Yakup 770 kardes gelmiş ..o bilir pazarlayan ib..leri..neler döndü bu hissede yine aynı işler donuyor
Printable View
Yakup 770 kardes gelmiş ..o bilir pazarlayan ib..leri..neler döndü bu hissede yine aynı işler donuyor
10.03.2017 tarihinde SAN-EL Mühendislik A.Ş. paylarım ile ilgili olarak 1,90-1,96 fiyat aralığından 500.000
adet satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte
SAN-EL Mühendislik A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 10.03.2017 tarihi itibariyle %24,31 sınırına
ulaşmıştır.
biri gitti kaldı diğeri onunda sattığını tahmin ediyorum haberi gelir yakında az daha sabır biz bu işten kar ile çıkarız
Acaba kime sattı gavur .. Bunlar anlaşmalı dünkü açığı kapatmislardir anlaşmalı olarak
Şimdi bir şey soracağım bu ortaklardan alınan hisseleri bunlar lafta 2,25'ten aldılar nasıl 1,9-1,96 bandından sattılar lütfen bu durumu biri bana açıklasın resmen insanları kandırıyorlar kimsede durdurmuyor ne şimdi bu adamlar malı zararına satacak bizlerinde ortak olduğu şirketin lot değerini düşürecekler bırakın spk'yı savcılığa gidip şikayette bulunmak lazım sanırım açık açık manipülasyon yapılıyor vede kapa düşen dürüstlük bildirisinden sonra... Vallahi kafayı yememek elde değil Allah Bist yatırımcılarına yardım etsin. :28: