ESCOM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 46.219 Yıllık Değ%:-99
Printable View
ESCOM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 46.219 Yıllık Değ%:-99
Önceki kar 3.800 milyon...şimdi 46.000...iyiki zarar açıklamamış,sonra ne yapardık :)
Neyse beklemeye devam !!!.ytd.
% 100 İştiraklerimizden Alesta Elektronik Yatırım A.Ş. ile birleşme süreçleri kapsamında, Kurula yapılan onay başvurumuz *evrakların güncellenmesi amacıyla çekilmiştir. Birleşme süreçleri devam etmekte olup Kurula bu kapsamda evraklar güncellenerek yeniden başvuru yapılacaktır.
Bir üye olarak ben varım, birde ziyaretçi varrrrrr:) :) :) yoksa escom birşey mi olacakkk :) :) :) hhhhaaaaa
Bizim mahalledeki Ali bakkal bile bu şirketten daha tanınır, daha kurumsal. Ne iş yapıyorlar anlamadım. Bir ihale, bir yatırım haberi göremezsin. Yıl içinde neredeyse bilançolardan başka bildirimi yok gibi.
%4 yükselmiş genede korkutuyor mutlu etmiyor, çünkü milletin ömrünü yedi bekle dedi bekleeee
Canlı izledim 1.33-34 yaptığında 1.34 e yüklü malı yığdı 1.33 e gelene çaktı giden kaldırdı 1.33 ten bayağı mal el değiştirdi.ama 1.34 ten malı kaldıramadı.sınra aşağı 1.28 e kadar çwkildi yazılanların hepsine mal geldi yine mal dağıtımı olduysa 1.20 yakın hedef..küçük yatırımcı 1.34 ün kalkmayacağını bile bile 1.33 e yazılır mı bu sprunun cevabı hisse yönünü belirleyecek