Tru hakkını veriyor rahat ol. Yanlız tru tecavüzü ifşa edin diyor... Nasıl ele anlatalım biz tecavüze uğradık.. Tru ben yokum:)
Printable View
Aslinda ben True yu sevdim Başkan delikanlı biri ama o bizi yanlış anladı.Neyse... :)
Biz 6 larda şirketten ihale haberleri beklerken adamlar banka borcu yapılanması ve üstüne de patron hisse satışını yapıp bombayı kucağımiza birakti.Bu saatten sonra söylenecek söz kalmadı.Sanırım zararları çıkarmak için çok uzun zaman bekleyecegiz..
Not: Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!
SPK'ya yapılan şikayet standart bir şekilde yanıtlandı. Bir yaptırım beklemiyorum.
Cimer tarafından SPK'ya iletilen şikayete henüz yanıt gelmedi.
Cimer'e yapılan diğer şikayetim İç işleri bakanlığı'na iletildi.
Cimer'e belgeleriyle yine güzel bir şikayet hazırlığı içerisindeyim. Haydi birlikte batalım Furkan :). Ben 100 k kaybederim peki ya sen ?
Yazdıklarınızı biz de gönderelim şikayet olarak
Katmerciler’in KIRAÇ’ı ilk kez IDEF Fuarında sektörle buluşturulacak
euro yükseldikçe borç katlanarak artıyorr TL bazında 8 sene sonraası en az 2 3 kat borç bu yarım akılılar çok iyi bi anlaşma yaptılar en az 2 sene daha hisse tutunamazzz buralar mumla aranacakk yazık oldu ky yaa patron acımadı kol gibi zarar şimdiden şirketin borcu 30 40 milyon durduk yere artttı girmeyi düşüneler aman ha bulaşmayın hisse fiili batık durumda ytd
Bilmesi gereken ama hiç bir şey bilmeyen yada bilgi bile verilmeyen atanur onur sağlık nedenlerini gerekçe göstererek emekli olmuş.
Ya bunu bile kap aracılığı ile millete duyurmuyorsunuz...............