Senin ictiginden ictim...adam dusecegini bildigi icin ne dedin de cikmadi yazdim..herkes tanir hus u burda..ne yazdigini iyi bilirim..adamdir hus..dusecegini hep bilir.
Printable View
Burada ağzı olan, klavyede yazı yazmasını bilen konuşuyor. Kaçış rampası, ali veli 49-50 diye milleti ayar veren adamı savunuyorlar. Bu adam neyi bilmiş?
Bosver aliyi veliyi..yukselecek diyip 1 leri gececek diyenler bildi mi..iki lafta onlara soyle..adam belki yillardir bekliyo yukselsin diye..onun kizginligiyla yaziyordur..belkide patronun adamidir..bilemen gardas bilemen..kimseye al sat demem..herkes kendi bilir..ytd
Ne dedim size 0,84 dedim daha bunlar iyisi haftaya 0,7* lere hazır olun. Bu kağıt tekrar 0,4* ları görecek.
İnşallah daha da düşer temennim 0.2*-0.3* lar
Fiyat belirleyenler olmuş burada uzun zamandır yazanlar susunca. Yılda üç beş kişi gelir yeni açılmış hesapla burada yorum yaparlar fiyat belirlerler sonra tarih olur giderler. Ve Forum yönetimi sayfada yorum sayısı azalacak diye aynı ip bloklarından girenleri siteden banlamazlar.
Arkadaşlar buraya gelip fiyat belirleyen şu fiyata gidecek olanlara bir sorun kaç kez bilanço ve faaliyet raporunu okumuşlar incelemişler şirket ile ilgili araştırma yapmışlar bir sorun.
Temel analiz bilgileri teknik analiz bilgileri nedir bir sorun...
Birilerinin yönlendirmesine kapılmayın.
Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Algılarınızla oynamaya çalışanları umursamayın...
Bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.