Sicil başvurusu ne oldu hala avukat ta bekliyor mu aq ocak sonuna bitiyor du güya Şubat bitti hâlâ bir gelişme yok
Printable View
Sicil başvurusu ne oldu hala avukat ta bekliyor mu aq ocak sonuna bitiyor du güya Şubat bitti hâlâ bir gelişme yok
Dansöz bile ancak bu kadar kıvırabilir...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehter takımı gibiyiz yaa 2 ileri bir geri ama bunlar dönüp dolaşıp ayni yere geliyor :)
Ahhh oyak ahhh bi akıllanmadın niye aldın zararına yancilarina iyi verdin simdi yine 2 3 takasdir alım modundasin anladın sen onu az akıllı ol ve gerekeni yap asla ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb9e32e63c.jpg
Berkcan kim yaa ???
Birader yeter artık ya!
Ben hergün küfretmekten yoruldum size? Siz yemekten yorulmadınız! Hiç bu kadar istikrarlı bir şekilde küfrettiğimi hatirlamiyorum sizden başka! Tam bir sene oldu macun kazığından beri hakkınızda hayırlı bir cümle kurdurmadınız. Alanınız da aynı vereniniz de. Bi kere de farklı olmayı deneyin. Kafamızdaki sizin hakkınızdaki var olan düşünceleri, önyargıları yıkın, bizi mahçup edin...
Şaşırtın bizi...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küfüre gerek yok hoş küfür etsende ya rabbi şükür diyecek insanlarla muhatap oluyoruz o yüzden derdimize çare olmuyor... şimdi ki sözüm kanal kanal gezip hoca olup yorumculuk yapıp varsa yoksa gs muhabbeti edenlere ya arkadaş yemiyeceginiz yaprağı niye elinize alıyorsunuz atın çöpe gitsin yaprak yenmez size öğreten olmadı mı.. bir bjk li olarak inş bu akşam gs ye kendi evinde çakarız da bir nebze olsun içim rahatlar ... asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Airforce yaprak ne yav yazımda bir yanlış var:yahoo: