Koza maden yorumunu da sabırsızlıkla bekliyorum, üstad
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Koza maden yorumunu da sabırsızlıkla bekliyorum, üstad
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk yazıyı okumadınız sanırım, bir kişi her hisseye yorum yapamaz, hisse yorumu için belli bir zaman ve emek harcamak lazım.
Sn Muhammet bey elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, fazla da yormamak lazım..
hisseyi almışsınız, şimdi durumu ne olur diye sormayın,
hisse ile ilgili gözden kaçan bir haber, temel analizin var ise, hisseyi sorarken de temel veya haberide yazarsanız, daha güzel yorumlar çıkar.
yoksa, Sn Muhammet'e 400 hisseninde sorulduğu bir başlığa döner..
Hocam HALKBANK takipte çıktı mı. 11.90 altına indi ama yeni rakamları varmı.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevabınız için teşekkür ederim Muhammet bey
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çıkmadı aslında ama endex hissesi Garan Thy gibi hisseleri alınca halkbankı yazmak istemedim,CB usa ziyareti bence hisseye bir nebze "beklenti" katacaktır,olası iyi haber de en gözde banka hissesi olur ,bir günde % 10 bile süpriz olmaz.."ama" aması var işte..
Rakamlar derki 11,70 destek 11,50 altı yükselen trendi bozar..ben hisseyi ekranımda 30 dk izliyorum çünkü günlük trade harici taşımam..1,87 + ile 11,96 sonrası 12,10 trade için takip rakamları..bu rakamlar yatay değil yükselen olduğu için zaman geçtikçe yükselir ..
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım.. soracağınız sorulara bir sebep eklemeliyiz.. Örn : Neden Çelebi ?
Bir haber yada temel destekle sorulan sorulara cevap vermeye çalışacağım,harici gerçekten zor oluyor,kimseyi kırmam ama anlayış lütfen..