çok şukur hareket başladı???A gruba geçmesi için verilen bilgi dogru mu acaba?o zaman cidden hareket gelir??
Printable View
çok şukur hareket başladı???A gruba geçmesi için verilen bilgi dogru mu acaba?o zaman cidden hareket gelir??
2.20 gibi piyasa degeri 30 Milyon Tl yi geçiyor ama şunu unutmamak gerek B grubundan A grubuna benim bildigim 3 ay ya da 4 ayda bir geçiyor??
Borsa İstanbul'da 01/07/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak A, B, C, D grubu değişiklikleri belirlendi.
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri belirlendi. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Tablodaki değişiklikler 01/07/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak.
temmuzda olmuş geçen sene yani 3 ayda bir.....buyuk ihtimal A grubuna geçeriz...ilave beklenti olacaktır bu
grup değerlendirmeleri 3 ayda bir yapılır....temmuz ayında değerleme yapılacak....o zaman a grubuna geçilecek...hisse 2,20 nin üstüne giderse...bu arada eger büyük hissedarlar borsa ya bir miktar satışa konu olacak hisse kotasyonu yaparlarsa ballı kaymak olur..yani biz kotasyonuda severiz...burada kalması zaten garip 50 milyon Euro kredi alan şirket değeri.20 milyon Euro bankalar 150 milyon Euro teminat almadan bu krediyi verirmi...buralarda kalmayacağını göreceğiz....hedef çok yukarıları....
vallah ben once 3.50 sonra da 6 tepe ve sonra da 10 tl diyoruom ama inşallah bekleriz ...???
bir de arazi AVM donusumu?ilave artık kot ve pantolon kumaşı????
bakın size ne buldum...PAMİRSOYUER GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. söktaş için rapor hazırlamış...ayrıca agrita arsaları diye bir bölümüde var...agrita söktaşın ortak olmadığı KAYHANların tohum geliştirme şirketi...onunda devasa arazisi var...
https://pamirsoyuer.com.tr/reference/soktas/