baski yapmaya calisanin elinden mallari fena aldilar.....
Printable View
baski yapmaya calisanin elinden mallari fena aldilar.....
Burda yazanları çevirip çevirip okudum ve ağırlık artışına karar verdim
https://twitter.com/hk_hisseler/stat...599408130?s=21
İyi şirket tutan için bu fıyatlar makul.. Hadı düştü diyelim dibi bellı nereye kadar düşecek.. Arz fıyatının çok üstünde sayılmaz.. Bilişim sektörünü daima sevmişimdir..
Şirketin borç ödemek için halka arz olmaması çok iyi.. Hedefim büyüme ve bunun için halka arz oldum diyor..
Bugunku hareket ıkı gundur aldıklarını verdikleri izlenimi oluşturdu bende.. Uzun vade olumlu olsamda bugunku hacımle kısada bıraz olumsuz düşünüyorum. Eşit dağıtımı yapılan hisselerın toplanması zaman alabilir..
Teknoloji hisselerini ve al sat ı seven birisi olarak bende e-data yı beğendim ve halka arzına katıldım, tahtayı ve hareketlerini de beğendim. orta vade taşımayı hedefliyorum. vbtyz halka arzına da katıldım onu da orta vade elde tutmak istiyorum. Gelecekte hangi şirketin halka arz gelirini daha iyi kullanacağını düşünürsem ikisinden birinde uzun vade karar kılacağım. güzel olur inşallah.
Bunda amac halka arz olmak.ama selva da oyun icinde oyun yaparak hisseleri tek kurumdan kendileri aldılar, yükselterek daha yukardan devretmenin peşindelerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.