum Türkiye uçacak, büyük bir güç olup iktidarsızlık ortadan kalkacak ya..
Neden...!!
Bütün evren bize düşmandı hani..
Hocam size özel bir soru,müsait olduğunuz zaman aralığında cevap verirseniz sevinirim. Objektif olarak ama, bist'i bir tarafa bırakarak.
Hükümetin, A.DOĞAN'a özel olaraktan bir operasyon düzenleyeceğini ve bu düzlemde mevcut davalar kullanacağını düşünüyor musunuz? Özellikle elini güçlendirdikten sonra.
Saibeyi direk Akpnin ve Tayyip agamin ustune yikiyorlar. Tayyip agam zaten basganlik yapiyordu, degisen birsey yok.
Milletin gozunun icine soka soka hile yapilmaz. Hersey Akpnin kontrolunde olsaydi, kimsenin ruhu duymadan evet cikarmanin hemde % 60 evet cikarmanin bin tane yolu bulunurdu. 15 temmuz sonrasi Ysk'ya kimse dokunamadi. Akp'deki fetoculere de kimse dokunamadi. Yani Ysk'daki Akpli uyenin ne oldugunu da bilmiyoruz.
Sayet ysk Akpnin kontrolunde olsaydi, ysk baskani Akpli uyenin basvurusuyla muhursuz oylari kabul ettik diyemezdi.
Kanunlar ortada, muhursuz oylari sayamazsin.
Uskudar meydanda pur silahli 2 ozel harekatci gordum bugun saat 16 civarinda. Istanbul'un baska yerlerinde agir silahli Pohleri baska goren oldu mu?
Bir de dun trafikte durmadi diye 2 gence ates edildi ve oldulerdi.
Bunlari altalta koyup analez yapmak lazim.