Chp-chp
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Chp-chp
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP demeyin İMAMOĞLU diyin...RTE öyle istiyormuş :he:
karınlarını doyurtan aç gözlüler var gaya, adam emekli polis, karısı ölünce iki oğluyla başbaşa kaldı. ne yapıyorsun dediğim zaman ne yapacam yatıyorum aşağı yemeğimi belediye getiriyor eve. hepsini ben bitiremiyorum, kalanı da oğlum yiyor. oğlu 2 milyon tl lik ev aldı 3 yıldır onu ödüyor. b.içi mezunu fizikçi, diğeri de yazılımcı...... doymaz bu millet beleş mezar bulsa sen gibi dikey gömülmeye bile razı olurlar. isim ifşa etmediğim ve tanımadığınız için gıybet değildir. sosyal vaka.
Namuslu,Dürüstmüsün,Mertmisin ve ALLAH'ın varmı dinine imanına biri açıklasın.
Bir zarf 4 oy biri yamuk???????????
210-41...Demekki içimizde casus troller cirit atıyor...sanırım oranlarıda o kadar ülkede %40,piskevütçüylen eh %50...adamlar demekki halinden memnun...geçende anket yapmışlar,aka en çok oyu %70 ile ilkokul ve cahil verirmiş,orta eşğitim dengeli,lise ve üstünün % 30-40 arasıymış vermeyen,yani ortalama vermeyen %60...bu şartlarda normalde sıfır oy çekmeleri lazım,çünkü bitik bir ekonomi,5 misli dış borç,osmanlının borcu 100 senede bitmişti,şimdiki borç 160 senede bitiyor,üretimi %50 olan bir ülkede gelecekte açlık,sefaletlen karşı,karşıya kalır,çünkü tüketen nüfus çok fazla,aka oy verenler sefalet içnde yaşadıkları halde hala onlar desteklemesi ilginç,zaten piyasanın düzeni bozuldu,piyasa diyorki yetti artık önümüzü göremiyoruz,yatırım yapmak için defalarca düşünülüyor,çünkü üreteceksin satacaksın,alım gücü olmayan nasıl alsınki,açlık sınırının altında asgari ücret,yoksulluk ise hep ironi 6 cıvarı,açlık 6000,yoksulluk 10 cıvarı olmalıki insan gibi anca yaşanır ülkede...neyse asabım bozuluyor geçekleri yazmaktan,anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.
23 milyon var
Bankamatiklerde var.
Bir mok anlamıyan da var.Yani o işte bilgisi olmayan.
Örnek benim Başıma gelen ve arkadaşlarım var.
Maltepe egoda çalışıyorlardı emekli oldu biri Çiftçi diğeri şöför belediyede bilgi işlemde çalışıyorlardı.
Birde yenimahalle devlet hastanesinde bir bayan elektrik teknisyeni olarak çalışıyor.Bir priz değiştirmeye çağırdı doktor ben bilmem dedi bayan.
https://odatv.com/images/2019_05/201...g?v=1558017811
Aynı kurbanın 3 ayağına "helal", bir ayağına murdar" denildi
CeHaPe çalıp, murdar etmistir o ayağı!:)