Bakalım yeni yatırımcılar gelecek mi bundan sonra
Printable View
Bakalım yeni yatırımcılar gelecek mi bundan sonra
Teknik olarak askıya çıkan her şeye itiraz edebilirdiniz. Bu tek madde mecliste oy birliğiyle kabul edilen ve bu maddeyi meclise teklif eden kartal ilçe belediye onlarda küçük arazi sahiplerinden gelen talep üzerine bu maddeyi hayata geçirdiler. Bu maddeye itiraz edebilecek çıkarları zedelenen kimse olmadığı için itiraz da doğal olarak olmaz hadindiyelim itiraz oldu mantığı olamayacağı için komisyon itirazı değerlendirmeye bile almaz. Özetle 99.99 is tamamlandı diyebiliriz. Benim bildiğim kadarıyla
Endeks olmuş 123.000, 5000lik askıda, imar süreci bitmek üzere ama hissenin değeri hala 3 yıl öncesi zirveye bile yaklaşmadı. Artık bu oyunun 50 üzerinde oynanma vakti geldi bence.
Ilçe belediye ivedilikle kartal merkez bütün alt bölgeleri meclis gündemine alıp onlarda askıya çıkartması lazım şubat ayı bunların olabileceği bir ay muhtemel olarak mayıs gibi inşaat işlerine bile başlayabilirler gerekli yasal izinler alınması durumunda . Unutmadan memlekette bürokrasi malesef çok yavaş işlemekte umarım kartal da isler olabildiğince hızla ilerler.
Plan değişikliği onama sınırı içinde kalan ne ise sadece ona itiraz edilebilir o yüzden görmek lazım,Yani sskıya çıkan planı görmek lazım şuan için ben indiremedim. (indirdim dosya boş çıkıyor,arşiv bulunmadı yazıyor)
Kartal mecliste gündeme girmemesi için bir bahana kalmadı.Geçen ay başkana sunum yapılamadığı için hazırlanmış olmasına rağmen görüşülmemişti. Geçenlerde de yazdığım gibi başkana sunum yapılmış. Yani normal şartlar altında şubat gündeminde olmamız gerekiyor. Başkan yada birileri illaki almayın derlerse yapacak birşey yok.
Allahtan a1 var almak isteyene veriyor [emoji16] gedik yok başka yerden aliyor demek spek ne güzel alışmıştık gedik kardeşe hadi bir el atıver sevabına spek.
Haydi güzel günler başlasın sabrımıza deysin inşallah