sosyal medyayla beraber 3-5 parçaya bölününce insan bazen kendi işlerini bile aksatıyor elimizden geldiğince birbirimizi uyaralım inşaallah ..
Printable View
Mohikan üstad. Mümkünse BAGFS hakkında da analiz yapabilir misiniz? Teşekkür ederim..
Sayın üstadlar bugünkü TCELL ve KOÇ taki olayı siz nasıl değerlendirirsiniz.bu tekniğe/sayıma uygun bir olay mıydı yoksa gerçekten yanlış emir mi girildi.
Hayırlı olsun
Buraya da merhaba,
Tam uzun bir yazı yollarken bilgisayarın şarjı bitti, aynı şeyleri tekrar yazıyorum maalesef, öncelikle dozu artırıp plus olarak döndüm :)
Garanti:
Önceki yıllarda bankalar satılırken daha yüksek çarpanlarla değerleniyordu, bu çarpanlar zamanla düştü, ayrıca eski satışlarda bankaya yeni ortak olarak girmek için ödenen ekstra bir prim ya da yönetimde üstünlüğü almak için ödenen bir prim vardı, şimdi BBVA'in isterse piyasadan alabileceği ya da Doğuş'un piyasaya satabileceği normal hisseler el değiştirdi.
7,95 sanırım 3 aylık ortalama fiyat, gayet güzel, Nisan'da 25 kuruş temettüyü de Doğuş alırsa gerçek fiyat 8,20 olur, büyük satışların iskontosunu da düşününce demek ki şu anki fiyatlar balon değilmiş, 3 aylık bu yükseliş temelsiz veya spekülatif değilmiş, tahminen artık Garanti asla 6,99 bile görmeyecek, önce 11-12'ye çıkıp krizde yine 7,01 de duracak :)
BBVA %13-15 özsermaye getirisini beğenmiş almış, Doğuş da ben o parayla marinalar oteller restoranlar kurar %50 kazanırım demiş satmış.
Piyasa:
Dolar bazlı hem düşen kanal hem de yatay dirençteyiz, Piyasa şortçular ölmesin diye 83-84'e aşağı salınıp, Dolarcılara bir umut vermek için 3,70 civarına çıktıktan sonra tekrar atağa kalkıp Nisan'da 93 bin ve 3,40 civarı görürsek
Referandum sonrası Varlık Fonu ve kamu kesiminin yüzbinlerce çalışanı dahil ettiği BES Fonları birlikte alıma başlar, ralli zigzaglarla devam eder diye bekliyorum, 105 bin ve 3,20 mesela mümkün olabilir.
Odaş:
Geçen senenin Tekfen'ini yaşıyoruz, 5 zaten mümkün değil, hatta artık bunda 6,99 değil 7,99 bile görmek zor, 12 üstü 3 zirve görüşüne katılıyorum, aklımdaki rakamlar 13-13,5 sonra 15-16 ve 18-20