Dxy de tobo varsa nasıl düşüyor anlamadım [emoji16]MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
lao tzu'nun yazdığı dao de jing'den alıntı:
erdemli yönetim:
zorla öğretmenin tao'ya ters olduğunu bildikleri için ilk bilgeler tao'nun yolunu öğretmeyi tasarlamadılar. devletin önünde iki yol vardır: ilki saman altından su yürüten kurnaz olup halkı aldatmayı tasarlamaktır. böyle yönetilirse, halk kurnazlaşır ve yöneteni aldatmayı tasarlar. ülkeyi yönetmenin ikinci yolu, öyle içten pazarlıklı olmadan yönetmektir. erdemle yönetildikleri için böyle yönetilenler gerçekten mutlu olur. erdemli yönetim herkese karşı adildir ve böylece birliği sağlar.
Bu savas derinlenirse kuresel.ekonomiye toplam maliyeti 2 trilyon dolar olacak ve bundan en cok GOPlar etkilenecekler. Artik paraya ulasmanin zor oldugu, resesyon canlarinin yavas yavas calmaya basladigi bir doneme giriyoruz.
Bu baglamda Ons altini takip etmekte fayda var. Eger kuresel bir kriz emareleri var ise orada degerlenme olmasi lazim. Cunku altin krizleri sever.
CIN in bu savastan galip cikmasi cok zor. Hali hazirda zaten 2 trilyon para cikisi oldu cin piyasalarindan
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altın krizleri sever ama abd merkez bankasının altın rezervleri de başını kaldırmaya kalkanın başını ezebilecek kadar fazla. o rezervleri, "eğer benim matbaada bastığım kağıtları bırakır da altın almaya başlarsanız, altınlarımın bir kısmını piyasa sürer hepinize zarar ettiririm" tehdidini sürdürebilmek için tutuyor...
Asil bomba eger olursa CIN in YUAN i devalue etmesi olacak (Bence ellerinde ki en buyuk koz)
Bunu yaparlarsa ticarette haksiz rekabet olacak ve ihracatci ulkeler zarar gorecekler
Bizim zaten ihracat rakamlarimizin ithalatimizi karsilama orani az
2015 yilinda Cin YUAN i devalue ettiginde dolar 3 sinirini asmis o ay yuzde 10 degerlenmisti.